Kakvo je podcjenjivanje kad kažem da smo bolji, uspješniji, kvalitetniji kad je takvo činjenično stanje ( pogledati ovogodišnju tablicu PLBiH kao i sve prijašnje sezone, ako hoćeš ) a prije mjesec dana smo ih pobjedili u Vrapčićima 0:2 u utakmici sezone za njih, kada se nisu mogli nositi sa psihološkim pritiskom koji je nosila ta vrlo važna utakmica...
Ono što sam napisao u prethodnom postu je kamilica u odnosu na ono što se može pročitati na forumu našeg gradskog rivala, kakvim sve bljuvotinama i seljaklucima nas časte, meni nije palo na pamet da im odgovaram a ni tebe nisam vidio da ih ispravljaš i pametuješ im kao što si meni sada a vjerujem da si upoznat sa škrabotinama istih...
@katakomba...to je tvoje mišljenje što ne znači da se mora poklapati sa činjeničnim stanjem...Isto kao da živimo u nekim paralelnim svjetovima ili zoni sumraka gdje su neki kriteriji uspješnosti pomješani i gdje je nula titula više od tri titule npr...
Ne znam jesi li upoznat ali mi smo i aktualni prvaci PLBiH, ne znam je li ti iko javio to...
Pozz diverzantima...