Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Format
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Format » 26 apr 2015, 16:22

Ne,mene nervira pljuvanje po Mati,Blindu,Fellainiju a kao zasticen je Rooney,da budemo malo realni. Ja ne volim Rooneya ali kad je dobar ja cu ga pohvalit a vec par utakmuca nista ne radi a najbolji igrac je.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 26 apr 2015, 16:22

516MK je napisao/la:
Format je napisao/la:Pa ne drkam po nekim kao mnogi od vas,samo sam realan,ako je Blind danas los i odmah pads u vodu 10utakmica, u kojim je bio dobar,stw reci za Rooneya? Navikli smo na njegove padove kad je najpotrebniji.

Ja koliko sam primjetio ti jedva čekaš priliku da pljuješ po kapitenu. Danas su svi podbacili osim možda Smallinga i Davida, ali ja ne tražim nekoga koga bih pljuvao mada ima materijala za Valenciu, Matu, Fellainija itd.. Takođe sam mišljenja da ni Michael ne bi puno pomogao danas jer je ovo jedna od onih utakmica kad ti ništa ne ide, ali ruku na srce i način na koji su pokušavali nešto napraviti nije bio ispravan.
Pa ovdje je odavno tako. Tačno znaš od kojeg korisnika foruma ide pljuvačina prema kojem igraču u slučaju loše partije, a znaš i koje igrače će se zaobilaziti u pohvalama u slučajevima pobjeda.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 26 apr 2015, 16:24

Previse svi ocekujemo. Top4 je osiguran uz sljedecu pobjedu... Hvala momcima za onu pobjedu protiv citya i loserpoola. ovo ce se zaboraviti, los dan pao tezak niz je prosao.. danasnja utakmica je pokazala da neki igraci nisu za ovih pozicija na kojima su danas bili na primjer blind... idemo dalje #GGMU
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 26 apr 2015, 16:33

Ruku na srce koliko fali Karik toliko fali i Jones.Smalling danas sve sam,mnogo mu je falio Jones pa i Rojo.Danas dosta los Wayne Rooney, mislim da je vrijeme da se prestane eksperimentisat i ADM pocne startat.Jos 4 tekme do kraja sreca pa smo odradili dobar posao kada je bilo najpotrebnijd.Danas ovo sto prije zaboravit i spremno decekat WBa hladne glave,a ne sa vodom u usima.Lvg odradio odlican posao u prvoj sezoni LP cilj abd ispunjen.Uz adekvatna pojacanja slj sezona je nasa.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 26 apr 2015, 16:36

Najveci problem je desnii bek,barem po meni,kako defan. Tako i ofanzivno. Ni druga strana nije woow ali Shaw polahko hvata formu a Valencija ie najveci problem.

Ja sam zadovoljan do m sada uradjenim,slazem se za ADM da treba unutra,posebno slijedecu,Fellaini je nepotreban u takvih utakmicama.

Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 26 apr 2015, 16:37

Ruku na srce sto ne bude realni pa kazete da smo ovde gdje jesmo jer je ove sezone liga malo reci losa,da su liverpool,totenhem,pa i everton sjena od prosle sezone ne bih ja rekao da bi mi bili blizu ove 4 pozicije,ovako je treba ljubit ko oci u glavi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2015, 16:38

Konj Valencia nas opet ukopao. Nevjerovatno koliko je taj covjek glup. Mislim da u zivotu nisam vidio igraca da manje razumije igru koju igra citav zivot. Iskreno ovo govorim, covjek ne razumije osnovne stvari taktike i pozicioniranja. Nevjerovatno sta taj covjek radi i sta mu se sve dopusta. Sve mu yebem.

Igrali smo puno slabije od ovoga i pobjedjivali ranije u sezoni. Vrlo grub i glup poraz. Nema panike, iskreno mislim da Liverpool nece pobjedit Hulla u utorak. A i ako pobjede, opet imamo 4 boda na njih. Mora bit dovoljno. Pamet u glavu sada do kraja sezone, vratit Di Mariu u prvih 11 obavezno.

I opet se vidi koliko nam Carrick nedostaje. Strasno. A covjek ima 34 godine, ovako je bilo i sa Scholesom. Moramo pronac zamjenu ovog ljeta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Falcao94
Kontakt:

Post Postao/la Falcao94 » 26 apr 2015, 16:44

tajger je napisao/la:Ruku na srce sto ne bude realni pa kazete da smo ovde gdje jesmo jer je ove sezone liga malo reci losa,da su liverpool,totenhem,pa i everton sjena od prosle sezone ne bih ja rekao da bi mi bili blizu ove 4 pozicije,ovako je treba ljubit ko oci u glavi
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Sad ispade da se nismo nikako popravili u odnosu na prošlu sezonu, daj ne lupaj.
Valencia i McNair najlošiji danas. McNain je mlad,i moze4 mu se oprostit, ali Valencia je katastrofalan, što se i prije znalo. Do kraja treba sve bodove uzeti.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 26 apr 2015, 16:44

Daleko od toga da iko treba biti zaštićen od kritika, naprotiv! Ono što ja hoću reći je da je kompletan tim podbacio, a to ovaj put, po mom skromnom mišljenju, krivicu prebacuje na LvGa. Sam pristup ovoj tekmi je bio nekako premekan, podsjeća me na sranje od igre koju je igrala Barcelona prije - milion bespotrebnih dodavanja u kojima ogromnim dijelom učestvuju 2 stopera što za rezultat ima impresivnu statistiku koju možeš okačiti mačku o rep ako sijevne par kontri sa druge strane. Ta igra je imala i rezultate u Španiji u proteklim godinama zbog velike razlike u kvalitetu između Reala, Barce i ostalih timova.
Unitedova igra u kojoj ja uživam ne sadrži elemente gore pomenute, nego podrazumjeva brzu tranziciju, ubitačne kontre i tehnički i fizički potkovane bekove i krila što mi danas nemamo. Tony mi je drag igrač ali nije to igač za United, baš kao ni Young, Fellaini itd.. Svi oni mogu biti dio šireg sastava, ali prvih 11 moraju činiti igrači spremni odgovoriti izazovu PL i CL, a ne ovi pomenuti. Ovo možda zvuči kao pljuvanje, ali stvarno mi nije namjera vrijeđati.
Sjetimo se neponovljive ekipe Keane, Schooles, Giggs, Neville, Beckham, Cole, Yorke, sve WC igrači, pa kad jedan ili dva podbace, ostali su tu da se to popravi i ne primjeti. Danas UTD zavisi od DDG i Rooneya, a u zadnje vrijeme i Smallinga. Tužno je to i jasan znak da ova ekipa treba još par imena na svim pozicijama, ako ni zbog čega drugog, onda zbog širine sastava. Zaista sam u neku ruku sretan što ne igramo CL, mislim da bi bilo velike sramote.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 26 apr 2015, 16:46

nmg bit supak i ovaj put stat na stranu Valencije dwf kart najglupkji igrac u klubu

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 26 apr 2015, 16:49

Definitivno treba ostati hladne glave posle ovog,mislim da je LvG dovoljno iskusan trener da ponovo normalizuje ekipu i nastavi sa novim pobjedama.Mislim da je danas pogrijesio sto je postavio istu taktiku jer se vidjelo prosle sedmice da se ne snalazimo protiv grubih ekipa koje igraju bunker,danas je morao promijeniti plocu i potegnuti za Di Marijom od pocetka jer su nam potrebni brzi igraci protiv ovakvih grdosija

Nadam se povratku Carricka odmah u sljedecoj utakmici i jednog od stopera Jonesa i Roja jer mi to ne izgleda sigurno sa McNairom.Za Valenciu se stvarno vise nema sta dodat,ja mislim da bi danas ovca odigrala na beku kao i on,nevjerovatno kako je ogranicen

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 apr 2015, 17:10

Problem je u **** filozofiji, ne formaciji. Igra se zasniva na Fellainiju (spustanje lopti, centarsutevi na pomenutog), a to se dobije igrom preko krila.

Ok, imali smo odlican niz, al' ne skodi analizirati protivnika te krenuti opreznije, a ne od pocetka grlom u jagode. Naravno da krivim i Valenciu, al' covjek je prilagodjeni bek. Sta ocekivati nego lose postavljanje i ofanzivnu orijentiranost jos u ovom presingu potpuno zaboravlja primarni zadatak.

Luj mora improvizirati i graditi igru prema mogucnostima tima. Evo danas nema Carricka, a on ide sa sredinom u kojoj jedinu pravu def ulogu ima Blind. Herrera kao cm i organizator a Fella defanzivno operisan, a upravo ovo je recept za kontre protivnika.

U sustini nismo igrali lose, bilo je tu finih kombinacija, prije svih u prvom poluvremenu, ali neki mecevi se dobijaju na defanzivnu stabilnost a u napadu sta napravis.
- Ed Woodward for Prime Minister !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 26 apr 2015, 17:22

516MK je napisao/la:Daleko od toga da iko treba biti zaštićen od kritika, naprotiv! Ono što ja hoću reći je da je kompletan tim podbacio, a to ovaj put, po mom skromnom mišljenju, krivicu prebacuje na LvGa. Sam pristup ovoj tekmi je bio nekako premekan, podsjeća me na sranje od igre koju je igrala Barcelona prije - milion bespotrebnih dodavanja u kojima ogromnim dijelom učestvuju 2 stopera što za rezultat ima impresivnu statistiku koju možeš okačiti mačku o rep ako sijevne par kontri sa druge strane. Ta igra je imala i rezultate u Španiji u proteklim godinama zbog velike razlike u kvalitetu između Reala, Barce i ostalih timova.
Unitedova igra u kojoj ja uživam ne sadrži elemente gore pomenute, nego podrazumjeva brzu tranziciju, ubitačne kontre i tehnički i fizički potkovane bekove i krila što mi danas nemamo. Tony mi je drag igrač ali nije to igač za United, baš kao ni Young, Fellaini itd.. Svi oni mogu biti dio šireg sastava, ali prvih 11 moraju činiti igrači spremni odgovoriti izazovu PL i CL, a ne ovi pomenuti. Ovo možda zvuči kao pljuvanje, ali stvarno mi nije namjera vrijeđati.
Sjetimo se neponovljive ekipe Keane, Schooles, Giggs, Neville, Beckham, Cole, Yorke, sve WC igrači, pa kad jedan ili dva podbace, ostali su tu da se to popravi i ne primjeti. Danas UTD zavisi od DDG i Rooneya, a u zadnje vrijeme i Smallinga. Tužno je to i jasan znak da ova ekipa treba još par imena na svim pozicijama, ako ni zbog čega drugog, onda zbog širine sastava. Zaista sam u neku ruku sretan što ne igramo CL, mislim da bi bilo velike sramote.
:salut: sve lijepo napisano

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 maj 2015, 17:30

De Gea, Valencia, Smalling, McNair, Blind, Mata, Herrera, Fellaini, Young, Rooney, van Persie

Sreca pa onog kloca ne moram gledati u napadu. :clap:

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 maj 2015, 17:34

Falcao sto je igrao igrao je,mozda ce upisati jos koju minutu i to je to.Persie je sad definitivno spreman i svi znamo da ce on biti prvi izbor Gaala do kraja

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 02 maj 2015, 17:35

Poligon10 je napisao/la:Falcao sto je igrao igrao je,mozda ce upisati jos koju minutu i to je to.Persie je sad definitivno spreman i svi znamo da ce on biti prvi izbor Gaala do kraja

slika

nadam se bar 1 golu :kralj:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 maj 2015, 17:43

Drago mi je puno sto se vratio,dosta je korisniji od Falcaa i pored njeg ovakvog u stanju je dat i vise golova,cak mislim da je bio zdrav da bi bio i najbolji strijelac kluba

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 maj 2015, 17:59

Ovaj mec se mora dobiti, a kiks bi nas doveo u kriticnu situaciju obzirom da igramo protiv CP, Arsenala i Hulla koji je opasan na svom terenu.

Istina nema Carricka, te ce vjerovatno Rooney igrati u vezi sa Anderom, dok ce Fella po obicaju, kao lijevi cm.

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 02 maj 2015, 18:11

Mislim da danas necemo dobit.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 02 maj 2015, 18:24

Ti felainija i matu,ovaj runi da slomi nogu on bi ga stavio da igra mu on familiju i onako je u losoj formi,ti cupo majku poljubi vise i on i duge lopte daj vide di mariju ovaj mata samo mu daj da ganja tacnost pasova nigdje muda kod njega da gura naprijed

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.