FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
po cemu si zakljucio da ce biti plafon 10 kad je vec ove sezone bilo 12...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Vjerovatno po tome da kruze price da je kapacitet 8500... nisam bio nikad, al mislim da komotno moze stat 12000, demantuj me ako lazem...Seyo_TM je napisao/la:po cemu si zakljucio da ce biti plafon 10 kad je vec ove sezone bilo 12...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Može više, nije jednom biloIsnar je napisao/la:Vjerovatno po tome da kruze price da je kapacitet 8500... nisam bio nikad, al mislim da komotno moze stat 12000, demantuj me ako lazem...Seyo_TM je napisao/la:po cemu si zakljucio da ce biti plafon 10 kad je vec ove sezone bilo 12...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
pa demantovo sam te vec...SJEDECIH mjesta iliti STOLICA je 8.500 a moze jos toliko sigurno, jer imas i istok i jug donji dio...necu uzimati tekme prije rata zbog zapada, la eto derbiji nakon rata su imali preko 20 sigurno!Isnar je napisao/la:Vjerovatno po tome da kruze price da je kapacitet 8500... nisam bio nikad, al mislim da komotno moze stat 12000, demantuj me ako lazem...Seyo_TM je napisao/la:po cemu si zakljucio da ce biti plafon 10 kad je vec ove sezone bilo 12...
koliko raje sjedi na svojim stolicama ja jugu?

da na jednom derbiju poslije rata bilo je 25 000 to je bio opsti krljanac jedno na drugom al ludnoca u pozitivnom smislu rijeci
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A zna li neko koliko je zvanciocno bilo gledalaca u onoj cuvenoj utaklmici polufinala kupa UEFA?Urban je napisao/la:da na jednom derbiju poslije rata bilo je 25 000 to je bio opsti krljanac jedno na drugom al ludnoca u pozitivnom smislu rijeci
BosnaE
- ibrakadabra
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:pa demantovo sam te vec...SJEDECIH mjesta iliti STOLICA je 8.500 a moze jos toliko sigurno, jer imas i istok i jug donji dio...necu uzimati tekme prije rata zbog zapada, la eto derbiji nakon rata su imali preko 20 sigurno!Isnar je napisao/la:Vjerovatno po tome da kruze price da je kapacitet 8500... nisam bio nikad, al mislim da komotno moze stat 12000, demantuj me ako lazem...Seyo_TM je napisao/la:po cemu si zakljucio da ce biti plafon 10 kad je vec ove sezone bilo 12...
koliko raje sjedi na svojim stolicama ja jugu?
kad je to sjever bio pun
- bistrikboy
- Kontakt:
Od kada ti ides na utakmice ziv bio
?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ibrakadabra
- Kontakt:
od 82 godinebistrikboy je napisao/la:Od kada ti ides na utakmice ziv bio?
- bistrikboy
- Kontakt:
Onda imas problem s pamcenjem!ibrakadabra je napisao/la:od 82 godinebistrikboy je napisao/la:Od kada ti ides na utakmice ziv bio?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ibrakadabra
- Kontakt:
govorim u zadnje vrijeme,od kada su dio sjevera pregradili za gostujuce navijace.bistrikboy je napisao/la:Onda imas problem s pamcenjem!ibrakadabra je napisao/la:od 82 godinebistrikboy je napisao/la:Od kada ti ides na utakmice ziv bio?
A i onaj desni dio prema zapadu nije bio pu nikada.
Po nekima 20.000, a po nekima 27.000. S tim da nije postojala sjeverna tribina.newton_heath_lyr je napisao/la:A zna li neko koliko je zvanciocno bilo gledalaca u onoj cuvenoj utaklmici polufinala kupa UEFA?Urban je napisao/la:da na jednom derbiju poslije rata bilo je 25 000 to je bio opsti krljanac jedno na drugom al ludnoca u pozitivnom smislu rijeci
Ovaj Sipović odigrao svih 90 minuta u pobjedi Otelula od 3:0. Drže odlično osmo mjesto. Momak ima 19 godina, visok 1,94.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
a sad ti 85?ibrakadabra je napisao/la:od 82 godinebistrikboy je napisao/la:Od kada ti ides na utakmice ziv bio?

- ibrakadabra
- Kontakt:
sve ti mahalaš znaš,a najace ti gostovanje u kaknjuSeyo_TM je napisao/la:a sad ti 85?ibrakadabra je napisao/la:od 82 godinebistrikboy je napisao/la:Od kada ti ides na utakmice ziv bio?
- bistrikboy
- Kontakt:
ibrakadabra ne smaraj,ipak si stariji 

gluho bilo ja ni do kakanja nebi otisao...ja sam internet navijac 

- ibrakadabra
- Kontakt:
internet je cudoSeyo_TM je napisao/la:gluho bilo ja ni do kakanja nebi otisao...ja sam internet navijac
- ChelseaFann11
- Kontakt:
nisam prelistavao prijasnje stranice i neznam jeste li pricali o tome...zna li neko od vas kakvo nam to iznenadjenje uprava sprema??? jaran mi kaze da je moguce da ce tifa pjevati grbavicu prije tekme uzivo???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
bio je cudo prije 15 godina 

- ibrakadabra
- Kontakt:
koje iznenadjenje kad svi trube o tomeChelseaFann11 je napisao/la:nisam prelistavao prijasnje stranice i neznam jeste li pricali o tome...zna li neko od vas kakvo nam to iznenadjenje uprava sprema??? jaran mi kaze da je moguce da ce tifa pjevati grbavicu prije tekme uzivo???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.