Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Pa valjda mogu edit to do suboteBarcaBoy je napisao/la:Utakmica Grizzlies - Formula 2 igraca Formule identicno tipovala 4 od 5 utakmica, molim da se provjeri
tuzibaboBarcaBoy je napisao/la:Utakmica Grizzlies - Formula 2 igraca Formule identicno tipovala 4 od 5 utakmica, molim da se provjeri
Pa ovo bi se primjetilo i da nije ništa napisao.DANTES je napisao/la:tuzibaboBarcaBoy je napisao/la:Utakmica Grizzlies - Formula 2 igraca Formule identicno tipovala 4 od 5 utakmica, molim da se provjeri
nego ulažem prigovor kako igrač koji ima 9 postova može igrati ss.ba ligu? da nije banovan pa došao opet?
ma znam, zayebavam se...anell je napisao/la:Pa ovo bi se primjetilo i da nije ništa napisao.DANTES je napisao/la:tuzibaboBarcaBoy je napisao/la:Utakmica Grizzlies - Formula 2 igraca Formule identicno tipovala 4 od 5 utakmica, molim da se provjeri
nego ulažem prigovor kako igrač koji ima 9 postova može igrati ss.ba ligu? da nije banovan pa došao opet?
Mi tek gledamo greske kad krenu utakmica.Tako da sam sada pregledao ovo na tvoju prijavi i vi ste dobili utakmice sluzbenim rezultatom.Omerbavarac je napisao/la:Zasto su Primitivci odigrali nase meceve ako smo mi domacini u ovom kolu?
sutra kup.... čekamo vasOtelo je napisao/la:A skide mi Inter hat-trick u zadnjoj minuti kuknjava
Inace Krajina-Pjetlovi 2:3, a oni imaju jos Real Sociedad sa 1:1, 1:2 i 2:1 rezultatima![]()
Kako bi se zakuhalo u zweiti ako bi Pjetlovi dobili ovo uz X Jedinstva i Zadnje Klupe
Nema i od nas ništa već drugi put kad se borimo za trofej imamo veliku prednost idealan raspored (više puta domaćini), ali na kraju gubimo prvi put 1.ligi, a evo sad i druguOtelo je napisao/la:A skide mi Inter hat-trick u zadnjoj minuti kuknjava
Inace Krajina-Pjetlovi 2:3, a oni imaju jos Real Sociedad sa 1:1, 1:2 i 2:1 rezultatima![]()
Kako bi se zakuhalo u zweiti ako bi Pjetlovi dobili ovo uz X Jedinstva i Zadnje Klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.