FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
kupuju sudije na našim utakmicama. i ko inače nije inadžija sad ima razloga da bude.
- corleone87
- Kontakt:
**** pitare,treba paznju usmjeriti na utakmicu sa Borcem i doci u sto vecem broju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Za ovo sto se desilo u Tuzli mogu samo reci
Pozdravljam i ovo saopstenje kluba,onakvo sudjenje kao protiv Zvijezde se vise ne smije ponoviti.
Pozdravljam i ovo saopstenje kluba,onakvo sudjenje kao protiv Zvijezde se vise ne smije ponoviti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo saopstenje je ok,al ne pije vode..koga zele naguziti njemu nema spasa da svaki dan daje saopstenja.Podrzati ove momke i dobiti Borca..ako Zrinje i Siroki udju u finale kupa ,mi smo nas cilj ostvarili (Evropa) ,a ostatak sezone ganjati utakmicu po utakmicu. Nasim momcima nemamo sta zamjeriti odradili su vise nego dobro ovu sezonu..ko bi rekao na pocetku sezone da cemo danas biti na -1 za liderom . Svi u Dolinu da navijamo za naseg Želju.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prije svega trebalo je ostrije udariti po sudijama i savezu u saopstenju i direktno napisati ko su bile sudije. ovako pucanj u prazno, ili u najboljoj mjeri simbolicno saopstenje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako Zrinjski i Siroki udju u finale kupa misli mda cemo biti mozda jos bolji za nekih 10 % jer necemo imaati basTMmanija2012 je napisao/la:Ovo saopstenje je ok,al ne pije vode..koga zele naguziti njemu nema spasa da svaki dan daje saopstenja.Podrzati ove momke i dobiti Borca..ako Zrinje i Siroki udju u finale kupa ,mi smo nas cilj ostvarili (Evropa) ,a ostatak sezone ganjati utakmicu po utakmicu. Nasim momcima nemamo sta zamjeriti odradili su vise nego dobro ovu sezonu..ko bi rekao na pocetku sezone da cemo danas biti na -1 za liderom . Svi u Dolinu da navijamo za naseg Želju.
nikakvog pritiska posto je europa izborena 95 % tada, a u koliko se to ne desi onda sve po starom.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
evo u sutrasnjem sportu iako naravno totalno nerelevantan medij je izjava fuada colpe kako mi necemo dobiti licencu. Pile je objasnio sve oko toga i ja mu vjerujem al eto cisto onako da spomenem
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma krenula je kuhinja sa svih strana, isto kao prošle sezone u ovo doba, tačno pred gostovanje Veležu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
on zastupa violinu, i jeste sve pokušao u tom smjeru.
a ne kaže npr. da je morao biti brisan iz imenika advokata jer je pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana, to neće spomenuti ni u jednom podnesku.
a ne kaže npr. da je morao biti brisan iz imenika advokata jer je pravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana, to neće spomenuti ni u jednom podnesku.
Ma bicemo mi braco sampioni, vjera u ove momke i podrska. Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Veceras bi se moglo s potencijalnim inves. vidjeti neke stvari s pravne strane, a poslije fin. Valjda bude ok. Licenca ce vjerovatno biti sredena....
Mogao bi se prodati Antolovic ako ne bude veliko obestecenje...
Mogao bi se prodati Antolovic ako ne bude veliko obestecenje...
[youtube][/youtube]
Niko nam nemoze nista dobicemo i licencu a igracemo i evropu.Cije je ovo maslo znamo svi.Sta ovaj ima da iznosi u novine da mi necemo licence dobit.Nasa djeca ne zasluzuju da se svako zajebaje sa njima.
Kokotov "ofsajd" protiv Viteza nedostaje na tom klipu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovaj Željo sve ce ****!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Može li neko potvrditi situaciju sa kartonima? Memija, Zeljković, Varea, Antolović, Čolić, Hasanović... svi su na karton od suspenzije?
- bistrikboy
- Kontakt:
Dva žuta kartona ((jedan do suspenzije)Virtu4l je napisao/la:Može li neko potvrditi situaciju sa kartonima? Memija, Zeljković, Varea, Antolović, Čolić, Hasanović... svi su na karton od suspenzije?
Antolović, Čolić, Hasanović, Uzelac, Varea, Zeljković
osam Zutih (jedan do suspenzije):Memija
sa orga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da, upravo vidio na orgu, Uzelca sam previdio.
Znači biće gutavo i na tom planu. Samo je pitanje koju tekmu će Memija propustiti, Velež ili Mladost. Valjalo bi da se sačuva protiv Borca, pa nek pauzira protiv Mladosti.
Znači biće gutavo i na tom planu. Samo je pitanje koju tekmu će Memija propustiti, Velež ili Mladost. Valjalo bi da se sačuva protiv Borca, pa nek pauzira protiv Mladosti.
- bistrikboy
- Kontakt:
Svakako ali budale cuj 8 kartonaVirtu4l je napisao/la:Da, upravo vidio na orgu, Uzelca sam previdio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.