HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 26 apr 2015, 12:48

@****- naravno da idemo po pobjedu u Vrapčiće, u borbi smo za titulu i svakako da nam trebaju tri boda...
Kakvo je podcjenjivanje kad kažem da smo bolji, uspješniji, kvalitetniji kad je takvo činjenično stanje ( pogledati ovogodišnju tablicu PLBiH kao i sve prijašnje sezone, ako hoćeš ) a prije mjesec dana smo ih pobjedili u Vrapčićima 0:2 u utakmici sezone za njih, kada se nisu mogli nositi sa psihološkim pritiskom koji je nosila ta vrlo važna utakmica...
Ono što sam napisao u prethodnom postu je kamilica u odnosu na ono što se može pročitati na forumu našeg gradskog rivala, kakvim sve bljuvotinama i seljaklucima nas časte, meni nije palo na pamet da im odgovaram a ni tebe nisam vidio da ih ispravljaš i pametuješ im kao što si meni sada a vjerujem da si upoznat sa škrabotinama istih...

@katakomba...to je tvoje mišljenje što ne znači da se mora poklapati sa činjeničnim stanjem...Isto kao da živimo u nekim paralelnim svjetovima ili zoni sumraka gdje su neki kriteriji uspješnosti pomješani i gdje je nula titula više od tri titule npr...
Ne znam jesi li upoznat ali mi smo i aktualni prvaci PLBiH, ne znam je li ti iko javio to...

Pozz diverzantima... :wave:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 apr 2015, 13:00

Jel to neka utakmica danas :urnebes:
Pa nama je ovo neka obicna, ko sa Obarskom ili Radnikom..

FORZA ZRINJA!

:bih:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 26 apr 2015, 13:01

PiazzaGrande je napisao/la:@**** naravno da idemo po pobjedu u Vrapčiće, u borbi smo za titulu i svakako da nam trebaju tri boda...
Kakvo je podcjenjivanje kad kažem da smo bolji, uspješniji, kvalitetniji kad je takvo činjenično stanje ( pogledati ovogodišnju tablicu PLBiH kao i sve prijašnje sezone, ako hoćeš ) a prije mjesec dana smo ih pobjedili u Vrapčićima 0:2 u utakmici sezone za njih, kada se nisu mogli nositi sa psihološkim pritiskom koji je nosila ta vrlo važna utakmica...
Ono što sam napisao u prethodnom postu je kamilica u odnosu na ono što se može pročitati na forumu našeg gradskog rivala, kakvim sve bljuvotinama i seljaklucima nas časte, meni nije palo na pamet da im odgovaram a ni tebe nisam vidio da ih ispravljaš i pametuješ im kao što si meni sada a vjerujem da si upoznat sa škrabotinama istih...

@katakomba...to je tvoje mišljenje što ne znači da se mora poklapati sa činjeničnim stanjem...Isto kao da živimo u nekim paralelnim svjetovima ili zoni sumraka gdje su neki kriteriji uspješnosti pomješani i gdje je nula titula više od tri titule npr...
Ne znam jesi li upoznat ali mi smo i aktualni prvaci PLBiH, ne znam je li ti iko javio to...

Pozz diverzantima... :wave:
veci ste jedino ako se to gleda od pocetka PLBiH! A sta je prije ? Dok je juga bila ? To se ne racuna ?
Željezničar živimo !

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 26 apr 2015, 13:08

naravno da ne kad ti zabrane klub
inace nisam neki fan ove lige ali samo citajuci ovdje komentare sam poceo vise navijat za Hrvatske klubove tako da se nadam da ce oba danas proci sto bolje :clap:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 apr 2015, 13:34

Sretno momcima danas u Vrapcicima!
Pobjeda koja donosi veliku sansu za titulu,ako i izgube to je samo sport i obicna utamica ,lijep dan i opet podrska Ultrasa,bas me zanima dali ce ispuniti stadion kao u kupu ,bila lijepa atmosfera a pogotovo na kraju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 26 apr 2015, 17:11

link mozel

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 apr 2015, 18:27

Livada je uvijek livada...

Ivan Crnov :tokralju:
sta im je danas radio, kakav igrac.

Zasluzen bod, jbte kako smo gol glupo primili. Oni poslije imali jednu sansu glavom, a sta smo mi masili. Prvo Pero dvaput, pa Kreso i Stevo..

Ali neka, i bod je dobar.

RADUJE ME JEDNA ISTINA :cool:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 26 apr 2015, 18:29

Po meni bod ko kuća kako smo izgledali dobar dio susreta..jest da su oni bili agresivniji ali nije mi jasno kako nismo imali tu neku mirnoću..al dobro možda je to zbog pritiska

Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2015, 18:31

espresso je napisao/la: Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Bas me zanima zasto su onda iste scene kada igraju sa Zeljom recimo?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 26 apr 2015, 18:33

Rooney88 je napisao/la:
espresso je napisao/la: Što se tiče atmosfere mogu reći da nikada u životu nisam vidio nervozniju i frustriraniju publiku..čim igrač Zrinje dođe da izvede aut, skupina od par njihovih nacionalista se zaleti i počme pljuvati i slično..al možda je to neka višedesetljena nakupina kompleksa ili ko zna već čega...
Ako ima neki psiholog i sociolog na forumu molio bi da odgovori na ovo.
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2015, 18:36

espresso je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute
Pa ako je cilj dokazati kako se to desava samo igracima Zrinjskog u Vrapcicima onda sam ja tu da kazem kako i nasi isto prodju dole. Zasto? Rivalitet.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

hajdukmijat
Kontakt:

Post Postao/la hajdukmijat » 26 apr 2015, 18:37

Crnov majstorski odigrao,svaka mu čast :clap:
Livadići zajebali talijane u odugovlačenju,od 20 min. prvog poluvremena :mrgreen:
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

hajdukmijat
Kontakt:

Post Postao/la hajdukmijat » 26 apr 2015, 18:40

Ali bilo je par ljudi što nisu sjedali cijelu utakmicu samo kako bi mogli skakat na ogradu i pljuvati/psovati kad igrač Zrinjskog izvodi aut..i tako od prve do zadnje minute[/quote]
Zajebali su i Planet majmuna:D
....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 apr 2015, 18:40

Na kraju moramo biti zadovoljni sa jednim bodom,teško je igrati po ovakvom neravnom terenu kada iz ničega gubiš 1:0,Crnov polako opet onaj stari,najjači tehničar u ligi...:)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 26 apr 2015, 18:43

Taramba je napisao/la:Na kraju moramo biti zadovoljni sa jednim bodom,teško je igrati po ovakvom neravnom terenu kada iz ničega gubiš 1:0,Crnov polako opet onaj stari,najjači tehničar u ligi...:)
Naravno da nam nije teren izlika ali bi barem kontrola i protok lopte bila 40% bolji da je normalan teren..oni su ipak navikli na onaj teren kad svaki dan na njemu treniraju i to je to

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 apr 2015, 19:50

16 utakmica bez poraza u ligi! :clap: :clap: :clap:
Crnov majstor vozo dedu Maletica citavu utakmicu,koliko nam znaci onakav igrac ,steta sto odlazi na kraju sezone ali naklon za danasnju utakmicu,Crnov nam treba ove bitne utakmice i neka nam pomogne osvojiti barem jedan trofej ako ne onda europa neka se izbori i nama dosta!
Danas Graovac bezgresan odbijali se rođeni od njega ko od beton,sudija los i za nas i za njih,ponistio regularan gol i onaj penal na Maleticu mi je sumnjiv no nisam najbolje vidio !
Siroki polako opada i realno od ove cetvorke igra im je najgora,danas protiv Sarajeva cujem nisu sanse napravili da valja ,tako se titula ne moze osvojiti,no sa druge strane nas iduce kolo ceka Mladost iz Obarske i probati ostati na diobi prvog mjesta i u Sarajevo otici po dobrar rezultat iako tradicionalno gore gubimo,no svemu mora doci kraj kad tada!
Kazu kone radovali se kao da je titula,e moje kone nama bod u Vrapcicima u 93 min... koji nas ostavlja na 2. mjestu i jest velik zato i jeste onakvo slavlje ,vama samo porucujemo da ove godine pobjedili niste a imali ste 4 utakmice! :beba:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 26 apr 2015, 20:05

4 utakmice, 0 poraza, i dalje prvi u Mostaru
goveđigulašmajka

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 26 apr 2015, 20:07

Kaže Avdo zaslužio Velež pobjedu.Možda mi nismo gledali istu utakmicu :?: Mi imali dvije dobre situacije u prvom i dvije u drugom + gol a kone gol u prvom i jednu polupriliku u drugom djelu.Teren katastrofa , gori nego u kupu.Ja sam siguran da je teren bio bolji bila bi naša tri boda ali sam i ovako zadovoljan jer treba biti pošten i reći da su kone nezgodna ekipa (još ako mlatnu Želju ;) ).Idemo dalje tekmu po tekmu ,osigurati finale kupa.Dosta smo se iscrpili danas ali imamo široku klupu i malo mixati.
Sudija loš , ne kažem da je natezao za nekoga ali se gubio u nekim situacijama.

Nastavljamo niz ako Bog da , do dogodine :zviz: :clap: .
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 26 apr 2015, 20:17

Nije ni počela utakmica u trećoj sekundi slomiše Radulovića,nakon njihovog vodstva samo se valjali po terenu,tražili nepostojeće penale,publika im je za cirkusa,skaču-pljuju-trče uz ogradu kao majmuni za našim igračima,šaka jada sa okolnih planina,puna ljubomore i frustracije,ali tko ih j..e,Zrinjski je Mostar,a Vehlež je Vrapčići...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 26 apr 2015, 20:23

Taramba je napisao/la:Nije ni počela utakmica u trećoj sekundi slomiše Radulovića,nakon njihovog vodstva samo se valjali po terenu,tražili nepostojeće penale,publika im je za cirkusa,skaču-pljuju-trče uz ogradu kao majmuni za našim igračima,šaka jada sa okolnih planina,puna ljubomore i frustracije,ali tko ih j..e,Zrinjski je Mostar,a Vehlež je Vrapčići...

Najjaca situacija je bila prekrsaj Blagojevica nad Muminovicem sa ledja,za 2 minute Muminovic vraca Blagojevicu malo jacim startom,poslije celo bjezi od Mumina kao od crnog djavla! :rol:
Teren im je katastrofa,nije mi jasno kako ono malo ne poravnaju ,evo ova firma iz Srbije sto je radila nas teren,sada je kao bilijarski stol,ljepota a nisu skupi ,ono je sramota da lopta onako odskace nije niti cudo da kuci ne gube!
Publika kao publika,nitko od nas nema pravo za komenitrati tudje navijace jer svaciji su na rubu "ludil"!
Kreso na facu...tko ima profil neka procita --- :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.