FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

nevjernik
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la nevjernik » 15 apr 2010, 21:06

da i Klosea sam zaboravio, on moze jedino u neki tim tipa Hannover, Koln, a nevjerujem da ce oni dati 7-8 miliona za igraca od 31-32 godine
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 apr 2010, 21:55

Mislim da se za Sosu moze dobiti ako nista bar jednako love kao za Ottla, a Za Tonija jedno 5 miliona.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 15 apr 2010, 22:00

To su moja misljenja . Ottl igra dobro za NUrnberg ali nije kalibar za Bayern. Mislim da vrijedi 10 miliona . A Toni je poceo zabijati tako da mu se cijena dize . Sosa ,neznam za njega ,vazio je nekad za velikog talenta ,ali je propao kao i svi sto dođu u Bayern i sjede na klupi . Maksimalno za njega 5 miliona.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 apr 2010, 22:01

bavarian_bk je napisao/la:To su moja misljenja . Ottl igra dobro za NUrnberg ali nije kalibar za Bayern. Mislim da vrijedi 10 miliona . A Toni je poceo zabijati tako da mu se cijena dize . Sosa ,neznam za njega ,vazio je nekad za velikog talenta ,ali je propao kao i svi sto dođu u Bayern i sjede na klupi . Maksimalno za njega 5 miliona.
Ottl jedno 4,5 miliona, Luca Toni 5,6 i Sosa 3,4 maximalno.
Volim te Zeljo!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 apr 2010, 22:09

Intervju Ribery-ja dat njemackom portalu ****.

****: Gospodine Ribery, vidite li se 23. svibnja sa sva tri trofeja na gradskom balkonu?

Ribery: Imamo sjajnu priliku da osvojimo sva tri natjecanja. Naslov prvaka, kup te imamo sjajnu priliku proći u finale Lige prvaka. Najvažnije je osvojiti prvenstvo, za klub, navijače i za nas kao momčad. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da izvućemo što je više moguće iz ove sezone.

****: Da li mislite da trenutna momčad ima širinu za polufinale ili finale Lige prvaka?

Ribery: Mislim da je ova godina bila vrlo teška. Posebice prva utakmica u Ligi prvaka. Druga protiv Juventusa je bila puno bolja. Imali smo dosta dobrih utakmica i sada je sve isključivo na nama. Nema još puno utakmica do kraja sezone i mi ih želimo sve pobjediti.

****: Sada malo o Vama. Jeste li imali već prije kakvih ponuda?

Ribery: Ne. Ovdje trenutno nije organizirano da se kaže da li ću ostati ili otići. Oni znaju da su Real Madrid, Barcelona i Chelsea još uvijek zainteresirani za mene. Imamo još nekoliko utakmica da završimo u kratkom vremenu. Tako da mislim da ću nakon toga odlućiti o svojoj budućnosti gdje ću igrati sljedeće sezone.

****: Kada točno?

Ribery: Nadam se sljedeći tjedan ili u sljedećih desetak dana.

****: Da li ste osobno već odlučili?

Ribery: Ne, još uvijek ne. Odlučiti ću ali u sljedećih deset dana. Sastat ću se s vodstvom kluba i konzultirati se s mojim savjetnikom. I kako sam već rekao, sljedeći tjedan ili za desetak dana ću znato što mi je činiti.

****: Kazali ste da se Vaša odluka neće biti iskljućivo zbog novca. Kakve su šanse da ostanete u Bayernu?

Ribery: Ne mogu točno reći. Prvi dio sezone je bio najteži u mojoj profesionalnoj karijeri. Naročito prvih nekoliko mjeseci. Tu si bile ozljede, problemi s trenerom i druge stvari. Istina je da su ovdje neki trenuci bili izrazito teški za mene kada jednostavno nisam uživao. Kada nisam uživao igrajući nogomet. I to je ono što mi je upravo nedostajalo. Najvažnije je za mene da sam sretan te da se ja i moja obitelj osjećamo ugodno.

****: Koji je postotak vašeg ostanka u Bayernu?

Ribery: To ne mogu sam reći. Ali mogu reći da je klub uvijek činio sve za mene. Sto posto vjerujem u upravu kluba koju vode Kar-Heinz Rummenige, Ulli Hoeness i gospodin Hopfner. I uvijek sam se vrlo dobro razumio s njima. Isto tako, oni stoje 100% iza mene.

****: Dakle?

Ribery: Što bih mogao reći? Šanse su 50-50!
-----------------------------------------------------------------------------
Preneseno sa jednog hrvatskog foruma.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 22:55

Odvadi 20% kad citas sa takvih foruma. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 15 apr 2010, 23:16

kako van buyten danas kaze za njemacke novine u vezi riberya dali ce ostati
kaze on znam odgovor,al nesmijem vam reci :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 apr 2010, 00:20

Ostaje sigurno. :P :P :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 apr 2010, 00:25

omerbavarac je napisao/la:Ostaje sigurno. :P :P :P
Koliko je dobro toliko i nije.Iduce godine cete dobiti sipak od ostete.
A crvenpaprikica vazda kuka kako para nema. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 apr 2010, 00:27

harishp je napisao/la:
Koliko je dobro toliko i nije.Iduce godine cete dobiti sipak od ostete.
A crvenpaprikica vazda kuka kako para nema. :mrgreen:
Prodati ga na zimu, pa lapiti 20-tak miliona. :D
Pare nisu problem, para nema. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 apr 2010, 00:31

Mozda, ali nece produziti ugovor. :evil: Po nekim reakcijama KHR da se naslutiti da pristizu ponude za Riberya, ali one ne zadovoljavaju njihove zahtjeve. Uradit ce glup potez ako ga ostave da odradi ugovor do kraja i onda ode kao free igrac.
Jedva cekam da se ovo zavrsi. Neka idu svi do djavola. :twisted:

Izjava njegovog sunarodnjaka Sagnola jako mi se svidjela.
„Ich habe gelesen, dass Franck etwas mehr Sonne will. Wenn er bis zum Alter von 33 Jahren Fußball spielt, hat er noch 50 Jahre, um die Sonne zu genießen.“
Vom Jäger zum Gejagten

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 apr 2010, 00:34

geronimo je napisao/la:
Mozda, ali nece produziti ugovor. :evil: Po nekim reakcijama KHR da se naslutiti da pristizu ponude za Riberya, ali one ne zadovoljavaju njihove zahtjeve. Uradit ce glup potez ako ga ostave da odradi ugovor do kraja i onda ode kao free igrac.
Jedva cekam da se ovo zavrsi. Neka idu svi do djavola. :twisted:

Izjava njegovog sunarodnjaka Sagnola jako mi se svidjela.
„Ich habe gelesen, dass Franck etwas mehr Sonne will. Wenn er bis zum Alter von 33 Jahren Fußball spielt, hat er noch 50 Jahre, um die Sonne zu genießen.“
Inace svi parlamo njemacki pa znamo sta je Sagnol rekao... :|
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 apr 2010, 00:40

Isnar je napisao/la: Inace svi parlamo njemacki pa znamo sta je Sagnol rekao... :|
citao sam da Franck nesto vise sunca zeli, ako on bude igrao fudbal do svoje 33 godine, ima jos 50 godina vremena, na suncu da uziva. :mrgreen:

Citaj_ Wahiba cezne za toplijim krajevima, zato je rekao Englezima jok. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 apr 2010, 00:47

geronimo je napisao/la:
Isnar je napisao/la: Inace svi parlamo njemacki pa znamo sta je Sagnol rekao... :|
citao sam da Franck nesto vise sunca zeli, ako on bude igrao fudbal do svoje 33 godine, ima jos 50 godina vremena, na suncu da uziva. :mrgreen:

Citaj_ Wahiba cezne za toplijim krajevima, zato je rekao Englezima jok. :D
Hvala Gero, jako si ljubazan... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 apr 2010, 13:34

Počele su igre Francuza koji su svjesni manjka kvalitete pa na razne načine pokušavaju da sjebu Bayern.Utakmicu između Lyon i Monaca je Francuski savez odgodio kako bi Lyon imao dodatno vrijeme da se pripremi i da uđe odmorniji u utakmicu sa Bayernom.Bayern će se najvjerovatnije žaliti Uefi jer takva odluka nije fer ako se zna da je Bayern u 3 sedmice odigrao 7 mečeva.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 17190.html
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 16 apr 2010, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2010, 13:40

Na šta se oni imaju žaliti, neka i oni odgode svoju, svaki klub ima pravo na to.
FRANK RIBERY je napisao/la:Počele su igre Francuza koji su svjesni manjka kvalitete pa na razne načine pokušavaju da sjebu Bayern.
Zar je odgoda domaće utakmice igra? Čuj svjesni manjka kvalitete, kao da igraju protiv Barcelone, a ne protiv Bayerna...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 apr 2010, 13:45

Virtu4l je napisao/la:Na šta se oni imaju žaliti, neka i oni odgode svoju, svaki klub ima pravo na to.
FRANK RIBERY je napisao/la:Počele su igre Francuza koji su svjesni manjka kvalitete pa na razne načine pokušavaju da sjebu Bayern.
Zar je odgoda domaće utakmice igra? Čuj svjesni manjka kvalitete, kao da igraju protiv Barcelone, a ne protiv Bayerna...
Pa jasno je ko dan da je Bayern bolja momčad od njih, ali je ipak nepravedno da to rade.Pred ovakve utakmice to nemaš pravo da uradiš i nadam se da će Uefa brzo reagovati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 16 apr 2010, 14:34

Van Gaal je htio da se žale Uefi zbog toga.
Ipak, od svega neće biti ništa, potvrdio je glasnogovornik Bayerna Markus Hörwick:

- Neće biti protesta. Pravo je svake lige da sastavlja raspored utakmica. To je činjenica.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 apr 2010, 15:33

Svidza mi se slika :D

slika

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 apr 2010, 15:38

Dobra je slika. :D
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.