FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke Uscuplicu i igracima na zasluzenoj pobjedi. Sarajevo je igralo koliko je trebalo,vidi se da se neki igraci oslobadjaju straha,igraju rasterecenije,zrelije... tek sada ocekujem najbolje partije! Naredne dvije utakmice su jako vazne,ako uspijemo dobiti mislim da su nam se sve karte otvorile da na kraju slavimo,iako do prije samo par dana niko nije vjerovao u to,iz prostog razloga sto smo igrali skandalozno. Uprava je napravila pravi potez dovodjenjem Uscuplica,kako samo zrelo vodi ekipu,milina je ono gledati...
E sad ide jako vazna utakmica u subotu protiv Slavije. Igramo bez Cimirota,Radovca a moguce i Duljevica,dakle 3 jako vazna igraca. Na svu srecu imamo dostojne zamjenje za njih i ne bi se trebalo puno primjetiti njihovo neigranje. Treba tu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno,i uz dobro zalaganje i pristup mozemo do pozitivnog rezultata aBd.
Samo naprijed divovi!
E sad ide jako vazna utakmica u subotu protiv Slavije. Igramo bez Cimirota,Radovca a moguce i Duljevica,dakle 3 jako vazna igraca. Na svu srecu imamo dostojne zamjenje za njih i ne bi se trebalo puno primjetiti njihovo neigranje. Treba tu utakmicu shvatiti maksimalno ozbiljno,i uz dobro zalaganje i pristup mozemo do pozitivnog rezultata aBd.
Samo naprijed divovi!
Re: Odg: FK Sarajevo
"Još šest puta onako i prvaci su"
Kaže naslov u Dnevnom avazu.
Kaže naslov u Dnevnom avazu.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Šta kaže onaj kloc, oficijelni spiker na stadionu, kad je Džemo dobio karton.
"Žuti karton, Džemo Smječanin" ,
oplakao sam
"Žuti karton, Džemo Smječanin" ,
U novi boj ...
Za nasu informaciju...Haj nam navedi koliko ste para zaradili od tih transfera...Jel to ono tipa Mersin gdje igrac ode i onda se tuzbe vuku po 4 godine zbog neplacanja...Tako je najlakse prodati igracaKrajPrice je napisao/la:Ne moze se bez Zelje ni u jednom postu, Amar nabio komplekse.ElCartel11 je napisao/la:Kao sve velike ekipe kako se blizi kraj sezone tako i oni ''stiscu'' zube i zaigraju jos bolje pa tako evo i mi, svaka cast nasim igracima Siroki se jednostavno nije vidio i ako ovako nastavimo do kraja titula je nasa!
Cimirota gledali skauti iz bundeslige i Basela cini mi se, pa ja nismo mi kao kone koje prodaju igraca za cevape jer je on ''kloc'' i nikad nece biti igracina, a kasnije cekaju svaki transfer od toga ''kloca'' da opet nesto zarade da mogu barem platiti rezije![]()
![]()
Mislim da ce Cimi otici za najvecu sumu i u najveci klub u historiji PL
Mislim da ovaj Baric jednostavno nema mjesta u nasoj ekipi, treba Dzeno Kallasiju pruziti sansu
Za tvoju informaciju Zeljo je vise igraca prodao za 3 godine, nego vi za 30 godina,uhh pardon otisao je Alaim u iransku 3 ligu.
Za tvoju informaciju...Kompleks je kad nekoga ne mozes dobiti na svom terenu 4 godine, a na njegovom terenu 11 godina...
primorani vratit Bilbiju
Ko će na DMF Rustemović ? Povrijeđen Radovac pa ga mjenja povrjeđeni Alispahić izgleda ništa bez Bilbije. Dulja povrijeđen hajd ima Bekić . Ko ima kartone ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ili kad u PL osvajas svake godine trofeje, a u Evropi odma ispadas u prvom pretkolu svake godine...E to je kompleks...ili ti ga kupovinaPeterski je napisao/la:Ili kada u PL imas titula koliko I Modrica ili Orasje, a nazivas se najvecim klubom u drzavi. To je komplex.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realno niko od 5 suspendovanih igraca nema taj kvalitet za Sarajevo,izuzev mozda Bilbije koji je s vremena na vrijeme znao odigrati dobru utakmicu, ali bojim se da svojim ponasanjem ne zasluzuje bordo dres!? ali,obzirom na kartone,povrede itd. ne bi lose bilo razmisliti o njihovom vracanju u tim,dati im mozda zadnju sansu,pa vidjeti na sta ce to liciti,pogotovo u Lukavici,jer u muci se poznaju junaci.. mozda su se uozbiljili (Okic,Bilbija) i mozda ne bi bilo lose dati im jos jednu priliku,da bar budu na klupi.. Ako bi njihovo vracanje u tim poremetilo atmosferu itd.,onda neka hvala!
Kad je otisao kod plavih, odmah mu kospe uvalili, i onda se cude sto ih kospicari zovemoNerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
-
nukleusmember
- Kontakt:
dobro su i dulja i samke[WINKING FACE]
VVVBK
VVVBK
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nisu ozbiljnije povrede? Koliko moraju pauzirati?nukleusmember je napisao/la:dobro su i dulja i samke[WINKING FACE]
VVVBK
-
Nerminovic
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Kad je otisao kod plavih, odmah mu kospe uvalili, i onda se cude sto ih kospicari zovemoNerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ma pusti njih sta se raspravljas sa letecim medvjedicima, oni pikaju svoje rezultate od 2000 godine, moras ih razumjeti, tolike godine postojanja nam gledali u ledja pa sad poludili !!!GangEvil je napisao/la:Ili kad u PL osvajas svake godine trofeje, a u Evropi odma ispadas u prvom pretkolu svake godine...E to je kompleks...ili ti ga kupovinaPeterski je napisao/la:Ili kada u PL imas titula koliko I Modrica ili Orasje, a nazivas se najvecim klubom u drzavi. To je komplex.
igrao se fudbal i prije, a zna se ko je prvi prvak, cao drugari
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Zip je napisao/la:Kad je otisao kod plavih, odmah mu kospe uvalili, i onda se cude sto ih kospicari zovemoNerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
![]()
![]()
au, šta reče i osta živ..Peterski je napisao/la:FKZ IMA 2 titule iz juge
Cestitke momcima za jucerasnju pobjedu,po meni odlicna utakmica osim zadnjih 15 minuta,kada smo se svjesno povukli... svaka cast za istok,pokazali smo jucer zajednistvo...
P.s. trebamo se i mi zaliti na sudjenje,ebg red je
P.s. trebamo se i mi zaliti na sudjenje,ebg red je
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Iznenadiše me hairlije jučer sa onakvom borbom mislio sam da su se zaboravili onako boriti
. Stojčev kada izgubi snagu možeš ga baciti u kantu za smeće odmah. Delač
nakon 10 godina nema više da se strepi kod ubačaja lopti u kazneni prostor (Bandović) i nepredvidivih grešaka (Alaim). Posjeta i navijanje na svim tribinama
Kakav Blitzkrieg u prvih 20 minuta susreta
Vidim Pjanke promjenio boju, odlično ja nemam ništa protiv nikada se nije kasno okrenuti na pravu stranu
. Kako se kaže sa starosti i pamet dolazi.
Napokon smo na tabeli gdje nam je i mjesto, ali imamo malih problema opiru se ovi što su nam iza leđa nedaju nam još da se odlijepimo
Naredno kolo invazija samo je pitanje koliko će murija u I(stočnom) dozvoliti da dođe navijača FKS
moje mišljenje ne puno
Vidim počelo kmećanje zna se koga čim je Sarajevo zasjelo na lidersku poziciju
nevjerovatni su
, počela i priča da smo pored utamica kupili i medije naređujemo TV kućama šta će objavljivati u svojim izvještajima, naređujemo šta će ko pisati u novinama i elektronskim medijima, određujemo ko će gdje suditi itd. itd. Zvanično počela je agresivna medijska kampanja poslije ovoga kola s one strane koja glasi: Neka bude prvak ko god hoće samo ne FKS.
Vidim Pjanke promjenio boju, odlično ja nemam ništa protiv nikada se nije kasno okrenuti na pravu stranu
Napokon smo na tabeli gdje nam je i mjesto, ali imamo malih problema opiru se ovi što su nam iza leđa nedaju nam još da se odlijepimo
Naredno kolo invazija samo je pitanje koliko će murija u I(stočnom) dozvoliti da dođe navijača FKS
Vidim počelo kmećanje zna se koga čim je Sarajevo zasjelo na lidersku poziciju
SRETAN BROJ - 1725
Al kako je istok poludio u jednom trenutku kad se pjevalo 'ja volim volim volim samo tebee'... Citava tribina skace 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
" onclick="window.open(this.href);return false;
Slušaj zadnje sekunde za Džemu hahahahahahahahah
Slušaj zadnje sekunde za Džemu hahahahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: VolimoSarajevo i 49 gostiju.