FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 12:47

Iz ovog drugog ugla gol Cole jos ljepsi, i prekrsaj za penal se jasno vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 26 apr 2015, 12:51

Samo da **** majku sudiji, ne dobije li suspenziju od par utakmica za ovo, poserem se na savez kompletan. Ako ovo nije penal, ja ne znam sta je onda :evil: :evil: :evil:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 12:53

pile je u pravu kao i uvijek. dodatnog duga će biti, ali nije pravosnažno i ne bi uticalo na licencu za ovu godinu i da jeste.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 26 apr 2015, 13:05

Izvještaj

" onclick="window.open(this.href);return false;

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 13:09

jel ko provalio kako ovaj fotograf iza zvijezdinog gola skace od srece kad je benjo uvalio golcinu?! :D u smislu, ko yebe posao, zeljo pobjedjuje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 13:17

evo malo i statistike.

u periodu od 2009. do danas zeljeznicar je od svojih 90 gostujucih pobjeda u premijer ligi bih ostvario cak 43 pobjede. preostalih 47 pobjeda je ostvareno u periodu od 1995-2009.

znaci skoro polovina pobjeda na strani ostvareno je u nesto manje od 6 godina dok u prvih 14 godina je ostvaren isti broj pobjeda na strani.

najvise u zadnjih godina su ginuli: olimpik 6 puta, zvijezda 4, velez, leotar i rudar po 3
FOR PAUL

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 apr 2015, 13:35

Ova izjava Djelmica treba biti podstrek vodstvu kluba, Gredi, Siljku, kome bilo da se oglase, direktno i bez uvijanja, ne smijemo cekat iduce kolo i biti prepusteni na milost i nemilost saveza, sudija...svetinja kao Zeljo to ne zasluzuje. Tu je i udruzenje navijaca, materijala ima samo da neko sjedne i stavi sve na papir.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 26 apr 2015, 13:48

kakav prvijenac Benje u zvaničnim utakmicma
1921 !
05.06.1998

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 apr 2015, 13:57

Ljiljani87 je napisao/la:kakav prvijenac Benje u zvaničnim utakmicma
:D ako te interesuje imao je zamalo prvenac i to protiv sarajeva kad smo uzeli 1-0 ali taj gol je pripisan kao autogol...

btw, benjo ima 8 asistencija u 6 godina u zelji... ;) i to u 135 utakmica...
FOR PAUL

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 apr 2015, 14:14

mnogo li je :mrgreen:

ali njegov raniji kvalitet se nije vidio kroz statistiku. ako ga oda digne iz mrtvih, to će biti njegovo najveće dostignuće.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 26 apr 2015, 14:16

Pile hvala što si objasnio detalje. Ja sam se fakat prepao kad sam čuo ovo za poreznu jer za suđenje sam znao odavno da će krenuti. Nije se više moglo čekati jer niko se nije nadao Želji da će biti ovako visoko i u Gradačcu smo to zorno vidjeli. Mi smo otprilike trebali biti gdje je sad Velež, a prvenstvo je trebalo već biti završeno. Prepao sam se jer ako nas ne onemoguće na terenu probat će sa licencom u i tom svjetlu sam gledao upad porezne, pogotovo što sam čuo da su našli svega. Gamad će iskoristiti bilo šta ako mognu da nam zaje.b.u licencu i nadam se da su u klubu svjesni toga. Generalno uzevši nama podhitno treba žive love, a nema je na vidiku. Očekivao sam pare od Mersina jer je bilo nešto kao krenulo, ali ni to više niko ne spominje. Ta bi nam lova došla pravo, a valjda se i Džeko više tuhne negdje.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 apr 2015, 14:47

rastoder je bio u sarajevu ima li ista za to ?
jel on nece da ulozi ili nasi miniraju jer nemaju koristi ?
jel super

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 apr 2015, 14:49

Gdje super nema ga odavno.. :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 14:53

Ocito se nista ne desava jer bi nas obavjestio, bolje i tako nego da bude suplja prica.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2015, 14:58

jug-onostalgicar je napisao/la:rastoder je bio u sarajevu ima li ista za to ?
jel super
kazu nece on...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2015, 15:00

Za slovenca je bila prica da je on htjeo da bude jedini investitor nesto kao Tan kod kona a nasi to nisu prihvatili. Sad da li se predomislio pa hoce da ucestvuje u 51%-49%.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 apr 2015, 15:01

bistrikboy je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:rastoder je bio u sarajevu ima li ista za to ?
jel super
kazu nece on...

kamo srece da nece on...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 26 apr 2015, 15:01

rodom s Mejtaša je napisao/la:Benjo je zabio go koji se rijetko viđa.
Ovakvi golovi su najbolji za montirke kakva je nama danas bila. Upozoravao sam na ovo već odavno. Počelo je sa Parađikom prošlo kolo, ali nije imao potrebe da se ofira, ali se danas Bjelica baš izofirao. Šta li nas tek čeka.
Željo je trenutno u vrlo teškoj situaciji, jedina svijetla tačka je ovih 4-5 mladića, sve ostalo od kvaliteta ekipe, haosa na tribini, velikoj besparici, siročeta u Savezu i među sudijama itd. Ako sutra pitari ne dobiju, a Zrinjski dobije nastaće haos jer gore vlada histerija jer titula se mora uzeti po svaku cijenu. Potrošilo se što mi nismo za pet godina, a ništa, smijenjen ko zna više koji trener po redu, suspendovani igrači, niko ni s kim nije dobar, a rezultati u rangu Želje kokuza. Nikad kluba od kopileta, oteto prokleto, vazda bilo. Imali su oni prije rata veću moć nego sad sa parama pa nam nisu mogli ništa. Pokondirena bagra bili i ostali. Ne treba se na njih obazirati, nagledali smo se mi stariji decenijama njihovog dušmanluka.
Naši pravi problemi su unutrašnje prirode. Nadam se da će poslije revanša kupa mnogo toga biti jasnije i da će nam četvrto mjesto biti dovoljno jer to je u trenutnoj sitauciji naša realnost. Sve preko toga je ravno tituli.
Mene brine jedna stvar, a to je da li ćemo uopšte moći dobiti licencu jer izgleda da je gutavo pravo.
Uprava šuti jer nema šta da kaže, mislim da je već neko s nekakvim parama se morao pojaviti da se isčupamo. Šteta bi bila da momci koji su dali 110% svojih mogućnosti ne vide Evropu zbog stvari za koje nisu krivi i na koje nisu mogli uticati. Ovi kriminalci nisu smjeli biti blizu kluba nikako, ali baš nikako jer to je takva bagra koju jednom kad pustiš da uđe ne možeš ih više izbaciti osim baš radikalnim metodama, a da smo za takve metode bili spremni ne bi nam se ovo ni desilo. Eto to su neki problemi koji mene brinu više od rezultata. Za rezultate se nema šta reči. Napraviti 5 - 4 -0 sa ovakvom ekipom, rasporedom i lošoj opštoj situaciji je ogroman podvig.
Da je samo bio odlazak Amara u pitanju problem je, a ne sve ostalo što nam se događa. Ali eto Željo je Željo bez obzira na sve probleme.

Bravo kume, pogotovu za ovaj dio. Treba postati glasniji, i ovi iz uprave moraju odgovoriti na neka skakljiva pitanja sto prije, jer ovo sto oni rade nije dobro, al nikako!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 26 apr 2015, 15:06

pile87 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Tolike ustede si napravio i na skupštini kazes kako se snalazimo vraćamo dugove i slično nek malo navijači se strpe da to prodje i onda ako ne uspijes obezbjediti licencu, hvala lijepo doviđenja i prijatno dajte sposobnog ne ko će napraviti nezz aman nešto ao nekog ko će nam obezbjediti licencu. A i ako su šta našli ja sumnjam da su neke velike cifre. A plaća li se redovno ono za stari porez onih 10 hiljada?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ti nesto kaze tvoj Pile...
Dobicemo licencu 100 % i nema razloga da je ne dobijemo.Glasine koje cujes o licenci nisu tek tako pokusava se na sve nacine destabilizovati klub.Neko spomenu nedavno nam je i porezna bila u klubu.Pronasli su niz nepravilnosti ali za period kada je Dzelo raspolagao novcem, neke je racune placao i kesom na ruke tako da sigurno mozemo ocekivati da nam dug prema poreznoj poraste iznos ne znam ali znam da je ovo tacno.Vjerovatno ce se sve rijesti sa ovim reprogramom koji vec imamo i placamo.Da bude jos gora stvar taj Dzelo tuzi klub pa majka mu stara moze li klub njega tuziti za nesavjesno poslovanje jer po ovome sto je pronasla poreska bilo je svega.Danas je sistem uredjen u klubu da niko ne moze zavrtati ni na koji nacin cak je bilo i negodovanja kod pojedinih uposlenih.
Popratnom reakcijom iz kluba je izletio Violina i on je taj koji smrada o licenci mada moze samo smradati.Cisto radi istine covjek je koristio vec duzi niz godina prostor koji pripada Zelji a izdavao ga pod kiriju i uzimao novac sebi.I njega bi trebalo tuziti ima sud za sve. Nadam se da ce neko poduzeti konkretne korake protiv ljudi koji su ostetili klub na bilo koji nacin.
E sada o utakmici nije me iznenadilo to da smo imali smijuriju od sudjenja sami smo se naguzili a kada to uradis svi potrce mi smo trebali dobiti slobodu.Imali smo losu utakmicu na losem terenu sa prelosim sudjenjem osteceni smo direktno.Ocigledno nekome ne odgovara trenutna situacija i razvoj dogadjaja Boze kome li :tralala: Cisto me zacudilo da to bude Zvijeda klub koji nije nikada mesetario sa sudijama i koji su zbog toga imali moje postovanje.
Sudija je imao zadatak i ne moze biti ociglednije da je primio novac za tako nesto.Pored svega toga mi smo imali srece da pogodimo u 93 minuti jer da je bilo ranije navukao bi nekako na nerjeseno.
Ova je uprava nesto slicno kao i ekipa koju imamo srcana i bije veliku bitku na svom terenu zasluzuju u najmanju ruku podrsku za ono sto rade.A vidjeli smo koliko znaci recimo ova zadnja utakmica nasim igracima to su nasi igraci ali i navijaci naseg kluba vole ga kao i mi.Svi Zeljovci zajedno na jednom mjestu i svi ko jedan to je nacin da se nesto napravi pozitivno.
Nazalost moram konstatovati da ovo vjerovatno nece biti zadnja kradja protiv nas jer smo pomrsili racune a nije niko to ocekivao oni koji imaju para da ovo rade i dalje ce gurati svoje.Mi moramo biti jos odlucni jos jaci i opet kazem svi ko jedan jer tako se Zeljo voli i tako je Zeljo progurao sve gadne krize.
hvala pile, al me dosta unervozila ta prica oko licence i mogucnost da je ne dobijemo jer to bi slazes se bila katastrofa i pogubno za nas. Hvala ti sto me smiri, a za violinu znam i on nije jedini ima toga jos i hvala Bogu da se tome polako staje u kraj i da toga vise nema. A za Dzelu smrada no koment
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 apr 2015, 15:12

Hvala Amaru Osimu što je na vrijeme skontao kakvi su Dželo i njegova kompanija i što je ušao u upravu i na pametan nacin zajedno sa Gredicem izbacio parazite iz kluba..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LoveFootball1987 i 29 gostiju.