Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kakva asistencija majstora 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bravo Radja bravo Mire, hajmo sad pobjediti... 
Mireeeeee

Aaaaa stetaaa 
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Evil Genius II
uh, steta.
izgleda da mu je dobro dosao odmor, ima ga po cijelom terenu
izgleda da mu je dobro dosao odmor, ima ga po cijelom terenu
Najbolji danas, po ovakoj igri bi mogao u barcu da hrani sukija i onako je on vazda gladan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Evil Genius II
realno gledano zasluzuje bolje saigrace . . . ili u romi ili u nekom drugom klubu.
to je to. nije mogao vise ali ono sto je odradio odradio je perfektno. aferim
to je to. nije mogao vise ali ono sto je odradio odradio je perfektno. aferim
Bolje sto ga je izveo,skoro se tek oporavio od te povrede.
Uzivao sam veceras gledajuci Miralema Pjanica. Ni najveci kriticari mu ne bi mogli veceras naci nijednu zamjerku,koliko samo lijepih pasova,proigravanja i na kraju lijepa asistencija
Partija vrijedna Barse 
Uzivao sam veceras gledajuci Miralema Pjanica. Ni najveci kriticari mu ne bi mogli veceras naci nijednu zamjerku,koliko samo lijepih pasova,proigravanja i na kraju lijepa asistencija
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 25 apr 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
7 asistencija ove sezone, isto kao sto je imao dvije prosle sezone skupa. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Evil Genius II
takvi ne gledaju utakmiceRios je napisao/la:Bolje sto ga je izveo,skoro se tek oporavio od te povrede.
Uzivao sam veceras gledajuci Miralema Pjanica. Ni najveci kriticri mu ne bi veceras naci nijednu zamjerku,koliko saMo lijepih pasova,proigravanja i na kraju lijepa asistencijaPartija vrijedna Barse
Evil Genius II je napisao/la:takvi ne gledaju utakmiceRios je napisao/la:Bolje sto ga je izveo,skoro se tek oporavio od te povrede.
Uzivao sam veceras gledajuci Miralema Pjanica. Ni najveci kriticri mu ne bi veceras naci nijednu zamjerku,koliko saMo lijepih pasova,proigravanja i na kraju lijepa asistencijaPartija vrijedna Barse
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Tacno, veceras igra onako kako bi trebao igrati !!!
Ovakav nam Pjanic treba...
Ovo samo jedno znaci, njemu treba dobar psiholog i da jednostavno pocne igrati kako se od njega ocekuje...
Ovakav nam Pjanic treba...
Ovo samo jedno znaci, njemu treba dobar psiholog i da jednostavno pocne igrati kako se od njega ocekuje...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Samo psiholog, ostalo ima. Aferim momčino 
I tvoj i moj jedini nedostatak da budemo vrhunski fudbaleri je psiha, fizika se rijesi za tacno 6 mjeseci kod svakog zdravog...Sheyi je napisao/la:Samo psiholog, ostalo ima. Aferim momčino
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Mogu ja riješiti fiziku, a i psihu, imam ovu jednu dobru u komšiliku, hoće, ali kad nemam talenat džaba mi.Husika je napisao/la:I tvoj i moj jedini nedostatak da budemo vrhunski fudbaleri je psiha, fizika se rijesi za tacno 6 mjeseci kod svakog zdravog...Sheyi je napisao/la:Samo psiholog, ostalo ima. Aferim momčino
Istina da je talenat 3%, a rad 97%, ali džaba ti rad ako nemaš ova tri jbg.
ja imam ovih 3% i 97% ali sta mi vrijede kad nemam dobre komsiniceSheyi je napisao/la:Mogu ja riješiti fiziku, a i psihu, imam ovu jednu dobru u komšiliku, hoće, ali kad nemam talenat džaba mi.Husika je napisao/la:I tvoj i moj jedini nedostatak da budemo vrhunski fudbaleri je psiha, fizika se rijesi za tacno 6 mjeseci kod svakog zdravog...Sheyi je napisao/la:Samo psiholog, ostalo ima. Aferim momčino
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kakva je situacija sa komsijom?vrebac86 je napisao/la:ja imam ovih 3% i 97% ali sta mi vrijede kad nemam dobre komsiniceSheyi je napisao/la:Mogu ja riješiti fiziku, a i psihu, imam ovu jednu dobru u komšiliku, hoće, ali kad nemam talenat džaba mi.Husika je napisao/la:
I tvoj i moj jedini nedostatak da budemo vrhunski fudbaleri je psiha, fizika se rijesi za tacno 6 mjeseci kod svakog zdravog...
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Evil Genius II
dao je fin intervju gdje je izmedju redova prozvao par igraca rekavsi kako mu se ne svidjaju pojedini stavovi u svlacionici, a direktno je kritikovao igrace iz drugog plana sa 'prosle sezone su igraci s klupe rjesavali utakmice, a ove ih nema nigdje'. naglasio je kako su svi jedan kolektiv, kako se tako trebaju ponasati, kako svi trebaju davati sve od sebe i kako se ne smiju zadovoljavati sitnicama (mozda aludira na rudijeve izjave nakon kikseva gdje obicno ima opravdanje za sve i vidi 'odredjene pomake'). s obzirom na to kako igra tj kako je i sa povredama i odredjenim padovima u formi bio jedan od boljih igraca ove sezone i na cinjenicu da je jedan od starosjedilaca po meni ima svako pravo na ovo sto govori. ocigledno je da pojedinci igraju daleko ispod svog nivoa i kranje je vrijeme da se otresu te hrdje.
aferim miraleme
aferim miraleme
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
i ova talasika kako vjetar okrene....... 
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Tatamata1946 i 25 gostiju.