Yebe onda i njih Zikrija1921 je napisao/la:Derbi prvenstva će suditi Semir Kaplan iz Stoca, sa pomoćnicima Sretenom Udovčićem iz Prijedora te Zikrijom Pašalićem iz Zenice.
Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Yebe onda i njih Zikrija1921 je napisao/la:Derbi prvenstva će suditi Semir Kaplan iz Stoca, sa pomoćnicima Sretenom Udovčićem iz Prijedora te Zikrijom Pašalićem iz Zenice.
Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...
taj shop više ne radi.ako želiš kupiti dres onda otiđi u plavi salon i on radi do 2 popodne.bar je tako bilo.a uskoro će biti online shop.tj na oficijelnoj stranici.pa će onda biti puno lakše.bar ovima van SaBosnier je napisao/la:Sta je bilo sa onim Shopom na sjeveru, prije neki dan sam isao i neradi ?
Samo da ne bude kao sa Cuicem i onom ekipom. 50+ ofsajda je bilo na utakmiciŽeljovac je napisao/la:Yebe onda i njih Zikrija1921 je napisao/la:Derbi prvenstva će suditi Semir Kaplan iz Stoca, sa pomoćnicima Sretenom Udovčićem iz Prijedora te Zikrijom Pašalićem iz Zenice.
Mene ovaj Sreten yebe (figurativno) buduci da je iz Prijedora...A Kaplan Semir unosi nemir!
ovo je nula kako ce da grbavica zvuci sa tifom uzivo pred 15.000 navijacaBosnier je napisao/la:Ovo nikad necu zaboraviti![]()
[youtube][/youtube]
A kako ce biti kad Tifa izadje
AnnesTM87 je napisao/la:
![]()
http://hotfile.com/dl/37458466/e5389a9/ ... t.mpg.htmlsajo10 je napisao/la:Jel moze ko postavit intervju sa Culumom na Hayatu kad je gostovo kod Muhameda Bikica. Trazio sam snimak po forumu al nazalost nisam naso pa eto ako ko ima taj snimak bili bijo ljubazan i postavio go opet.
To ni dragi Bog ne zna. Neko moja procjena je: sjever oko 4.500, jug oko 3.500 i zapad oko 500. Eto to je ugrubo, znači otprilike 8.500ibrakadabra je napisao/la:koliko prima grbavica trenutno bez istoka
sjedecih mjesta...BlueSharks je napisao/la:To ni dragi Bog ne zna. Neko moja procjena je: sjever oko 4.500, jug oko 3.500 i zapad oko 500. Eto to je ugrubo, znači otprilike 8.500ibrakadabra je napisao/la:koliko prima grbavica trenutno bez istoka
BlueSharks je napisao/la:To ni dragi Bog ne zna. Neko moja procjena je: sjever oko 4.500, jug oko 3.500 i zapad oko 500. Eto to je ugrubo, znači otprilike 8.500ibrakadabra je napisao/la:koliko prima grbavica trenutno bez istoka
Bogami ja sam se najezioBosnier je napisao/la:Ovo nikad necu zaboraviti![]()
[youtube][/youtube]
A kako ce biti kad Tifa izadje
Urban je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:To ni dragi Bog ne zna. Neko moja procjena je: sjever oko 4.500, jug oko 3.500 i zapad oko 500. Eto to je ugrubo, znači otprilike 8.500ibrakadabra je napisao/la:koliko prima grbavica trenutno bez istoka
da tacno prima 8 500 hiljada po propisima uefa fifa![]()
![]()
a znalo je bit jedne godine 25 000
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Hrammm1921, Sarun, svrakino1921 i 59 gostiju.