RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Pappy
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Pappy » 22 apr 2015, 20:30

SipakUlicar1922 je napisao/la:Lovcen druze hvala na kratkom ali vrijednom izvjestaju. Samo nam jos bogati reci jeli bio penal za Velez (drugo poluvrijeme, negdje oko 80:e minute)????
Da probam ja odgovoriti :mrgreen: , ako je to situacija kada je Janković prošao, a Hodžurda očistio loptu. Iz mog ugla nije to bio penal, prvo je lopta očišćena.

Jbg, kada sve saberemo Slavija imala mnogo bolje prilike na ovoj utakmici. Velež je ipak poprilično dobro stajao na terenu, i dosta je spremnija ekipa, i tek nekad od 55. minute, kada je Slavija promašila posljednju veliku šansu, Velež kreće da igra, i postaje bolja ekpa na terenu.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 22 apr 2015, 20:37

Pappy je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:Lovcen druze hvala na kratkom ali vrijednom izvjestaju. Samo nam jos bogati reci jeli bio penal za Velez (drugo poluvrijeme, negdje oko 80:e minute)????
Da probam ja odgovoriti :mrgreen: , ako je to situacija kada je Janković prošao, a Hodžurda očistio loptu. Iz mog ugla nije to bio penal, prvo je lopta očišćena.

Jbg, kada sve saberemo Slavija imala mnogo bolje prilike na ovoj utakmici. Velež je ipak poprilično dobro stajao na terenu, i dosta je spremnija ekipa, i tek nekad od 55. minute, kada je Slavija promašila posljednju veliku šansu, Velež kreće da igra, i postaje bolja ekpa na terenu.
Hvala Pappy, sretno u nastavku :salut:
Prkosni i Ponosni od 1922

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 apr 2015, 15:21

Jučerašnja utakmica u Istočnom Sarajevu posebno je važna za dvojicu mladih fudbalera Veleža. Svoje prve minute u dresu „Rođenih“ ubilježili su Nermin Hadžić (20) i Sinan Jakupović (20). Hadžić je čak bio blizu pogotka, a zašto do njega nije došlo najveći je krivac golman Slavije Lučić.

- Uh, još da sam zabio pogodak, kakav bi to tek bio debi, sa osmijehom na licu kaže Nermin Hadžić i nastavlja:

- U seniorskoj konkurenciji nastupio sam već za Al-Ahli iz Jemena, ali mi je ovo jučer bio debi u našoj Premier ligi. Poseban je to osjećaj, jer čitav omladinski staž trenirate i sanjate nastup u BH Premier ligi. Hvala Bogu to se i dogodilo. Dobro je da je ekipa ostvarila i dobar rezultat, posebno pred gradski derbi koji sa nestrpljenjem očekujemo, kaže Hadžić.

Sinan Jakupović imao je nešto manju minutažu jučer, ali to su i njemu prve minute u seniorskoj konkurenciji.

- Ispunio mi se najveći san, a to je da debitujem za svoj klub. Od trenutka kada sam poslan na zagrijavanje samo sam iščekivao priliku. Hvala Bogu dobio sam je i presretan sam zbog toga, kaže Jakupović.

Mladog igrača Veleža, koji ima još tri godine ugovora sa „Rođenim“, ozlijede su usporile u fudbalskom razvoju. U prošloj godini bio je na operaciji, te nakon toga na višemjesečnoj rehabilitaciji.

- Te povrede „vukao“ sam i kada sam bio junior, a i nakon što sam potpisao profesionalni ugovor. Hvala Bogu sada je sve ok i već duži period normalno treniram, kaže Jakupović.

Nermin Hadžić u redove Veleža došao je zimus i potpisao 2,5 godišnji ugovor sa Veležom.

- Zaista mi je drago zbog nastupa. Imam veliku želju da igram i nadam se da ćemo posebno mi mlađi igrači dobiti još više minuta u narednom periodu.

Sigurno da u taboru Veleža ozbiljno računaju sa pružanjem prilike mladim igračima u ostatku sezone, jer su već četvorica mladih fudbalera debitovala na seniorskoj sceni.
:thumbup: :thumbup:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 23 apr 2015, 17:21

Neka nase omladine ljubi ih strmkaPa. Samo ih u vatru da se kale. Forza
From father to son

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 apr 2015, 05:08

Cernica je napisao/la:Neka nase omladine ljubi ih strmkaPa. Samo ih u vatru da se kale. Forza

Samo kada se sjetim onih tekmi pod BB , rijesi se sve u prvi 20. I onda obavezno zadnjih 20 ubacuju se mladji .. dobra stara vremena izgleda mogla bi biti na pomolu opet.. sve mirise na to. ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 24 apr 2015, 17:21

pozdrav crvenoj braći,gledo sam utakmicu sa slavijom bili smo bolji i drago mi je da smo dobili još jednog kvalitetnog napadaća,pošto je hadzić odigro odlićno u svom debiju za nas

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 apr 2015, 21:47

slika

SVI

FORZA VELEŽ

slika
From father to son

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 apr 2015, 22:49

slika

DVA SIMBOLA JEDNOG GRADA
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 25 apr 2015, 10:00

Primorac je napisao/la:pozdrav crvenoj braći,gledo sam utakmicu sa slavijom bili smo bolji i drago mi je da smo dobili još jednog kvalitetnog napadaća,pošto je hadzić odigro odlićno u svom debiju za nas

Evo prilike da ga Avdo ubaci sredinom drugog poluvremena , pa nek mali Hadzic ovjeri pobjedu protiv kona min. /2:0/.

Naravno Janka ili Haurda prvi pogodak. Samo treba blokirat Stevu /zadatak Zolja ili Skafica/ i mi smo zavrsili posao.

Moramo ovo dobiti, forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 apr 2015, 19:52

[youtube][/youtube]
From father to son

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 apr 2015, 07:07

90 minuta znoja trke uz postenu igru bez ruznih ispada i da im oduzmemo ono sto smo im prosle godine na neki nacin poklonili pobjedom nad Zeljom.

Hajmo momci ucinite nas opet ponosnim ....

Golemo mi bilo da mozemo nabit i ovog kandidata za prvaka
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 11:22

Ovi tzv. Ultrasi napali Planinare Prenja na trgu Musala. :twisted: Nadam se da će toj bagri i ološu biti trajno zabranjen odlazak na gostujuće terene, jer je to grupa huligana koja nema veze s životom. :twisted: Kada su god navijački ispadi u pitanju, ONi su uvijek prisutni. Očigledno je riječ o grupi koja svjesno želi nerede, pa se nadam da će uskoro dobiti po labrnji gdje god budu dolazili. :twisted:

salmy

Post Postao/la salmy » 26 apr 2015, 11:25

kimbo je napisao/la:90 minuta znoja trke uz postenu igru bez ruznih ispada i da im oduzmemo ono sto smo im prosle godine na neki nacin poklonili pobjedom nad Zeljom.

Hajmo momci ucinite nas opet ponosnim ....

Golemo mi bilo da mozemo nabit i ovog kandidata za prvaka
Brate "Kimbo" ne da mozemo nego M O R A M O danas pobjediti i ravanširati im se zbog onog poraza u Kupu, te potvrditi ko je prvi u gradu na Neretvi.
Vazda bio i ostao Velež i Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ocekujem 2:1 i pobjedu :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 26 apr 2015, 16:32

link link link---hocel bit

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 16:51

RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 apr 2015, 16:54

rodjenisa je napisao/la:RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 26 apr 2015, 16:54

daj link rodjenisa linkkkkkkkk please

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 apr 2015, 16:56

1bmw1 je napisao/la:daj link rodjenisa linkkkkkkkk please
Brat moj gledam na tv-u
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 26 apr 2015, 16:58

primi ga ratko tako glatko...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 apr 2015, 16:59

necko_gradacac je napisao/la:primi ga ratko tako glatko...
:rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.