čovjek nije kako treba ni počeo a več planira gdje će završiti. Netko mu treba došapnuti da je ponekad lijepo i šutiti, i da autom pored brzina ima i kočnice.mercurial je napisao/la:ovo prepiranje sa navijacima zvezde je djetinjasto i to mu nikako ne treba, mnogo je njegovih ispada na drustvenim mrezama...igrac koji karijeru zeli zavrsiti u 3 kluba: cedevita, zadar i partizan
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić

Juka prati mec Sloboda - Igokea

Ubrzo je publika u Mejdanu skandirala "Jusuf Nurkić...", a Juka je uzvratio ustajanjem iz stolice i podizanjem ruke.

I Marica je u Mejdanu

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Marica je lijepa kao san 

- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam šta Jusuf čeka 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jusuf Nurkić uz Mirzu i Nihada predvodi repku na EP. Ne znam je li to tako teško skontati ili je opasni debilizam zavladao.
PS Juka HVALA za ono
PS Juka HVALA za ono

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Gotova sezona za njega u NBA po pitanju obaveza u Denveru ili par dana svratio? Nisam u toku sa aktivnostima ekipa koje ne izbore za PO pa ne zamjerite što pitam.
PS.
Lijepo je vidjeti da jedan NBA igrač svrati na utakmicu u Mejdan dvoranu gdje se oduvijek igrala dobra košarka bez obzira na probleme koje ima Sloboda kao i Bosna.
Bravo za Jusufa 

PS.
Lijepo je vidjeti da jedan NBA igrač svrati na utakmicu u Mejdan dvoranu gdje se oduvijek igrala dobra košarka bez obzira na probleme koje ima Sloboda kao i Bosna.

Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- legenda reala
- Kontakt:
mogo je bar do Marice sjestiLloriS je napisao/la:Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bili bi dobar tandemlegenda reala je napisao/la:mogo je bar do Marice sjestiLloriS je napisao/la:Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka

Jusuf i Marica su odlični frendovi. Čak je išao i kod nje doma prošlog ljeta 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pa bila su dva NBA igraca, i Marica je trejdovana u Washington MysticsJanez je napisao/la:Gotova sezona za njega u NBA po pitanju obaveza u Denveru ili par dana svratio? Nisam u toku sa aktivnostima ekipa koje ne izbore za PO pa ne zamjerite što pitam.![]()
![]()
PS.
Lijepo je vidjeti da jedan NBA igrač svrati na utakmicu u Mejdan dvoranu gdje se oduvijek igrala dobra košarka bez obzira na probleme koje ima Sloboda kao i Bosna.Bravo za Jusufa

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam koja bi to sjedala u Mejdanu bila VIP sjedala.? Pretpostavljam da si mislio na lozu, a ona je ocajna.LloriS je napisao/la:Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
@sajo10
Nisam vidio za mladu nadu BiH košarke gospođicu Maricu
Moje duboko izvinjenje 

Nisam vidio za mladu nadu BiH košarke gospođicu Maricu

Potpis brate, očigledno da neke ljude pare i slava ne kvare. A Juka izgleda dobro zna odakle je došao i da nije zaboravio na rodno mjesto i drugove.LloriS je napisao/la:Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka

Meni žao što alfa i omega Igokee nije došo

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bio mu je sin IgorHeller je napisao/la:Meni žao što alfa i omega Igokee nije došo![]()

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Ne znam kako Mile Jr. izgledaTaRgEt_ je napisao/la:Bio mu je sin IgorHeller je napisao/la:Meni žao što alfa i omega Igokee nije došo![]()

Nullius in verba
Heller je napisao/la:Ne znam kako Mile Jr. izgledaTaRgEt_ je napisao/la:Bio mu je sin IgorHeller je napisao/la:Meni žao što alfa i omega Igokee nije došo![]()
konto sam da je u loži možda al nisam vidio vuglu veličine table nigdje
http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... 260039.JPG" onclick="window.open(this.href);return false; evo ga pored mate djakovica, izgleda da je komsijim manja mu vugla

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Jesu dali po 2 KM njih dvojica
Mato je dobar s Dodikom inače 

Nullius in verba
Pa na to sam mislio, nisam nikad bio u Mejdanu pa ne znam, ali kakva god da je loza, mora biti bolja od mjesta na kojem je juka sjedio_dreamer_ je napisao/la:Ne znam koja bi to sjedala u Mejdanu bila VIP sjedala.? Pretpostavljam da si mislio na lozu, a ona je ocajna.LloriS je napisao/la:Frajer sjedi kod izlaza na stepenicama, neki bi se odmah uvalili u VIP sjedala jer su popularni, Bravo Juka

Em iz loze nista ne vidis, em se koristi ko skladiste

Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.