Pogodak Crnova,slusati BhT komentatora kako samo sto nezaplace-neprocijenjivo!

Kad vidim ovu Drinu sav se ospemhskzmostar je napisao/la:Zrinjski Slavija 2:0
Zrinjski Drina 1:1
Radnik Zrinjski 0:0
Zrinjski Zeljo 1:1
Vitez Zrinjski 0:1
Zrinjski Sloboda 1:0
Zvijezda Zrinjski 2:3
Zrinjski Borac 2:0
Velez Zrinjski 1:1
9.kola je iza nas ,najbolji smo u proljetnom dijelu !
12 postignutih
5 primljenih golova
Skor 5 pobjeda i 4 iksa!
Bio sam na utakmici i prvo polu. oni agresivniji i mi nismo bili nigdje prvih 30' , Šćepanović zabio autogol... Prešla mu preko noge, nakon toga smo preuzeli inicijativu ali bez nečega konkretnog...hskzmostar je napisao/la:16 utakmica bez poraza u ligi!![]()
![]()
![]()
Crnov majstor vozo dedu Maletica citavu utakmicu,koliko nam znaci onakav igrac ,steta sto odlazi na kraju sezone ali naklon za danasnju utakmicu,Crnov nam treba ove bitne utakmice i neka nam pomogne osvojiti barem jedan trofej ako ne onda europa neka se izbori i nama dosta!
Danas Graovac bezgresan odbijali se rođeni od njega ko od beton,sudija los i za nas i za njih,ponistio regularan gol i onaj penal na Maleticu mi je sumnjiv no nisam najbolje vidio !
Siroki polako opada i realno od ove cetvorke igra im je najgora,danas protiv Sarajeva cujem nisu sanse napravili da valja ,tako se titula ne moze osvojiti,no sa druge strane nas iduce kolo ceka Mladost iz Obarske i probati ostati na diobi prvog mjesta i u Sarajevo otici po dobrar rezultat iako tradicionalno gore gubimo,no svemu mora doci kraj kad tada!
Kazu kone radovali se kao da je titula,e moje kone nama bod u Vrapcicima u 93 min... koji nas ostavlja na 2. mjestu i jest velik zato i jeste onakvo slavlje ,vama samo porucujemo da ove godine pobjedili niste a imali ste 4 utakmice!
Nuđeno im je, a i ja nemam ništa protiv da im se i opet ponudi. Samo i ja i ti znamo da bi oni to glatko odbili.samoposmatram je napisao/la:Espresso, slazemo se skroz. Neka uprava HSK Zrinjski izda molbu NFSBiH da i Velez igra pod BB i nece vise biti vratolomije po Vrapcicima.
Sa uzbudjenjem ocekujem tvoj odgovor.
Ući ću u OFF zonu ali ovdje je veća stvar u pitanju. Radi se o sljedećem: SDP-ov režim, koji je alfa i omega Veleža zadnjih godina, te koji je nedavno pao itekako još ima pipke u neke bitne tokove u FBiH. Dovoljno je reći da imaju svoje ljude na čelu Razvojne banke ili Eroneta. Ubrzo dolazi do smjene tih ljudi i samim tim do ulaska državnih para u Velež. Iduće sezone ispada 6 klubova a Velež će EVIDENTNO imati mnogo mnogo manje financijska sredstva za ti sezonu, što znači da su poprilični kandidati za ispadanje tj povratak u Prvu ligu Federacije. Sada pokušavaju sve i svašta, doduše mnogo slabijim sredstvima, da steknu neku bolju poziciju u savezu kad je u pitanju suđenje. Gdje im je to saopćenje bilo kad su dali gol pod BB tj kad je napravljen penal ali nakon zaleđa veležovog igrača ??PiazzaGrande je napisao/la:Evo i rodjeni pišu "saopštenje". Već sam se zabrinuo da će jedan ponedjeljak proći bez njihovog "saopštenja" ali izgleda da ne žele prekidati tradiciju...Obožavam ove pisane uratke iz njihove uprave, uljepšaju mi dan...pozz do daljnjeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.