Ja ne mogu drugačije shvatiti ovakve oscilacije ne u rezultatima za tako kratko vrijeme, nego takvu razliku u borbenosti, želji, agresivnosti, igri. Dženo je došao dan prije Olimpika, oni sutradan ginuli na terenu. 2 dana prije toga ponovo su borbu i htjenje bili ostavili u svlačionici.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne vjerujem, mislim da su igraci Sarajeva pod velikim pritiskom, pogotovo od strane navijaca i da zbbog toga jos uvijek ne pruzaju ono sto mogu. Atmosfera na treninzima je sada mnogo opustenija, to znam iz prve ruke i mozda je to razlog zbog kojeg se sada pruzaju bolje partije. Ali, ne treba zaboraviti ni neke dobre partije u vrijeme Mehe Kodre. Bilo je tu dobrih stvari, ali nazalost nije zavrsilo onako kako sam ja recimo ocekivao, kao neko ko voli fudbal i ko ne gleda to s navijacke strane. Sarajevo, jednostavno zbog godina i goddina bez titule ne moze cekati i to je veliki problem u nekom dugorocnom planu...BitiSrcemVezan je napisao/la:Po tvom mišljenju, ali iskreno da mi odgovoriš, da li misliš da su igrači bojkotovali Kodru? Ili još bolje, da li nešto čak šta više znaš u vezi sa tim?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu biti dosljedan i svemogucem Abdulahu cu cestitati na jos jednoj vaznoj pobjedi. Kakvu je ekipu napravio, Kup se uze, Evropa kao iz snova, Zeljo na Grbavici, Siroki na Kosevu. Borba za titulu, prvi na tabeli. Cestitam Abdulahu.
Usput, solidna tekma. Sarajevo mnogo bolje u prvom, Cimirot posjetio na onog starog i danas se prodao. Uzivajte jos par tekmi u njegovim igrama. Duljeviv dosta dobar, covjek koji po meni ima sve za proboj u neku od Liga petice. Jos samo da izbaci taj potez viska... Stojcev opet los, odnosno van forme je, majstor je on ali u onom prostoru tri metra oko sebe. Ovaj boccni Baric ili kako vec, po meni sasvim solidan danas...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
A ja cu ti Aco reci da je prvi prioritet imati finasijsku stabilnost iz koje treba sve ostalo da dodje. Hoce li to biti u prvoj ili drugoj godini manje je vazno. Ipak , prosle god uzesmo trofej kupa , ove god blizu smo sampionske titule (ima jos tu tekmi zahebanih tacno je to)...u evropi se odigralo do play offa sa zaradjenom lovom koja je za nase uslove extremno visoka. Ne treba slijediti neke kojima je trofej sve u zivotu pa u sept nemaju za kifle a u evropi ispadaju vec godinama u prvom predkolu. Jel treba da se ugledamo na takve....ahahahahahahaha

-
belosevic28
- Kontakt:
Cestitam nam na vrlo vaznoj pobjedi. Evo i mene nakon dugo vremena, samo da nam svima skupa pozelim svu srecu u nastavku ove borbe.
POZZ za bracu iz daleke Njemacke
SVAKA K´O DA JE ZADNJA
SVAKA K´O DA JE ZADNJA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Šta je na kraju s njim? Jel' on dobio neku funkciju i ako jest koju?BitiSrcemVezan je napisao/la:Šegrt danas bio u vip loži
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne znam. Navodno dobio neku funkciju u akademiji.DrustveniParazit je napisao/la:Šta je na kraju s njim? Jel' on dobio neku funkciju i ako jest koju?BitiSrcemVezan je napisao/la:Šegrt danas bio u vip loži
1946
imate ba areni4 u 22;45 ili 15 snimak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dobro dosao Beli pa sta bi s tobom?belosevic28 je napisao/la:Cestitam nam na vrlo vaznoj pobjedi. Evo i mene nakon dugo vremena, samo da nam svima skupa pozelim svu srecu u nastavku ove borbe.
SVAKA K´O DA JE ZADNJA
umalo da zaboravim DZENAN USCUPLIC !!!!!!!!!!!!!
Danas isao da ispratim neke hrvatice u holiday inn,i sretnem Mateja,reko danas igrate za Vedrana i ljudi to i ispunise,kakva je samo ljudina momak,msm da nikad boljeg golmana necemo ni imati
Svaka cast sjeveru

Svaka cast sjeveru
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Re: Odg: FK Sarajevo
Jel na Vogosci.?MCMXLVI je napisao/la:Veceras snimak od 22:45, postavit cu link ovde.
Jel to nema na vogosci nikako? kuknjavamacahz je napisao/la:imate ba areni4 u 22;45 ili 15 snimak
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: FK Sarajevo
Izgleda nema tv vogosca. Na Areni 4 je repriza od 22.45.amypitar je napisao/la:Jel na Vogosci.?MCMXLVI je napisao/la:Veceras snimak od 22:45, postavit cu link ovde.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
bordobijeli
- Kontakt:
sve za 5
sta kaze zuti karton dzemo smjecanin

Opet kupujemo tekme

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja sam se upiso od smijeha i to pod nenormalnom nervozom. Da smo vodili 2:0, moro bi me saban bagerom iznosit sa tribinebordobijeli je napisao/la:sve za 5![]()
![]()
sta kaze zuti karton dzemo smjecanin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
obiteljski brate, trenutno u Njemackoj, zaradjujem lovu za Evropske tekme... Pozzobiteljskicovjek je napisao/la:Dobro dosao Beli pa sta bi s tobom?belosevic28 je napisao/la:Cestitam nam na vrlo vaznoj pobjedi. Evo i mene nakon dugo vremena, samo da nam svima skupa pozelim svu srecu u nastavku ove borbe.
SVAKA K´O DA JE ZADNJA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Snimak utakmica za vas koji nemate Arenu 4.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ima se moze seSabinho je napisao/la:Opet kupujemo tekme![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Rekoh ja hoću Cimirota iz prvog dijela sezone, Duljevića iz evropskih utakmica.... i Bogami ih gledasmo danas. Dobro je danas ovo izgledalo, al stvarno dobro.
Treba ostati čvrsto na zemlji, ne dodavati bespotreban pritisak. U Lukavicu idemo da probamo potvrditi ovaj rezultat.
Al fakat smo danas dobro stajali na terenu!!!
Ja sam oduševljen.
@aco je simpatizer najmlađeg sarajevskog premijerligaša!
Treba ostati čvrsto na zemlji, ne dodavati bespotreban pritisak. U Lukavicu idemo da probamo potvrditi ovaj rezultat.
Al fakat smo danas dobro stajali na terenu!!!
Ja sam oduševljen.
@aco je simpatizer najmlađeg sarajevskog premijerligaša!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.