Previše je "slučajnosti" zadnjih par kola.Sabinho je napisao/la:Gledaj im saopstenja.Ni Borac nije htio nikakve privilegije kad nisu primili gol a izgubili 1-0 na Grbavici. Sjeti se te sezone i jakare.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
Volio bi da je tako jer ja uvijek govorim ovoj raji sto za nasu ligu govori "je.bo to ko to prati" da se vise ne stima tj da je svedeno na minimum, da je liga regluarna itd...ali ovo u Gradaccu je zaista bilo smijesno. Nije to samo ofsajd i penal, sudija je navlacio nenormalno. Onda kako je penal nad memijom cista odlukaultrasstyle_tz je napisao/la:od sve frke na kraju kad pogledas samo je Stojanov bio u ofsajdu, ovo ostalo ispravne odluke
Maletic isto penal bio eo sad pogledo snimak ...
Necu da krivim ni Sarajevo niti bilo koji klub, ali ono sto je Bjelica sudio u Gradaccu nije slucajno vec je unaprijed isplanirano.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 apr 2015, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Puno je vise para u igri za ucesce u pretkolima i grupi LP-a, tako da cisto sumnjam u neke kompenzacije... Mada, s njima se nikad ne zna. Naravno, AKO dodje do toga da taj mec direktno odluci prvaka.Elegant je napisao/la:Zadnje kolo lige Siroki - Zrinjski, plus sto ce najvjerovatnije i finale Kupa biti Siroki - Zrinjski !
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Daj napisi ih sve, od prve do zadnje.bagrcavi je napisao/la:Previše je "slučajnosti" zadnjih par kola.Sabinho je napisao/la:Gledaj im saopstenja.Ni Borac nije htio nikakve privilegije kad nisu primili gol a izgubili 1-0 na Grbavici. Sjeti se te sezone i jakare.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Željooooo je napisao/la:Stalno sjeckanje igre, pristrastnost domacem timu, milion nekih faulova, svaki kontakt faul, 5 žutih od toga 4 zbog prigovora,Zvijezda zabija gol iz očiglednog ofsajda, čist penal nam ne svira i to je kao normalno suđenje..
Cijelu ovu polusezonu, savez šalje sudije po zadatku, sa ciljem da oštete Želju sa svojim odlukama, nevjerovatno je da nam Paradžik npr, sudi skoro svaki put, u uvodnih par kola, ili Burekovic koji žmiri kad naše igrace udaraju a on na metar od toga, protiv Viteza je lakrdija od suđenja bila od strane Burekovića, jesmo mi dobili 4:1 ali je bilo sudijskih odluka koje su i komicne i tragicne u isto vrijeme, protiv Slobode isto tako.. Suđenje se jeste popravilo za razliku od prethodnih godina ali neke sudije ne zaslužuju da sude u ovom rangu takmicenja..
Izgleda navijaci Sarajeva zaboravili famozna saopstenja njihovog kluba,"Kome smeta evropsko Sarajevo","Nista vise nece biti kao prije".
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nema zaborava, ne smeta nikome druze, u Evropi smo napravili vise nego svi ostali zajedno.Schwarz je napisao/la:Izgleda navijaci Sarajeva zaboravili famozna saopstenja njihovog kluba,"Kome smeta evropsko Sarajevo","Nista vise nece biti kao prije".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Naravno da je bio, svi su vidjeli samo Živković iz Orašja nije?invincible1921 je napisao/la:Volio bi da je tako jer ja uvijek govorim ovoj raji sto za nasu ligu govori "je.bo to ko to prati" da se vise ne stima tj da je svedeno na minimum, da je liga regluarna itd...ali ovo u Gradaccu je zaista bilo smijesno. Nije to samo ofsajd i penal, sudija je navlacio nenormalno. Onda kako je penal nad memijom cista odlukaultrasstyle_tz je napisao/la:od sve frke na kraju kad pogledas samo je Stojanov bio u ofsajdu, ovo ostalo ispravne odluke![]()
Maletic isto penal bio eo sad pogledo snimak ...
Necu da krivim ni Sarajevo niti bilo koji klub, ali ono sto je Bjelica sudio u Gradaccu nije slucajno vec je unaprijed isplanirano.
Mostarci, sjašite malo sa ove teme, da se odmorimo od vaših međusobnih prepucavanja.
neću imati druge nego da vas sve pobanujem.
neću imati druge nego da vas sve pobanujem.
@Sabinho pa koji je razlog da se ismijava ovo nase saopstenje?I kakve veze s ovim ima to sto ste u Evropi pokazali vise od ostalih?Odmah nakon utakmice koju smo dobili Oda je rekao da nije zadovoljan sudjenjem i da su sudije u 2 navrata direktno ostetili Zelju.Tako da je normalno i da je se klub nakon toga izjasnio, jer izgleda niko Zelju nije o zbiljno shvatao kao kandidata za vrh.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
lik iz Zrinjskog umalo ne ubi onog Hajdarevica iz Veleza odma onde da mu se dzenaza klanja a sudije, igraci, komentator na tv isto da se nista nije desilo
puno puno gresaka gdje se lome utakmice gdje se sve moze odluciti ova tabela je smijesnja kakva je mogla izgledati mozda ali fudbal je to pogotovo bosanskohercegovacki cirkus ide liga se mora zavrsit kako god okrenes...neki ce slavit neki ce plakat a greske odlaze u nezaborav
puno puno gresaka gdje se lome utakmice gdje se sve moze odluciti ova tabela je smijesnja kakva je mogla izgledati mozda ali fudbal je to pogotovo bosanskohercegovacki cirkus ide liga se mora zavrsit kako god okrenes...neki ce slavit neki ce plakat a greske odlaze u nezaborav
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sudjenje je priprema za narednu gdje nas ponovo ceka pakao ko nekad...pomak je napravljen, u smislu da imas 6-7 timova koji imaju posteno sudjenje na strani i (blago)domacinsko kuci,a ovo ostalo ko je.e , nisu bitni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zrinjski 7 penala u zadnjih 10 domacih utakmica... Crveni i penal protiv Slobode su diskutabilni.
+ su nam trebali jos jedan protiv zelje sudit, al koja bi to tek prica bila da se za zrinjski nateze...HZ_ilidzaa je napisao/la:Zrinjski 7 penala u zadnjih 10 domacih utakmica... Crveni i penal protiv Slobode su diskutabilni.
goveđigulašmajka
@rigotina Da je pošteno suđenje bilo protiv Želje, trebali ste dobiti dva cista penala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko se medjusobno pomazu klubovi iz RS![]()
Sve dok i jedan klub u našem fudbalu ne bude gledao samo sebe i svoj interes bit ćemo stalno topovsko meso Evropskim klubovima.
Pošto se kod nas sve gleda kroz prizmu nacionalnog, od toga zadugo nema ništa! To su činjenice.
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 27 apr 2015, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Uvijek ista prica zadnjih 6-7 kola iz sezone u sezonu...namjestanja,penali,sudije itd.. ne kazem da nema toga,al to je sastavni dio ove nase lige.. iduca godina ce biti vrhunac cirkusa,pogotovo ko ce ispasti..ne bi me cudilo da neki istupe iz lige prije kraja,ono kao bojkot zayebali nas drugi i mi ovo nemozemo trpiti 
Jok eto mi ne gledamo samo sebe, i rado bih prodali nekome da ostanu.AlemC85 je napisao/la:Bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko se medjusobno pomazu klubovi iz RS![]()
![]()
Sve dok i jedan klub u našem fudbalu ne bude gledao samo sebe i svoj interes bit ćemo stalno topovsko meso Evropskim klubovima.
Slavija to radi od pocetka ove liga. Ostale ekipe tipa MVO, Vitez, Radnik ponekad i Borac (kada zatreba braci). Olimpic i Zeljo su posebna prica proslih sezona. Oni ne gledaju jesi li brat, nego daj sta das
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.