Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

bagrcavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la bagrcavi » 25 apr 2015, 23:53

Fakat ovaj Bjelica je jedan teški degenerik. Sjećam se ovako i jedan derbi je sudio i toliko ga je unakazio da je to nevjerovatno. Sjecko igru ko meso za burek levat onaj klasični.
DRUG NEBI TI PUNCA

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 26 apr 2015, 00:11

hilmo je napisao/la:"Preuzeo" sam post sa druge teme...
prisutanod1964 je napisao/la:E umalo ne rodih tokom današnjeg oranja.Pa stvarno sramota.Ako neko iz Saveza ima obraza nakon današnje lakrdije od terena i nazovi sudija da nam objasni ŠTA OVO SVE ZNAČI.
Pa zar neko treba da pogine ili slomi nogu na oranici pa da VI REAGUJETE I ZABRANITE IGRANJE NA ORANICAMA I KUKURUZIŠTIMA ILI VAM JE PRIORITET DA ZAPOSLITE JOŠ KOJEG UHLJUPA IZ UDRUŽENJA BORDO PRIJATELJI 46.KAKO VAS NIJE STID DA DOPUŠTATE OVA SRANJA POČEV OD UTAKMICE ZVIJEZDE I SARAJEVA PA NADALJE.
DOKLE ĆE TE PRAVITI SELJAKLUK OD LIGE:ISTJERAJTE ODMAH SVE KOJI NE MOGU ISPUNITI USLOVE A PRVI JE TEREN:
PA ŠTA GLEDATE?A SUDIJA,KAKO GLAVNI TAKO I AUSRIHTER ;E PA ZA NJIH JE NAJBLAŽA OCJENA -MORONI.
ŠVABO ZAVODI RED KRAJNJE JE VRIJEME.
:facepalm: :facepalm:
Pa zar je to udruženje tako jako da sad ima i ljude u savezu. E i ja bih baš volio da ima!!!
Kome se ti @hilmo pravdaš?
Pusti levate da pišu šta hoce i da misle šta hoce. Niko od njih nikad nece reci da je Sarajevo ošteceno protiv Borca(prva kup utakmica), cak je taj sudija i suspendovan. Ibrakovic kriv što njih sudija ****, pa to može da izmisli samo bolestan mozak. Pogledaj ovog degenerika što spominje Bordo Prijetelje, pa grizi se levatu jedan!Ko si ti da spominješ Bordo Prijatelje? U ovom NS BiH nema mjesta za jednog Dinu Selimovica, covjeka koji je u izvršnom odboru Asocijacije evropskih klubova, a kamo li za Bordo Prijatelje. Jeste, Ibrakovic i Bordo Prijatelji su krivi što vas sudije jebu!
Das Ist Walter

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 apr 2015, 00:12

ajd bar na strani sude tendenciozno..nas ovu polusezonu kuci poderase Cuic proslu i ovaj majmun Mirza Ticic danas posebno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 apr 2015, 00:29

@nijeprisutanod00:35
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 26 apr 2015, 00:42

Ma ova im je najjaca :D Kad je Zeljo ostecen, desava se i to, i sudije su ljudi.
Ljudi ovo su danas bile svjesne greske i tendeciozno sudjenje. Lik nas je osakatio htjeli vi to prihvatiti ili ne, u ostalom to je moje misljenje.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 26 apr 2015, 01:04

Ako nemaš argumente onda ne vrijeđaj majmune.**** te Dino vodi ga kući zajedno sa seljakom Ibrakovićem.Jasno
A kakve to ti argumente imaš, baš bi volio da vidim? Cuj Bordo Prijatelji u savezu, pa vecu glupost odavno procitao.
Das Ist Walter

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 apr 2015, 09:09

Utakmica u Gradaccu pokazuje koliko je lopovluk jos prisutan u Savezu i medju sudijama, dvije greske koje su puno za jedno cijelo kolo neke normalnije lige se dese na jednoj utakmici, hajde nema veze, slijep sudija... ali sta reci onda za sjeckanje igre na sekunde gdje igra ne moze potrajati duze od nekoliko sekundi bez prekida.
Tesko je ovdje nekome dokazati jer ne razumiju se svi jednako niti u fudbal nit u sudjenje,
Ali ima dosta momaka i ljudi koji tacno znaju kako to sve ide,znaju sta moze biti slucajnost sta ne, znaju kako izgleda kad je sudija naklonjen nekome, i kako kada neofirno stima nekome i svi znaju kako izgleda kad neko bezobrazno stima krajnji ishod...
Utakmica u Gradaccu je dno profesionalizma, nadam se da ce i "Zvijezda" skrenuti paznju na propuste sudije, jer oni vise trpe od svih ostalih i profesionalnost bi najvise odgovarala manjim klubovima da dodju do izrazaja.
I zaista ja nisam vidio u svom zivotu da se sudija vise potrudio da namjesti rezultat a da to nije uspio, ako nista treba ga zbog toga suspendovati sto je nesposoban.
Pa covjece 2gola fore je on sam izmislio, ofsajd i penal,a sto je bio najaktivniji pojedinac na terenu to posebno.
Fuj, ne ocekujem da nasa liga bude Budesliga, nagledao sam se ja svakakvih sudija i gluposti, i sjeckanja igre i ponistenih golova, kartona, penala... ali ovaj je odlucio sve u jednoj utakmici sloziti.
Ko da mu je zadnja u zivotu, nadam se.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 10:14

Vjerovatno na ovom forumu ima raje koja je upoznata,ja nisam a volio bih znati do koje godine starosti jedan sudija moze biti aktivan ? Imam osjecaj da se namjerno postavljaju sudije koji napustaju aktivno sudjenje na utakmice koje treba poklopiti.Evo recimo ovaj Bjelica je imao odlicnih sudjenja i to jakih tekmi,isto tako ima i drugih primjera odvratnog namazano-seljackog sudjenja ,kao kad recimo sudija razvlaci vrijeme nepotrebnim sjeckanjima,kartonima ili recimo vracanjem lopte na mjesto izvodjenja prekida jedno 30 cm kao sto sam neki dan gledao.Takvi ljudi pored pojedinaca iz uprava nekih klubova su zlo naseg fudbala i dok se oni ne eliminisu bojim se da nam nema napretka.Kakvih prica sam se naslusao zadnjih dana to je da povratis sta su ljudi spremni uciniti da bi nadomjestili svoj los rad ,svoje neznanje to je :puke:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2015, 11:24

Jesam li ja corav ili se ovo navijaci Zelje zale na postenje u ligi?

Pa gdje ste bili da tako pricate kada ste krojili sudbibe drugima.

Sudije su kakvi su i navijaci, neposteni. Proslo kolo protiv Slobode se jasno vidjelo kako trazite penal od publike do strucnog staba i igraca konstantan pritisak na sudiju da svira nesto sto nije kako bi Meljo pobjedio.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 11:30

tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li ja corav ili se ovo navijaci Zelje zale na postenje u ligi?

Sudije su kakvi su i navijaci, neposteni. Proslo kolo protiv Slobode se jasno vidjelo kako trazite penal od publike do strucnog staba i igraca konstantan pritisak na sudiju da svira nesto sto nije kako bi Meljo pobjedio.
suti misu :lol: :lol: :lol:
nismo mi krivi sto ste izgubili od slavije (meni se cini da je slavija bila), te ste ispali
Željezničar živimo !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 apr 2015, 11:35

katakomba je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jesam li ja corav ili se ovo navijaci Zelje zale na postenje u ligi?

nismo mi krivi sto ste izgubili od slavije (meni se cini da je slavija bila), te ste ispali
A na kupovinu titule nemaš odgovor očekivano :kafa:
Mi smo krivi što smo ispali to se slažem :kafa:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 26 apr 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2015, 11:37

Zalite se na jednu utakmicu gdje je lose odsudjeno i domacinski, a proslu utakmicu sa Slobodom kada je sudija sudio 50-50 nije valjao..

Koliko je samo ekipa tako osteceno kroz godine da se ne prica..

Uglavnom kad na vasu stranu dosudi ne vidim da se prigovara, a ne vidim da to rade i navijaci drugih ekipa!

Sudjenje jeste lose cesto i domacinsko ali greske budu i u jacim ligama. Problem ove lige je sto sudija moze izdiktirati rezultat koji hoce ako hoce, moze umrtviti igru sam svojim sudjenjem sto u drugim ligama sudije ne rade. Problem nije jedan ne svirani penal ili ofsajd navijaci Zelje postovani vec diktiranje rez od sudije koji ako hoce da bude remi moze lako odraditi da bude remi.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 12:11

Heller je napisao/la:
katakomba je napisao/la:

A na kupovinu titule nemaš odgovor očekivano :kafa:
Mi smo krivi što smo ispali to se slažem :kafa:
i duplu smo kupili.. sve redom :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
Željezničar živimo !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 apr 2015, 12:12

katakomba je napisao/la: i duplu smo kupili.. sve redom :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
Naravno, malo kupovine, malo trampe, vidjeli smo u vise navrata :kafa:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 12:15

Heller je napisao/la:
katakomba je napisao/la: i duplu smo kupili.. sve redom :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
Naravno, malo kupovine, malo trampe, vidjeli smo u vise navrata :kafa:
pa naravno :rol: :rol:
Željezničar živimo !

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 apr 2015, 12:19

Je li bacamo sve danas na Mladost protiv Slavije, znate ono :lol: :lol:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 13:05

nakon sramotnog sudjenja bjelice i ociglednog siljenja remija u korist zvijezde (sreca sto nije uspjelo), fk zeljeznicar je duzan da se oglasi konkretno protiv ovog "sudije" i dda trazi dozivotnu suspenziju istog. odovic je uradio prvi korak, sad je na red i klub, da vrsi na savez stalni pritisak oko ovog sudije, koji ne zna ni osnovna fudbalska pravila i namjerno pokusavao (kazem pokusavao, jer nije na kraju uspio) da nasteti najboljem, najtrofejnijem i najuspjesnijem klubu u drzavi. kao takvi imamo pravo i duznost da ukazemo na stetu koja je ucinjena.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2015, 13:15

Kao takvi kako si naveo to naj naj naj red je bio i da se oglasite zadnjih 5 godina, a ne sada kada vas neko jednom osteti svakih 5 godina.. Licemjeri jedni!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 13:16

tuzlak1987 je napisao/la:Kao takvi kako si naveo to naj naj naj red je bio i da se oglasite zadnjih 5 godina, a ne sada kada vas neko jednom osteti svakih 5 godina.. Licemjeri jedni!
druga liga..
Željezničar živimo !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2015, 13:19

Kme kme samo kmece kad im nesto fali :)

Ali ne mozete nadmasiti Siroki od prije par godina, oni su radi jedne utakmice prijetili istupanjem iz lige. Steta samo sto se nisi javili za ostalih 100 utakmica kada su oni bili na konju..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.