FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- The_Target
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vremenska prognoza nije predvidjena za temu o FK Željezničar, prema tome svaki naredni post koji ne bude o temi bit ce pobrisan

Rođeni brato
Da cuskije padaju sa neba Svi u dolinu u subotu
Slažem se sa predhodnicima da nacionalizmu i slicnim skandiranjima nije mjesto na stadionu.
Moramo se izdici iznad tog primitivnog nivoa.

Slažem se sa predhodnicima da nacionalizmu i slicnim skandiranjima nije mjesto na stadionu.
Moramo se izdici iznad tog primitivnog nivoa.
- TheManiacs
- Kontakt:
Druze seyo je stavio da se vidi vremenska prognoza oceli biti kise do utakmiceThe_Target je napisao/la:Vremenska prognoza nije predvidjena za temu o FK Željezničar, prema tome svaki naredni post koji ne bude o temi bit ce pobrisan![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Potpisujem, jbg vodje se za sve pitaju...Jamaica je napisao/la:Ne sumnjam da ce u sobotu atmosfera biti fkt predobra...tribine popunjene,na terenu borba za titulu.
Brine me jedna stvar koja nikako ne bi smjela da nam se desi.Oci citave drzave ce biti uprte u ovu tekmu ali i u nas,MANIJAKE.Sramota bi bila kada bi nam se na ovako vaznoj tekmi (ali i na ostalim) desili neki nepotrebni nacionalisticki ispadiPapaka ce vazda bit i njima se ne moze zabraniti da rade takve stvari.....
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Pa to je itekako vezano za temu. Manje kiše, više gledalaca, više para, bolji klub...The_Target je napisao/la:Vremenska prognoza nije predvidjena za temu o FK Željezničar, prema tome svaki naredni post koji ne bude o temi bit ce pobrisan![]()

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kad ste to pjevali na kosevu Sarajevo je pobjedilo 2:1 osvojilo titulu i izbacilo vas u kupu te godine tako da ne pricas gluposti.Admiral_TM87 je napisao/la:Pitarske price, oni ce lafo pustiti, prvo mi necemo zavisiti od njih nego sami od sebe, drugo oni i da hoce nemogu dobiti borac jer su odron mrtvi mogu jedino ako borac njima pusti, trece ne sjebajes nekog tako sto pustis drugom nego sto njega pobjedis(kao kad smo mi njih izbacili iz kupa prije 2-3 sezone i oderali u prvenstvu na kosevu neznam s kim su se oni borili za 1 mjesto), to je ono kad se pjevalo NEMA TITULE, NEMA TITULE PLACITE ZBOG NJE PICKE PITARSKE **** VAM SVE , tako da i oni imaju derbi pa nek nas sjebu ako mogu, ali opet mi ni od derbija ne zavisimo, uglavnom stipute ih nek pricaju i lagano samo tekma po tekma do titule ima jos da se igra dosta
soe je upravu. Ali kad već spominjemo taj kup nevezano za bilo šta, mi smo vas izbacili sezonu prije, a i sezonu poslije.
Perverzan prodor i asistencija Bešlije. Prvi dribling moćan, drugi rutinski i smiren, dodavanje vizionarsko. A i reakcija Bučana je bila odlična, nije baš bio prazan gol. Kod primljenog loša reakcija Radovanovića koji je potiljkom upisao asistenciju. Navijači se šetaju po terenu, redari ih mirno posmatraju, policije nigdje

Perverzan prodor i asistencija Bešlije. Prvi dribling moćan, drugi rutinski i smiren, dodavanje vizionarsko. A i reakcija Bučana je bila odlična, nije baš bio prazan gol. Kod primljenog loša reakcija Radovanovića koji je potiljkom upisao asistenciju. Navijači se šetaju po terenu, redari ih mirno posmatraju, policije nigdje

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma svaka mirsi cast al meni je ono dodavanja prerizicno...mirso je bio u boljoj poziciji jer je sejo iz tarcina dolazio na loptu... krajnje nesebicno!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Rizicno ili ne mangupski jeSeyo_TM je napisao/la:Ma svaka mirsi cast al meni je ono dodavanja prerizicno...mirso je bio u boljoj poziciji jer je sejo iz tarcina dolazio na loptu... krajnje nesebicno!

ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM
Ovo nikad necu zaboraviti
[youtube][/youtube]
A kako ce biti kad Tifa izadje

[youtube][/youtube]
A kako ce biti kad Tifa izadje

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
evo snimak Nijazovog gostovanja na TVSA većeras,pa ko hoće da pogleda Bujrum
http://hotfile.com/dl/38103424/c59b585/ ... a.avi.html
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Mozda je bilo pitanje prije, ali ja ga stvarno nisam vidio a pitanje je : Sta vi mislite kakvo je to iznenađenje pred utakmicu? 

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
To brateeeeeeeTMovac je napisao/la:evo snimak Nijazovog gostovanja na TVSA većeras,pa ko hoće da pogleda Bujrum
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Mislim da bi Zeljo trebao da uzme 3 boda ,kakav Borac kakvi bakrachi 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
mozda je neko i vec pisao a ja nisam pratio jer nisam bio kuci pa ako mi moze neko da kaze ukoliko se naravno zna....ulaznice za utakmicu u subotu....hocel biti pustene u prodaju dan prije ili na dan utakmice tacnije od 17h????
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Hvala!TMovac je napisao/la:evo snimak Nijazovog gostovanja na TVSA većeras,pa ko hoće da pogleda Bujrum
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Derbi prvenstva će suditi Semir Kaplan iz Stoca, sa pomoćnicima Sretenom Udovčićem iz Prijedora te Zikrijom Pašalićem iz Zenice.
Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...
Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
karte će biti puštene u prodaju u subotu od 14 sati čini mi se.al buraz moj ti je savjet,otiđi sutra naveće i razapni šator pred stadionom.jer će biti jako velika navala za ulaznice.bar po mom skromnom mišljenu.jedno vrijeme karte su se mogle kupiti i preko web-a.al ne znam dal postoji još ta opcijasasatm87 je napisao/la:mozda je neko i vec pisao a ja nisam pratio jer nisam bio kuci pa ako mi moze neko da kaze ukoliko se naravno zna....ulaznice za utakmicu u subotu....hocel biti pustene u prodaju dan prije ili na dan utakmice tacnije od 17h????
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, nedimmmm1337, Suki46 i 55 gostiju.