Danas sa jednog prelazim na drugi.
Drastična razlika.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mescini da je pusten update, al za sad samo u Rusijianonimni je napisao/la:Jok, jos sam na KitKatu, izgleda da telecom sere s updateom... sacekacu ga svakako, s obzirom na to da citam da se neki zale na Lollipop, bolje mi je i to nego da ga flasham, pa da syebem ovako dobar telefonPapastathopoulos je napisao/la:ih pa to ce brzo aBdanonimni je napisao/la:I za Cemu obavjestenjeda ce Lollipop na Noteu 2 biti u junu, kako procitah veceras na techradaru, vidjecemo uskoro da li je to suplja ili istina...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalkvidjecemo jel istina...jel tebi stigao na "trojku" ?
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Pušten je update, barem sam tako vidio kod havera koji je uzeo svoj note 3 u kimtecu i neki dan mi se hvalio, a moram priznati stvarno šminkerski odrađen lollipop za N3, a svakako da leti bilo šta na onom hardveru.anonimni je napisao/la:Jok, jos sam na KitKatu, izgleda da telecom sere s updateom... sacekacu ga svakako, s obzirom na to da citam da se neki zale na Lollipop, bolje mi je i to nego da ga flasham, pa da syebem ovako dobar telefonPapastathopoulos je napisao/la:ih pa to ce brzo aBdanonimni je napisao/la:I za Cemu obavjestenjeda ce Lollipop na Noteu 2 biti u junu, kako procitah veceras na techradaru, vidjecemo uskoro da li je to suplja ili istina...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalkvidjecemo jel istina...jel tebi stigao na "trojku" ?
BordoArmy88 je napisao/la: Pušten je update, barem sam tako vidio kod havera koji je uzeo svoj note 3 u kimtecu i neki dan mi se hvalio, a moram priznati stvarno šminkerski odrađen lollipop za N3, a svakako da leti bilo šta na onom hardveru.
Na LG Pc suite je pusten upade na lizalo i za korisnike LG G2 u nasoj drzavi.harisbokii je napisao/la:Kada bi trebao doci update na lollipop za G2
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kaže da je direktno uzeo u kimtecu pa mislim da je otključana verzija.anonimni je napisao/la:BordoArmy88 je napisao/la: Pušten je update, barem sam tako vidio kod havera koji je uzeo svoj note 3 u kimtecu i neki dan mi se hvalio, a moram priznati stvarno šminkerski odrađen lollipop za N3, a svakako da leti bilo šta na onom hardveru.
Nista jos, ne znam je li tom tvom jaranu telefon zakljucan na Eronet (jer oni imaju Lollipop) ili je fabricki otkljucan, al' evo kod mene updatea nema, a nista ja promijenio na njemu nisam
Belmine, postavke-opcenito-o uredjaju-aktuelizacija softvera, nista ti se ne bi trebalo izbrisati, ali odradi backup za svaki slucaj
BordoArmy88 je napisao/la:
Belmine, postavke-opcenito-o uredjaju-aktuelizacija softvera, nista ti se ne bi trebalo izbrisati, ali odradi backup za svaki slucaj
pa flashaj neki rom preko Odina, i kad telecom izbaci svoj, onda se vratis na telecomovanonimni je napisao/la:Biće da zato ima Lollipop, ova g0vna iz BHT-a radi svog bloatwarea još zadržavaju sistem![]()
Nema veze, čekaću još, ne trebam žuriti kad i KitKat radi izvrsno
evo ti od bh telecoma lollipopanonimni je napisao/la:Cekaj, ako bih recimo flashao Eronetov Lollipop, ne bih imao problema s mrezom itd.? Ako je tako, onda cu ga flashati kad nadjem vremena, nije to neki posao...
Nema drugmadridist je napisao/la:Na LG Pc suite je pusten upade na lizalo i za korisnike LG G2 u nasoj drzavi.harisbokii je napisao/la:Kada bi trebao doci update na lollipop za G2
Sent from my LG-D802 using Tapatalk