Nadam se da će Nikolić, ako postigne gol, što osebujnije proslavti gol čisto da ih navedemo da pokažu svoje pravo lice
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
U naletu smo i sutra se nadam pozitivnom ishodu protiv nevesinjaca i jedinog bosanskog kluba u Hercegovini
Nadam se da će Nikolić, ako postigne gol, što osebujnije proslavti gol čisto da ih navedemo da pokažu svoje pravo lice
[youtube][/youtube]
-
PiazzaGrande
Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Iako će vehležovi livadići imati jak motiv da pobjede boljeg i uspješnijeg gradskog rivala ( plus par desetaka tisuća konvertibilnih razloga s kojima će ih "pogurati" naši konkurenti za titulu ) ne sumnjam u naš triumf jer igramo dobro, u formi smo,imamo vrhunskog trenera na klupi, bolje navijače na tribini, i što je najbitnije tjelesno smo i mentalno jači od ovih plaćenika iz kluba palanačkog ( provincijskog ) mentaliteta...
Pobjeda nam treba a naši momci kad trebaju nešto uraditi to i urade...
Dvica k'o Hum...
p.s. Danas se u Torinu igra sličan derbi a i jučer je bio jedan u Barceloni gdje manji gradski klub dočekuje veću, bolju i uspješniju momčad...
Iako će vehležovi livadići imati jak motiv da pobjede boljeg i uspješnijeg gradskog rivala ( plus par desetaka tisuća konvertibilnih razloga s kojima će ih "pogurati" naši konkurenti za titulu ) ne sumnjam u naš triumf jer igramo dobro, u formi smo,imamo vrhunskog trenera na klupi, bolje navijače na tribini, i što je najbitnije tjelesno smo i mentalno jači od ovih plaćenika iz kluba palanačkog ( provincijskog ) mentaliteta...
Dvica k'o Hum...
p.s. Danas se u Torinu igra sličan derbi a i jučer je bio jedan u Barceloni gdje manji gradski klub dočekuje veću, bolju i uspješniju momčad...
Volim te bola'!
Budi pametan i ba i odete u Vrapčiće i dobijete utakmicu na kvalitete na koji se pozivaš,,,mani se podcjenjivanja i seljakluka ,,,PiazzaGrande je napisao/la:Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Dvica k'o Hum...
nek te bude sramota toga sto si napisao. vi nikad necete biti veci klub od veleza i to je i vama jasno.PiazzaGrande je napisao/la:Danas idemo na seosku oranicu po tri boda...
Dvica k'o Hum...
p.s. izvinjavam se sto se javljam na ovoj temi
Željezničar živimo !
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Mi kvalitetniji oni kući. Čeka nas težak derby. Samo nek protekne u sportskom duhu i samo sportskom bez ikakvih izgreda. Ajmo Plemići po pobjedu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
PiazzaGrande
@****- naravno da idemo po pobjedu u Vrapčiće, u borbi smo za titulu i svakako da nam trebaju tri boda...
Kakvo je podcjenjivanje kad kažem da smo bolji, uspješniji, kvalitetniji kad je takvo činjenično stanje ( pogledati ovogodišnju tablicu PLBiH kao i sve prijašnje sezone, ako hoćeš ) a prije mjesec dana smo ih pobjedili u Vrapčićima 0:2 u utakmici sezone za njih, kada se nisu mogli nositi sa psihološkim pritiskom koji je nosila ta vrlo važna utakmica...
Ono što sam napisao u prethodnom postu je kamilica u odnosu na ono što se može pročitati na forumu našeg gradskog rivala, kakvim sve bljuvotinama i seljaklucima nas časte, meni nije palo na pamet da im odgovaram a ni tebe nisam vidio da ih ispravljaš i pametuješ im kao što si meni sada a vjerujem da si upoznat sa škrabotinama istih...
@katakomba...to je tvoje mišljenje što ne znači da se mora poklapati sa činjeničnim stanjem...Isto kao da živimo u nekim paralelnim svjetovima ili zoni sumraka gdje su neki kriteriji uspješnosti pomješani i gdje je nula titula više od tri titule npr...
Ne znam jesi li upoznat ali mi smo i aktualni prvaci PLBiH, ne znam je li ti iko javio to...
Pozz diverzantima...
Kakvo je podcjenjivanje kad kažem da smo bolji, uspješniji, kvalitetniji kad je takvo činjenično stanje ( pogledati ovogodišnju tablicu PLBiH kao i sve prijašnje sezone, ako hoćeš ) a prije mjesec dana smo ih pobjedili u Vrapčićima 0:2 u utakmici sezone za njih, kada se nisu mogli nositi sa psihološkim pritiskom koji je nosila ta vrlo važna utakmica...
Ono što sam napisao u prethodnom postu je kamilica u odnosu na ono što se može pročitati na forumu našeg gradskog rivala, kakvim sve bljuvotinama i seljaklucima nas časte, meni nije palo na pamet da im odgovaram a ni tebe nisam vidio da ih ispravljaš i pametuješ im kao što si meni sada a vjerujem da si upoznat sa škrabotinama istih...
@katakomba...to je tvoje mišljenje što ne znači da se mora poklapati sa činjeničnim stanjem...Isto kao da živimo u nekim paralelnim svjetovima ili zoni sumraka gdje su neki kriteriji uspješnosti pomješani i gdje je nula titula više od tri titule npr...
Ne znam jesi li upoznat ali mi smo i aktualni prvaci PLBiH, ne znam je li ti iko javio to...
Pozz diverzantima...
Volim te bola'!
Jel to neka utakmica danas
Pa nama je ovo neka obicna, ko sa Obarskom ili Radnikom..
FORZA ZRINJA!

Pa nama je ovo neka obicna, ko sa Obarskom ili Radnikom..
FORZA ZRINJA!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
veci ste jedino ako se to gleda od pocetka PLBiH! A sta je prije ? Dok je juga bila ? To se ne racuna ?PiazzaGrande je napisao/la:@**** naravno da idemo po pobjedu u Vrapčiće, u borbi smo za titulu i svakako da nam trebaju tri boda...
Pozz diverzantima...
Željezničar živimo !
naravno da ne kad ti zabrane klub
inace nisam neki fan ove lige ali samo citajuci ovdje komentare sam poceo vise navijat za Hrvatske klubove tako da se nadam da ce oba danas proci sto bolje
inace nisam neki fan ove lige ali samo citajuci ovdje komentare sam poceo vise navijat za Hrvatske klubove tako da se nadam da ce oba danas proci sto bolje
- hskzmostar
- Kontakt:
Sretno momcima danas u Vrapcicima!
Pobjeda koja donosi veliku sansu za titulu,ako i izgube to je samo sport i obicna utamica ,lijep dan i opet podrska Ultrasa,bas me zanima dali ce ispuniti stadion kao u kupu ,bila lijepa atmosfera a pogotovo na kraju!
Pobjeda koja donosi veliku sansu za titulu,ako i izgube to je samo sport i obicna utamica ,lijep dan i opet podrska Ultrasa,bas me zanima dali ce ispuniti stadion kao u kupu ,bila lijepa atmosfera a pogotovo na kraju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
link mozel
Livada je uvijek livada...
Ivan Crnov
sta im je danas radio, kakav igrac.
Zasluzen bod, jbte kako smo gol glupo primili. Oni poslije imali jednu sansu glavom, a sta smo mi masili. Prvo Pero dvaput, pa Kreso i Stevo..
Ali neka, i bod je dobar.
RADUJE ME JEDNA ISTINA
Ivan Crnov
sta im je danas radio, kakav igrac.
Zasluzen bod, jbte kako smo gol glupo primili. Oni poslije imali jednu sansu glavom, a sta smo mi masili. Prvo Pero dvaput, pa Kreso i Stevo..
Ali neka, i bod je dobar.
RADUJE ME JEDNA ISTINA
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Po meni bod ko kuća kako smo izgledali dobar dio susreta..jest da su oni bili agresivniji ali nije mi jasno kako nismo imali tu neku mirnoću..al dobro možda je to zbog pritiska
Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Bas me zanima zasto su onda iste scene kada igraju sa Zeljom recimo?espresso je napisao/la: Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ako ima neki psiholog i sociolog na forumu molio bi da odgovori na ovo.Rooney88 je napisao/la:Bas me zanima zasto su onda iste scene kada igraju sa Zeljom recimo?espresso je napisao/la: Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute
Pa ako je cilj dokazati kako se to desava samo igracima Zrinjskog u Vrapcicima onda sam ja tu da kazem kako i nasi isto prodju dole. Zasto? Rivalitet.espresso je napisao/la:Ako ima neki psiholog i sociolog na forumu molio bi da odgovori na ovo.Rooney88 je napisao/la:Bas me zanima zasto su onda iste scene kada igraju sa Zeljom recimo?espresso je napisao/la: Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- hajdukmijat
- Kontakt:
Crnov majstorski odigrao,svaka mu čast
Livadići zajebali talijane u odugovlačenju,od 20 min. prvog poluvremena
Livadići zajebali talijane u odugovlačenju,od 20 min. prvog poluvremena
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....
- hajdukmijat
- Kontakt:
Ako ima neki psiholog i sociolog na forumu molio bi da odgovori na ovo.
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute[/quote]
Zajebali su i Planet majmuna:D
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute[/quote]
Zajebali su i Planet majmuna:D
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....
Na kraju moramo biti zadovoljni sa jednim bodom,teško je igrati po ovakvom neravnom terenu kada iz ničega gubiš 1:0,Crnov polako opet onaj stari,najjači tehničar u ligi...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.