velez nije uopste htio da potpise do predkraj polusezone...tako da velez otpada, mada ih ja shvatam jer imaju webstream utakmice... Zeljo nije dao jednom jer je ugovor istekao ali su se dogovorili...drugi put za derbi, nisu dali zbog novca...Babilon je napisao/la:Veliki minus za nasu ligu,koliko sam citao po novinama najmanje euromedi ove sezone su pravili probleme Zrinjski ,Siroki i Velez,no u nasoj drzavi je tesko udovoljiti svima,treba potpisati ugovore prije sezone da se zna koja se utakmica prenosi nakon sto se napavi zdrijeb,poslati spisak utakmica na adrese klubova i te ugovore ako si potpisnik izpostivati inace oduzimanje bodova
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
e bogami se se zahebo ta ista RTV prenosi svako domacu utakmicu i selje i Sarajeva i Olimpikartm86 je napisao/la:Koliko ja znam, Željo ima jednu TV kucu koja prenosi sve utakmice sa Grbavice, istina u snimci odmah nakon zavrsteka iste, ali makar prenosi... E sad da se malo potrude oko tehnike pa da rade zivi prenos (i eventualno prosire domet signala)... Al opet, jedan klub ima svoju televiziju, kakvu takvu(to imaju samo velikani)
nemoj vise svegati pricati lazi i nebuloze
nisi ljudi glupi koliko ti mislis

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
a koja je to televizija molim te?? a sto neko gore rece ovo konecrt i utakmca u isti dan kad se sjetim mozda prije 2-3 godine u isti dan derbi, kosarka bosna partizan i kocnert seke aleksicrtm86 je napisao/la:Koliko ja znam, Željo ima jednu TV kucu koja prenosi sve utakmice sa Grbavice, istina u snimci odmah nakon zavrsteka iste, ali makar prenosi... E sad da se malo potrude oko tehnike pa da rade zivi prenos (i eventualno prosire domet signala)... Al opet, jedan klub ima svoju televiziju, kakvu takvu(to imaju samo velikani)

i sto ovi ne mogu umjesto neke serije koju niko ne gleda da ubace utakmicu http://bhrt.ba/program/teletext/
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

Eto, ugasiše i derbi kola...
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Bas me interesuje jesmo li jedini u regiji bez prijenosa domace lige...
...Albanija?? 

Pa nisam se zahebo kako ti rece, samo nisam spomeno te manje kluboveraja_sa_sjevera je napisao/la:e bogami se se zahebo ta ista RTV prenosi svako domacu utakmicu i selje i Sarajeva i Olimpikartm86 je napisao/la:Koliko ja znam, Željo ima jednu TV kucu koja prenosi sve utakmice sa Grbavice, istina u snimci odmah nakon zavrsteka iste, ali makar prenosi... E sad da se malo potrude oko tehnike pa da rade zivi prenos (i eventualno prosire domet signala)... Al opet, jedan klub ima svoju televiziju, kakvu takvu(to imaju samo velikani)
nemoj vise svegati pricati lazi i nebuloze
nisi ljudi glupi koliko ti mislis![]()

Salu na stranu (nisam vas gledao pa se izvinjavam na propustu), kakva nam je ova BHT ne bi mu cudilo da prestanu prenositi Ligu prvaka i Englesku ligu... Eto, Siroki im nudio prenos besplatno oni odbili (pa prebacuju posle krivicu na klubove).. Ja bih volio da se to rijesi, jer vise volim gledati utakmicu nase lige izmedju Sarajeva i Širokog nego tekmu izmedju Totenhama i Man.Citya, jer gledajuc nasu ligu vidim kakve konkurente Željo ima. Al jbga, kakve ljude imamo u televiziji, pokvare i ono malo dobrog rada.. Nisu tu ni klubovi cisti, al sigurno se moze svako kolo naci makar jedan duel koji bi se bez problema dao prenosit (al papci s BHTa ne znaju)..
-
Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...
zasluženo nema šta

Ima brate i Albanija nekidan sam im gledao prvo poluvreme Vlaznie.GoRaN je napisao/la:Bas me interesuje jesmo li jedini u regiji bez prijenosa domace lige......Albanija??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
De mi reci ko će biti prvak u Engleskoj,ako ti se nije kugla zamaglila?! I sto nije sinoć bilo prenosa iz Mostara?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
Znači svaki put kada nema prenosa na TV-u automatski za sobom povlači da je domaćin naštelio utakmicu? Pa dobra ti je logika(al' za Mjedenice).
Baš kao i jučer kada ste vi pokradeni.Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()

FEDERER= KLOC
Zrinjski je tražio da se prenosi utakmica ali nekome to nije bilo u interesu.suntu jeu je napisao/la:De mi reci ko će biti prvak u Engleskoj,ako ti se nije kugla zamaglila?! I sto nije sinoć bilo prenosa iz Mostara?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
jesmo ja mislimGoRaN je napisao/la:Bas me interesuje jesmo li jedini u regiji bez prijenosa domace lige......Albanija??

hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju 

- bistrikboy
- Kontakt:
Ti bogme povuko vlage,u 4 utakmice sa Željom niste ni jednom pobjedili,neko lud ovdje!?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ko o cemu, ravaku o postenju...Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
Znači, U Subotu puna Grbavica... 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma sigurno,evo ima snimak a dečko koji navija za Zrinjski na vašoj temi pljuje po vašoj igri.To što je vaš trener čestitao Želji na ZASLUŽENOM plasmanu u finale nije bitno. Izgleda da je i vaš trener akter teorije zavjere.Marin je napisao/la:Zrinjski je tražio da se prenosi utakmica ali nekome to nije bilo u interesu.suntu jeu je napisao/la:De mi reci ko će biti prvak u Engleskoj,ako ti se nije kugla zamaglila?! I sto nije sinoć bilo prenosa iz Mostara?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
edit : Pa čak i onaj dečko tamo na temi je akter

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 15 apr 2010, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma Nijazu kome drugoMarin je napisao/la:Zrinjski je tražio da se prenosi utakmica ali nekome to nije bilo u interesu.suntu jeu je napisao/la:De mi reci ko će biti prvak u Engleskoj,ako ti se nije kugla zamaglila?! I sto nije sinoć bilo prenosa iz Mostara?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()

Jbg jednom smo grešku napravili i nikad više. Uhvatili su nas da kredemo kući(Slavija), još je samo falilo da se cijela država uvjeri kako četvrti put ove sezone krademo ugrožene West Mostarce, pa nije Nijaz veslo siso

Strauss Junior
Opet bi snimili Žuržinova koji, po ko zna koji put, pred kamerama bez lopte udara laktom protivničkog igrača...Marin je napisao/la:Zrinjski je tražio da se prenosi utakmica ali nekome to nije bilo u interesu.suntu jeu je napisao/la:De mi reci ko će biti prvak u Engleskoj,ako ti se nije kugla zamaglila?! I sto nije sinoć bilo prenosa iz Mostara?Samo ZRINJA je napisao/la:Sad kad nema TV prijenosa riješeno je i prvenstvo.Velika krađa se događa na Grbavici protiv Borca i željo postaje prvak...zasluženo nema šta
![]()
To se desilo FK Sarajevu, FK Borcu... ali koga briga za to, jer kada se neka ekipa adekvatno suprostavi, onda su krive sudije.
Vama je Bučan presudio...on je kriv za sve.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
jbt koja smo mi sila 4 utakmice sa zrinjom nastimamo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako je gotov ovaj Derbi kola, to je onda ogroman poraz za naš fudbal i velika sramota! I ne znam kakve to ugovore pravi Euromedia s klubovima, pa da je mogu levatiti kako žele. To njima ide na dušu, a klubovima što se uopšte ikad protive prenosima. Ne razmišljaju dugoročno i ispustili su veliku priliku da popularizuju domaći fudbal, da bude pošteniji itd. A očito da ni Euromedia nije bila dovoljno sposobna da valjano sprovede ovaj projekat. Sve u svemu, VELIKA ŠTETA!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, jurisicduska, Proximic i 37 gostiju.