FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra se ovo mora pametno odigrati, ne smijemo sebi dopustiti da propustamo prilike kao protiv Olimpika jer oba kluba zele 3 boda a nama je sve ostalo neuspjeh. Siroki je u rezultatskoj krizi kao i mi nemaju neku posebnu igru ali su nam glavni konkureti za titulu i sigurno je da nece biti lako tako da ocekujem od nasih igraca sutra krvavu bitku za 3 boda i da ako bog da sjednemo na prvu poziciju.
Sve je u nasim rukama, sutra u sto vecem broju da podrzimo ekipu i da na kraju slavimo !
Sve je u nasim rukama, sutra u sto vecem broju da podrzimo ekipu i da na kraju slavimo !
Ti si opet šampion !
Pa jel moguce da ovi retardi s bht sutra ne prenose najbolji mec dosadasnjeg dijela prvenstva,nego glupe zrinjski i velez???
[quote="bik"]Pa jel moguce da ovi retardi s bht sutra ne prenose najbolji mec dosadasnjeg dijela prvenstva,nego glupe zrinjski i velez???[/quote
Svi na Kosevo ! a sutra ce bit prenos na Arena sport 1
Svi na Kosevo ! a sutra ce bit prenos na Arena sport 1

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
FK Sarajevo
Da ga hoce zabit benko oo nano nannicceeee... Ajmo sarajevoooo!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hajmo malo raja 'bem ga sta je zamrla tema
...sutra za pola sata rijesavamo tekmu aBd

Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Sutra Velež da ispoštuje a mi odigramo najbolju utakmicu ove sezone i onda smo prvi odakle nadam se ne silazimo do kraja aBd.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Raja, moze jedno pitanje? Nisam u mogucnosti da sutra idem na AFH, pa da vas pitam ima li neki prenos na tv-u, stream? 

1946
Netreba gledati druge, inamo srece pa sami odlucujemo o sudbini!! Sutra samo dobro naloziti igrace da zapnu ko mazge!!!! Udriiiiiiii ludilo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Biće prenos na Areni Sport 1.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Raja, moze jedno pitanje? Nisam u mogucnosti da sutra idem na AFH, pa da vas pitam ima li neki prenos na tv-u, stream?
1946
Zna li iko kolika je kvota na Sarajevo za sutra?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- DrustveniParazit
- Kontakt:
1,91 na WWinu.Buzdovan je napisao/la:Zna li iko kolika je kvota na Sarajevo za sutra?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Igrači bojkotovali Kodru ?!
Kako to da su ga bojkotovali a pobijedili Mladost 4-0 ?? Bojkotovali a pobijedili Slobodu u Tuzli i Vitez doma ! Bojkotovali u Banjoj Luci kad smo pobijedili u Kupu !!
Da,Kodro je sjajan stručnjak.Nije htio vodit ni jedan klub do svoje 48 godine pa nas preuzeo 

Kako to da su ga bojkotovali a pobijedili Mladost 4-0 ?? Bojkotovali a pobijedili Slobodu u Tuzli i Vitez doma ! Bojkotovali u Banjoj Luci kad smo pobijedili u Kupu !!

Hvala @Drustveni. Sutra sve pare na nas.
FC Bayern München - Mia San Mia
Kvota beton i sutra stavljajte sve na Sarajevo, danas viđen Ibrakovic sa Skakicem u kafani ''dva goluba'' na janjetini. Ibraka mu ispod stola posla neku kovertu, znaci sve je završeno.DrustveniParazit je napisao/la:1,91 na WWinu.Buzdovan je napisao/la:Zna li iko kolika je kvota na Sarajevo za sutra?

Das Ist Walter
- molotovljev
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Hvala. Tek sam sad vidio da je neko napisao. Šta ću kad sve na žurbu hahaBitiSrcemVezan je napisao/la:Biće prenos na Areni Sport 1.Mourinhokilledbarca je napisao/la:Raja, moze jedno pitanje? Nisam u mogucnosti da sutra idem na AFH, pa da vas pitam ima li neki prenos na tv-u, stream?
1946
Kada se sve sabere kako smo igrali u pojedinim dijelovima dosadašnjeg toka sezone možemo biti i zadovoljni u kakvoj se situaciji nalazimo. Odlučujemo sami o sebi ali opet će samo lud reći da ćemo mi sve utakmice do kraja dobiti, nećemo definitivno, ali se nadam da da neće ni drugi.
Što se tiče sutrašnje utakmice, pobjeda nam može mnogo dobrog donijeti ali neće apsolutno ništa odlučiti. Nakon nje imamo još mnogo teških utakmica. Ne trebamo srljati bezveze, igrati strpljivo i pametno. Igramo protiv prvoplasirane ekipe i veoma kvalitetne ekipe. Pobjedu niko ne može obećati ali se nadam da će se naši momci boriti junački.
Neće biti ni malo lako,a mi se trebamo potruditi da im olakašamo put do osvajanja tri boda. I mi zajedno sa njima trebamo biti strpljivi, a ne da nakon 10 minuta ako ne povedemo počnemo sa našim starim repertoarom.
Volio bih kada bi se potenciranje nesretnog događaja od prije pet godina svelo na minimum, znači 24 minuta i to je to, jer se bojim da konstantno potenciranje toga našim igračima ne sveže noge a protivniku bude motiv više za dobar rezultat.
Sutra će se biti bitka između 11 njihovih i 11 naših, za tri boda, a našim će trebati podrška svih 90+ minuta pa kako god završilo.
Mislim da je ovo jedna od tri utakmice ove sezone gdje nismo favoriti, i to je dobro.
SRETNO NAM SUTRA!!!
Što se tiče sutrašnje utakmice, pobjeda nam može mnogo dobrog donijeti ali neće apsolutno ništa odlučiti. Nakon nje imamo još mnogo teških utakmica. Ne trebamo srljati bezveze, igrati strpljivo i pametno. Igramo protiv prvoplasirane ekipe i veoma kvalitetne ekipe. Pobjedu niko ne može obećati ali se nadam da će se naši momci boriti junački.
Neće biti ni malo lako,a mi se trebamo potruditi da im olakašamo put do osvajanja tri boda. I mi zajedno sa njima trebamo biti strpljivi, a ne da nakon 10 minuta ako ne povedemo počnemo sa našim starim repertoarom.
Volio bih kada bi se potenciranje nesretnog događaja od prije pet godina svelo na minimum, znači 24 minuta i to je to, jer se bojim da konstantno potenciranje toga našim igračima ne sveže noge a protivniku bude motiv više za dobar rezultat.
Sutra će se biti bitka između 11 njihovih i 11 naših, za tri boda, a našim će trebati podrška svih 90+ minuta pa kako god završilo.
Mislim da je ovo jedna od tri utakmice ove sezone gdje nismo favoriti, i to je dobro.
SRETNO NAM SUTRA!!!
Baš će sada svaku bojkotovati pa i njihova je guzica u pitanju bila , skontaj logičnije.momirpeh je napisao/la:Igrači bojkotovali Kodru ?!![]()
Kako to da su ga bojkotovali a pobijedili Mladost 4-0 ?? Bojkotovali a pobijedili Slobodu u Tuzli i Vitez doma ! Bojkotovali u Banjoj Luci kad smo pobijedili u Kupu !!Da,Kodro je sjajan stručnjak.Nije htio vodit ni jedan klub do svoje 48 godine pa nas preuzeo
Ne znam sta je i kako je ali bih dao dukat da vidim podatke koliko je ekipa ukupno pretrcala protiv Olimpika a koliko protiv Celika/Drine/Veleza.Zastone je napisao/la:Baš će sada svaku bojkotovati pa i njihova je guzica u pitanju bila , skontaj logičnije.momirpeh je napisao/la:Igrači bojkotovali Kodru ?!![]()
Kako to da su ga bojkotovali a pobijedili Mladost 4-0 ?? Bojkotovali a pobijedili Slobodu u Tuzli i Vitez doma ! Bojkotovali u Banjoj Luci kad smo pobijedili u Kupu !!Da,Kodro je sjajan stručnjak.Nije htio vodit ni jedan klub do svoje 48 godine pa nas preuzeo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q