FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
RATATATATAATATATAATTA

Ako ostanu trenutni rezultati,a cak i da ne ostanu,vi opet imate sve u svojim nogama,a i najpovoljniji raspored i po meni najvece sanse za prvo mjesto. Ni jedna ekipa iz vrha ne igra u kontinuitetu dobro,i ne koristi greske protivnika da se odlijepi. A vi ko sigurno najkvalitetniji tim i jako dobar raspored. Uglavno bice zanimljivo,nikad ovako nije bilo da se 4 tima bore za titulu.
Sto se tekme tice ,sarajevo izdominiralo siroki,ovi ne mogu lopte da iznesu,usrali se drama.
Sto se tekme tice ,sarajevo izdominiralo siroki,ovi ne mogu lopte da iznesu,usrali se drama.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima na pobjedi!
Kada bi trebala proslava titule biti aBd?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hajde neka sad neko postavi link velez-svinjski
evo odma' počinje glupa pričaJerryLouis je napisao/la:Svaka cast momcima na pobjedi!

Bravooo.
Tri boda su tu.
a B d i prva pozicija je tu
Tri boda su tu.
a B d i prva pozicija je tu

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Prenos Velez Zrinjski
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bez Cimirota smo 100 % sledecu a moguce bez Dulje i Radovca
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Druze dosao bih iz Beca pa zato bi bilo odlicno da neko napise, ipak se to mora planirati, nema potrebe za glupim komentarima.orbit je napisao/la:evo odma' počinje glupa pričaJerryLouis je napisao/la:Svaka cast momcima na pobjedi!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()

-
- Kontakt:
Svaka cast, idemo dalje.
Dodji ti iz Beča drug moj ali nemoj mi nikakvih najava ili planiranja ili nešto slično. Nije nam se jednom odbilo o glavu.JerryLouis je napisao/la:Druze dosao bih iz Beca pa zato bi bilo odlicno da neko napise, ipak se to mora planirati, nema potrebe za glupim komentarima.orbit je napisao/la:evo odma' počinje glupa pričaJerryLouis je napisao/la:Svaka cast momcima na pobjedi!
![]()
![]()
Hoćemol' ikad naučiti?

Bravo momci, ponosan sam 
Petar Šegrt sa Pašićem pratio utakmicu.

Petar Šegrt sa Pašićem pratio utakmicu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kakva ba titula, jesmo prvi ali to ništa ne znači, samo bod prednosti je ništa. Ima još do kraja.JerryLouis je napisao/la:Druze dosao bih iz Beca pa zato bi bilo odlicno da neko napise, ipak se to mora planirati, nema potrebe za glupim komentarima.orbit je napisao/la:evo odma' počinje glupa pričaJerryLouis je napisao/la:Svaka cast momcima na pobjedi!
![]()
![]()
EDIT: Eto vidiš kako se stvari brzo mjenjaju.
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 26 apr 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- Crni gavran
- Kontakt:
Jos 6 pobjeda i 100 % ste prviDrustveniParazit je napisao/la: Kakva ba titula, jesmo prvi ali to ništa ne znači, samo bod prednosti je ništa. Ima još do kraja.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Lahko za reći ali ne baš tako lahko za izvesti. Usput, pišeš na pogrešnoj temi.Crni gavran je napisao/la:Jos 6 pobjeda i 100 % ste prviDrustveniParazit je napisao/la: Kakva ba titula, jesmo prvi ali to ništa ne znači, samo bod prednosti je ništa. Ima još do kraja.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- BernardBarnjak
- Kontakt:
E veleza, primise u 93 min... 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:E veleza, primise u 93 min...
a nema veze prvi smo, a i dolaze nam na kosevo, bitno je da velez nije izgubio
- Crni gavran
- Kontakt:
Ma ne provociram, vec ozbiljno to mislim. A koja je teme za pisanje, za navijace koji hoce da nesto pisu o FK Sarajevu a nisu navijaci FK Sarajeva?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Crni gavran
- Kontakt:
E jbg ne moze uvijek na guzove, neki dan su nama dali u 93. sad ga primaju u 93. Volio sam da ga nisu primili ali takav je fudbal i takav je zivot uopste, ne dogadja se sve ono sto ti hocesBernardBarnjak je napisao/la:E veleza, primise u 93 min...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.