Dzenan Uscuplic
Krste
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Radnik domaće utakmice igra u Ugljeviku.Odgovara im to krompirište,mada im je Zvijeda uzela cijeli plijen prošlo kolo.Amca007 je napisao/la:Nasa najteza utakmica ce biti u Bijeljini..ali ubjedljivo najteza..

Dobro ce se nasa uprava na ljeto morati pomučiti da nađe dostojnu zamjenu ako ode Cimi. Trci za dvojicu, a zna igrati lopte, savrseni zadnji vezni..amorovski je napisao/la:Zao mi sto Cimija necu gledat u Evropi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma normala. Cimi mašinerija. Taman u formu uđe, mora ićjoker90 je napisao/la:Dobro ce se nasa uprava na ljeto morati pomučiti da nađe dostojnu zamjenu ako ode Cimi. Trci za dvojicu, a zna igrati lopte, savrseni zadnji vezni..amorovski je napisao/la:Zao mi sto Cimija necu gledat u Evropi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A druze, meni svinjski nije ni za qrca, isto ko sto smo mi bili do proslog kola.. Ne znam, treba im Crnova klepit i ko yebe bijele carape..begiii je napisao/la:Mnogo pitanja a malo odgovora,jos 6kola,hmm prve cetiri u bobu,da bjezimo bar 3bobe vec bih slavio ali ovo je gurema,neko moze ni kriv ni duzan klepit titulu!?gledam svinjski protiv veleza Bgm dobro dobar tim!medjutim sve je do nas,sada je tek za ocekivati pritisak na igracima tj tako blizu a tako daleko!ABd uzimamo slaviju i onda na AFH ima hala da gori