iskreno se nadam da ce se niz nastaviti
Deportivo Capiata - Rubio Nu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

2 glavna igrača prošla, ova druga dvojica koje sam imao na sporednim listićima nažalost ne. Inače odvratna utakmicasila14 je napisao/la:j.johnson over 15.5 prve dvije išao preko s tim da mu je margina bila na mizernih 12.5, međutim i večeras očekujem da ide preko 15, jer je on drugi igrač u play offu u odnosu na RS u kojoj igra sa 70% svojih mogućnosti
B.Lopez over 8.5 skokovi.. prva tekma 14, druga 7 skokova..igraće oko 36-7 minuta i mislim da bi trebao ići preko ove granice
još su mi zanimljivi D.Wiliams over 11.5 prva 13, druga samo 2 poena uz očajan šut 1-7, doduše nije puno ni forsirao, kao i Horford over 14.5. Prve dvije ostao ispod margine, pa bi možda večeras mogao i preko. sretno
Dobar prijedlog al i ovo prodje. Sve dok prolazi dobro jepastore je napisao/la:Puno parova za veliki ulog a kvote tanke,radije igraj na Zvijezdu gradacac veca ti je kvota nego svi ti parovi i po meni sigurnije ti je drinu,c zvezda kosarka ,dortmund i anderlchetmerak je napisao/la:sloboda-vitez 1
bayern-hertha 1
city-villa 1
joventut-gipuzkoa basket 1
salzburg-ried 1
kvota 3.41
dvoumim se da umjesto citija ubacim atletiko madrid-elche 1 pa ako moze na brzinu sugestija sta je bolje od ova dva para
real 2uvijekuztebe1921 je napisao/la:Duplanje na Sarajevo-Siroki, komsije su kvalitetnije al ko zna kako ce igraci odgovoriti pritisku. Mislim da ce biti tvrda utakmica. Na prvom listicu bi odigrao keca, a na drugom X. Ima u SP pa mi fale jos 2 sigurna para. Kakvi su prijedlozi za danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A Sarajevo i Zeljo nisu u borbi za prvaka? Zeljo sad ima isto bodova kao Zrinjski i Siroki a Sarajevo je prvo ako pobjedi. Ali ne po tvojoj logici Siroki mora pobjedit Sarajeva na Kosevu jer se Siroki bori za titulu a Sarajevo neexorciiist je napisao/la:Sarajevo - Siroki Brijeg
Siroki i Zrinjski su u direktnoj utrci za prvaka, danas Zrinjski gostuje Velezu i nece im bit lako jer je Velez kod kuce odlican, od zadnjih 5 utakmica svaku je pobijedio.Tu ce Siroki vidjeti priliku da se udalji od Zrinjskog 1 ili 3 boda.Medjusobni omjeri su takodjer na strani Sirokog, pobijedili su zadnja 4 meca protiv Sarajeva.Mislim da danas Siroki nece izgubiti.Kvota na X2 je 2.00 u WWinu.
Real i Borussiu 2+ cekam na sedmicnom, a i taj Real mi bas nije sto posto da ih odigram i na ovom. Hvala na Baselu i kontam jos mostarski derbi manje od 4katakomba je napisao/la:real 2uvijekuztebe1921 je napisao/la:Duplanje na Sarajevo-Siroki, komsije su kvalitetnije al ko zna kako ce igraci odgovoriti pritisku. Mislim da ce biti tvrda utakmica. Na prvom listicu bi odigrao keca, a na drugom X. Ima u SP pa mi fale jos 2 sigurna para. Kakvi su prijedlozi za danas?
basel 1

real u slucaju kiksa se oprasta od titule. tako da je to dvica ko kucauvijekuztebe1921 je napisao/la:Real i Borussiu 2+ cekam na sedmicnom, a i taj Real mi bas nije sto posto da ih odigram i na ovom. Hvala na Baselu i kontam jos mostarski derbi manje od 4katakomba je napisao/la:real 2uvijekuztebe1921 je napisao/la:Duplanje na Sarajevo-Siroki, komsije su kvalitetnije al ko zna kako ce igraci odgovoriti pritisku. Mislim da ce biti tvrda utakmica. Na prvom listicu bi odigrao keca, a na drugom X. Ima u SP pa mi fale jos 2 sigurna para. Kakvi su prijedlozi za danas?
basel 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.