probat' još ovo i dosta.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zašto?Kenchi je napisao/la:Slaven B - Hajduk - HT 0:1 , 1 kvota 5.50 na wwinu, 1x kvota 2.10 , ja cu probati keca na manji ulog
Pa zato jer je hajduk slab i nez kako su dosli do ovog prvog gola jer sam gledao utakmicu i nisu nesto dobri uopste, dapace igra im je katastrofa, ali evo vidim da su dosli i do drugog gola jbgorbit je napisao/la:Zašto?Kenchi je napisao/la:Slaven B - Hajduk - HT 0:1 , 1 kvota 5.50 na wwinu, 1x kvota 2.10 , ja cu probati keca na manji ulog
2:0gonzales je napisao/la:Jedan zanimljiv par
16:30 Altach - Austria Beč - 1 @3,00; sigurnije opcije 1x@1,56 Altach daje gol @1,31
WWIN
Dovoljno je samo baciti oko na tabelu i pogledati formu, Altach se bori za EL, ima čak šansu i za LP, Austria bez ikakvih šansi.
Par ima vrijednost, po mom mišljenju oko 1,90 bi trebala biti kvota na 1, ovako hvala kladionicama.
Šteta za Arsenal, očekivao sam tu golijadu a ono 0:0 hebiga.DrustveniParazit je napisao/la:Sarajevo 1
Arsenal daje gol
Zenit 1
Nemam vremena za analizu, sretno.
mirzatele je napisao/la:Crvena Zvezda - Cedevita 1
Marjanovic 14.5 više
Fener - Efes 153.5 manje
Nadam se da je neko ispratio,steta sto nisam bio hrabriji za vise od 9 KM ulogaennis je napisao/la:Napoli 1 (PP)
Real PM2
Zvezda 1
Marjanovic (14,5) Over
Koeficijent: 7,58
Od mogucih 18 pao sam 5 ... jbg nije loseDoeTz je napisao/la:
Evo proberite sebi, sinoc sam detaljno analizirao "najsigurnije" parove za danas gledajuci medjusobne omjere i trenutnu formu, Altach je malo rizican medjutim neporazeni su kod kuce dugo vremena, a Austria i ne igra bas najbolje...Lazio - Chievo ubjedljivo najvise susreta zavrseno sa X, Ajax je isto koliko toliko nesiguran, jer oba tima imaju otprilike isto pobjeda u omjeru tako da je to vise navijacki..Juventus definitivno treba da prodje jer ih Torino nijednom nije dobio kod kuce...Cambur nijedan susret nije zavrsio do sad sa X itd itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.