Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Arsenal bolji u prvih 45 minuta ali dvije najbolje prilike na utakmici su bile za Chelsea.
Treba dodati i nedosudjeni penal za Arsenal.
Treba dodati i nedosudjeni penal za Arsenal.
ne moze ramsey biti krilo nikako....
na kontre i brzinu nas mogu uhvatiti, ramsey i cazorla nisu danas nešto, fali nam prodornost, ozil je dobar i treba igrač koji ce razvuci malp chelsea
na kontre i brzinu nas mogu uhvatiti, ramsey i cazorla nisu danas nešto, fali nam prodornost, ozil je dobar i treba igrač koji ce razvuci malp chelsea
Ozil nastavlja sa odlicnim igrama, glavni igrac u nasem timu. Sve se oko njega vrti, svugdje ga ima, toliko o tome da se gubi u velikim utakmicama.
Imam osjećaj da im iz igre ne možemo zabit do Kijameta
Strašno dobro i organizovano se brane. Terry je doktor tog dijela terena. Kapitenski!
Turčin igra strašan fudbal u posljednje vrijeme
Strašno dobro i organizovano se brane. Terry je doktor tog dijela terena. Kapitenski!
Turčin igra strašan fudbal u posljednje vrijeme
A.F.C. Bournemouth!
Zakinu nas sudija za penal
Fino prvo poluvrijeme. Zrelo djeluju.
Fali igrač poput Oxa koji će lagano probiti odbranu
Fali igrač poput Oxa koji će lagano probiti odbranu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislis fali nam igrac kojem je prirodna pozicija krilo, nema nas nigdje u kontrama i polu kontrama jer imamo previse veznjaka u ekipi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Loše prvo poluvrijeme, Chelsea baš kao i u decembru 2013. imao najbolju šansu za gol.
Taylor je prošle godine pustio prednost nakon faula Szczesnyja na Agbonlahoru, a onda nakon promašaja dosudio penal za Villu. Iskreno, ja bih za onakve startove golmana kakav je bio Ospinin dao crveni karton golmanu i pokazao na penal. Cahillova ruka je, pak, drugi nedosuđeni penal ove sezone za Arsenal protiv Chelsea.
Sve u svemu, kako smo igrali, rezultat odličan. Nismo imali nijednu pravu šansu. Ramsey umjesto Cazorle u sredinu, Walcott ili Welbeck na krilo da Özil ima kome poslati loptu preko odbrane. Coquelinov žuti će nam biti veliki hendikep u drugom poluvremenu.
Taylor je prošle godine pustio prednost nakon faula Szczesnyja na Agbonlahoru, a onda nakon promašaja dosudio penal za Villu. Iskreno, ja bih za onakve startove golmana kakav je bio Ospinin dao crveni karton golmanu i pokazao na penal. Cahillova ruka je, pak, drugi nedosuđeni penal ove sezone za Arsenal protiv Chelsea.
Sve u svemu, kako smo igrali, rezultat odličan. Nismo imali nijednu pravu šansu. Ramsey umjesto Cazorle u sredinu, Walcott ili Welbeck na krilo da Özil ima kome poslati loptu preko odbrane. Coquelinov žuti će nam biti veliki hendikep u drugom poluvremenu.
ospina nije srusio oscara prije dodira sa loptom, ovaj je vec plasirao sut i nije se mogao zaustaviti
druga stvar da je oscar u tom trenutku primao loptu a ospina ga pokupio..
druga stvar da je oscar u tom trenutku primao loptu a ospina ga pokupio..
Svi u SKY studio,uključujući i Titi-a,kažu da je ono bio penal. I ja mislim
Nepromišljen start Ospine. Vrlo lako i crveni. . .
A.F.C. Bournemouth!
Imao je i Fabianski sličan momenat prošle sezone protiv Liverpoola u kupu. Nama se to desilo protiv Bayerna u nekoj tekmi, Neuer je tako počistio Koscielnyja.rambo16 je napisao/la:Svi u SKY studio,uključujući i Titi-a,kažu da je ono bio penal. I ja mislim
- Schneiderlin
- Kontakt:
neznam kaj ti gledaštopnik1 je napisao/la:
Oscar primio loptu, šutirao, lopta preletila Ospinu i onda tek Ospina kupi Oscara jer se nije mogao zaustaviti. Kako je to penal ?
Seaman, Pa gledam Arsenal Čelzi . Ti ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Oscar primio loptu, šutirao, lopta preletila Ospinu i onda tek Ospina kupi Oscara jer se nije mogao zaustaviti. Kako je to penal ?
i ja
Ekipe su u tunelu, Giroud obavio posljednje češanje jaja pred penetraciju u mrežu plavaca.
Bas me zanima sta ce biti u drugom. Iskreno ne ocekujem neke velike promjene.
Mozda da Wenger ubaci Walcotta na krilo ali sumnjam da ce smjeti jer bi to ostavilo malo vise prostora protivniku a od protivnika ocekujem strpljenje. Mourinho je sampion u tome. Bas ima strpljenja lik.
Mozda da Wenger ubaci Walcotta na krilo ali sumnjam da ce smjeti jer bi to ostavilo malo vise prostora protivniku a od protivnika ocekujem strpljenje. Mourinho je sampion u tome. Bas ima strpljenja lik.
- Schneiderlin
- Kontakt:
ide drogba puniti stare mušterije 
Ma, diskutabilna je ta situacija. Ko kaze da Oscar ne bi stigao loptu da nije srusen?topnik1 je napisao/la:Oscar primio loptu, šutirao, lopta preletila Ospinu i onda tek Ospina kupi Oscara jer se nije mogao zaustaviti. Kako je to penal ?
Ospina je isao na loptu i zakasnio je. Zakasnio.
Sudije ne prave procjenu da li bi neko stigao loptu ili ne. Obicno sviraju penal cak i kad lopta pobjegne do aut linije. Jednostavno, ne prave te procjene koliko je ko brz.
Ja opet kazem da ne znam, po meni nije jer ipak Oscar nije ni pokusao da zaobidje Ospinu, isao je direktno u njega... U saobracaju bi se to nazvalo obostranom greskokm haha. Ali nije ni imao vremena da pokusa zaobici ga.
Da ga je svirao, ne bi puno pogrijesio.
Ospina opet glumi komu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
koliko je cazorla lopti dao chelsejevim igračima.. ajde momci mozete dobiti ovo
Ozil se vuce ko prebijena macka i gubi lopte, opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.