Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Real iskusniji jel, a Juve nije iskusan? Pa vise u Juventusu ima igraca koji su prosli sito i reseto i odigrali svaki moguci tip utakmice..
Ko bolan poredi Sas? Ja poredim situaciju. A to sto je favorit bio forumskim strucnjacima proslih godina i ove pogledaj na prognozama u temi NBA. Pisete gluposti preuranjeno..
I bolan pokusaj sastaviti post, a da me ne uvrijedis.
Ko bolan poredi Sas? Ja poredim situaciju. A to sto je favorit bio forumskim strucnjacima proslih godina i ove pogledaj na prognozama u temi NBA. Pisete gluposti preuranjeno..
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ne mogu ga sastaviti kad ne kontaš jbt,kako je Juve iskusniji kakvo sito i rešeto ? ispadanje od galate u grupnoj fazi ? mučenje sa olympiacosom i malmoom da se prodje grupa,borba sa pescarom za seriu A ?tuzlak1987 je napisao/la:Real iskusniji jel, a Juve nije iskusan? Pa vise u Juventusu ima igraca koji su prosli sito i reseto i odigrali svaki moguci tip utakmice..
Pa Real igra peto polufinale u nizu i to dovoljno govori o iskustvu i koliko igraca ce ga igrati : Ronaldo,Ramos,Pepe,Casillas,Benzema itd itd dok je kod juvea drugacija situacija,vidal pogba marchisio morata llorente i jos bruka polovnjaka igraju svoj debi u ovoj fazi takmicenja tako da nemoj mi pricat o iskustvu i ugasi se dok je to jos moguce,svakim postom se sve vise i vise brukas,ali to me i ne cudi...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je Buffon prosao sve sa Italijom i Juventusom, Pirlo sa Milanom i reprezentacijom, kao i Marchisio i Chiellini, Barzagli.
Evra jedno 10 godina igra vrhunske utakmice za rep i United te Monaco.
Pa i Tevez uz Vidala..
Kakvo njima treba iskustvo u LP kad su prosli svaki tip utakmice i nemaju vidjeti sta novo osim da se u dvije utakmice pobiju za prolaz.
Prije ce od takvih sa terena nestati Bale, Rodriguez ili neko treci. Znaci iskustvom su tu negdje ekipe i nema ih sta iznenaditi ovakva utakmica..
Tako da nema sanse da Real dodje i rasturi Juventusa, ko prati Juve dugi niz godina znati ce da to nije ekipa koju ce neko nabiti kao sto pricate vec ekipa koja ce izgubiti ali ne biti nabijena kao Porto ili drugi neko..
Evra jedno 10 godina igra vrhunske utakmice za rep i United te Monaco.
Pa i Tevez uz Vidala..
Kakvo njima treba iskustvo u LP kad su prosli svaki tip utakmice i nemaju vidjeti sta novo osim da se u dvije utakmice pobiju za prolaz.
Prije ce od takvih sa terena nestati Bale, Rodriguez ili neko treci. Znaci iskustvom su tu negdje ekipe i nema ih sta iznenaditi ovakva utakmica..
Tako da nema sanse da Real dodje i rasturi Juventusa, ko prati Juve dugi niz godina znati ce da to nije ekipa koju ce neko nabiti kao sto pricate vec ekipa koja ce izgubiti ali ne biti nabijena kao Porto ili drugi neko..
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ma ne moze se tebi objasniti majke mi odustajem,da se moze na ovom forumu nacrtati ja bih ti nacrtao ali sumnjam da bi nekom kao sto si ti i to pomoglo 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Buffon je Duncan, Pirlo je Manu, Vidal je Tony i Pogba je Kawhi. Nema sta, sve se savrseno poklapa. 
Jedino je pitanje, da li je Allegri Gregg?
Jedino je pitanje, da li je Allegri Gregg?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hahaha ja to nisam napisao, pogresno ste skuzili 

toliko o šansama da cemo gledati El Clasico u finalu
treca sreca 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
UEFA se trudi al nikako da ubode 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
El klasiko u Berlinu i nije cilj uefe, ako na to mislite
a i previse se opterecavate tim stvarima, kakvo god da je bilo izvlacenje bila bi opet neka prica kako uefa namjeta.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
U finalu će biti dva tima koja forumaši, prema trenutnim rezultatima ankete, smatraju autsajderima. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ko?
Monaco i Porto je l'?...
Monaco i Porto je l'?...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Nije, nego Monaco i PSG.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
a je'l? a koji su to iskusni igrači koji su prošli sito i rešeto.. sem Bufona i Pirla naravno.. i tu treba naglasiti Bufon je igrao jedno finale LS i možda još jedno 1/2... Pirlo je sa Milanom igrao tri finala, još jedno 1/2.tuzlak1987 je napisao/la:Real iskusniji jel, a Juve nije iskusan? Pa vise u Juventusu ima igraca koji su prosli sito i reseto i odigrali svaki moguci tip utakmice..
Kjelini? Vidal? Pogba? Morata? Markizio?
super iskusni?! pobogu, pa sam Kasiljas, Ramos i Ronaldo imaju više utakmica u LS od cijele ekipe Juventusa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SteveHeighway
- Kontakt:
Dzaba mu objasnjavas kad ne konta.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta imam objasnjavat za Buffona? On je uz Casillasa najiskusniji golman trenutno, koliko je odigrao sezona u LP ili utakmica bitnih sa reprezentacijom Italije pa racunajuci i onaj World Cup. Sta on to jos ima vidjeti? Njemu bi i finale LP bila jedna od utakmica u nizu..
Pirlo je vjerovatno iskusniji od svih igraca Reala.
Za Evru sam objasnio vec, isto igrac koji je odigrao svaku mogucu utakmicu, bek koji je 12-13 godina na sceni. Nema se sta tu puno pricati.
Chiellini preiskusan stoper, sigurno daleko vise namazan od Realovog Ramosa. Njega i Barzaglija sigurno nece iznenaditi ove utakmice.
Tevez je igrao za Bocu, Corinthians i United. Njemu je ova atmosfera u Madridu i Torinu kamilica.
To za utakmice u LP nije relevantno, postoji bitnih utakmica i u drugim takmicenjima u ligi i prvenstvima. Isto tako mogu ja reci da je Pirlo odigrao vise utakmica u LP od neke pa sada nabrojim tri zvjezde Reala
I bas Moratu ima nesto iznenaditi, lik je vec isao sa Realom kroz sve to. Ili Pogbu, momak je sa 20 godina bio najbolji igrac Francuske na Svjetskom..
Najvaznije, Juventus da nije iskusna ekipa ne bi bio u polufinalu
Za Evru sam objasnio vec, isto igrac koji je odigrao svaku mogucu utakmicu, bek koji je 12-13 godina na sceni. Nema se sta tu puno pricati.
Chiellini preiskusan stoper, sigurno daleko vise namazan od Realovog Ramosa. Njega i Barzaglija sigurno nece iznenaditi ove utakmice.
Tevez je igrao za Bocu, Corinthians i United. Njemu je ova atmosfera u Madridu i Torinu kamilica.
To za utakmice u LP nije relevantno, postoji bitnih utakmica i u drugim takmicenjima u ligi i prvenstvima. Isto tako mogu ja reci da je Pirlo odigrao vise utakmica u LP od neke pa sada nabrojim tri zvjezde Reala
I bas Moratu ima nesto iznenaditi, lik je vec isao sa Realom kroz sve to. Ili Pogbu, momak je sa 20 godina bio najbolji igrac Francuske na Svjetskom..
Seoski klub Bauern ide lagano prema tituli. Igracine poput Schweinsteigera i Gotzea ne moze niko zaustaviti. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- SteveHeighway
- Kontakt:
Zato su vjerovatno Schalke i Lyon iskusne ekipe u zavrsnicama lige prvaka pa su igrale istotuzlak1987 je napisao/la:Pa sta imam objasnjavat za Buffona? On je uz Casillasa najiskusniji golman trenutno, koliko je odigrao sezona u LP ili utakmica bitnih sa reprezentacijom Italije pa racunajuci i onaj World Cup. Sta on to jos ima vidjeti? Njemu bi i finale LP bila jedna od utakmica u nizu..
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Ironično al' ovaj put si možda u pravu.Greivis je napisao/la:Seoski klub Bauern ide lagano prema tituli. Igracine poput Schweinsteigera i Gotzea ne moze niko zaustaviti.
Ranjeni lav je najopasniji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Barselona ih rješava sa pola snage. Ali znamo obojica da si to i napisaoGreivis je napisao/la:Seoski klub Bauern ide lagano prema tituli. Igracine poput Schweinsteigera i Gotzea ne moze niko zaustaviti.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.