Neko može stalno igrati i sa ovim ključem ali ja ne mogu, svakih 6-7 dana mi izbaci poruku da kopirana igra i da je aktiviram.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Ja sam igrao skoro sve turnire i nije bilo nikakvog buga. Probaj ponovo instalirat.KEC je napisao/la:De ak je neko snimio ovaj patch sa ova 2 update-a nek proba igrat turnir u zagrebu il neku slicnu odlogu dali se kod vas javlja bug
Bijela podloga? Iskljuci 3d courts u postavkamaKEC je napisao/la:De ak je neko snimio ovaj patch sa ova 2 update-a nek proba igrat turnir u zagrebu il neku slicnu odlogu dali se kod vas javlja bug
Kad čuvaš dugme za udarac i strelicu, nemoj dugo čuvat strelicu jer ode u out, ja refleksno znam koliko dugo trebam čuvat. I kretanje je bitno, inače je slaba loptica, teška igra.jopaa7 je napisao/la:Jel inace tesko kontrolirati udarac ili to samo meni
U vecini slucajeva opalim po sredini ili ako i uspijem u stranu to bude debelo u aut
Drzi pa pusti na vrijeme, lakse ce ti bitjopaa7 je napisao/la:Ajd malo sam zivnuo![]()
Stisnem tipku za udarac i onda stisnem par puta lijevo/desno i bude okej udarac, inace ako drzim katastrofa. Malo je sjebano ali uz vjezbu bude to sve dobro
Skuzio sam pomalo kako ideForster je napisao/la:Drzi pa pusti na vrijeme, lakse ce ti bitjopaa7 je napisao/la:Ajd malo sam zivnuo![]()
Stisnem tipku za udarac i onda stisnem par puta lijevo/desno i bude okej udarac, inace ako drzim katastrofa. Malo je sjebano ali uz vjezbu bude to sve dobro![]()
Unofficial skini demo da probamo online
More, javi kad možeš.Forster je napisao/la:Drzi pa pusti na vrijeme, lakse ce ti bitjopaa7 je napisao/la:Ajd malo sam zivnuo![]()
Stisnem tipku za udarac i onda stisnem par puta lijevo/desno i bude okej udarac, inace ako drzim katastrofa. Malo je sjebano ali uz vjezbu bude to sve dobro![]()
Unofficial skini demo da probamo online
Igraš na najtežem levelu. Ja igram na pro sublevel 10. I pravo teško.Zagor je napisao/la:ja po peti put počinjem karijeru i prekinem. de mi recite je li vama teško na početku, praktično izgubim odmah prva 2 meča sa 2:0 .. ?? da bezveze ne nastavljam ako je toliko teško.. inače igram na levelu master
1. uzvicnik?Maksuz je napisao/la:Braco imam 2 pitanja![]()
1. kako ukloniti onaj glupi uzvicnik (odjednom mi se pojavio)
2.kako ću promijeniti partnera u dublu (uzo nekog levata ne možemo nikog dobiti, brajan brajan nas ubili ko kuduz bademu)
i nema mi dzumija igram sa basicem al ok je
Sta predstavlja ovo sublevel, ja ne mogu nikoga da pobijedim na ovom levelu hahaUnofficialpage je napisao/la:Igraš na najtežem levelu. Ja igram na pro sublevel 10. I pravo teško.Zagor je napisao/la:ja po peti put počinjem karijeru i prekinem. de mi recite je li vama teško na početku, praktično izgubim odmah prva 2 meča sa 2:0 .. ?? da bezveze ne nastavljam ako je toliko teško.. inače igram na levelu master
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.