Prešamara Hambo korner zastavicu, tribine ocekivano prazne.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Juka je to već sredio, bez brige. Neće Hambo zaigrati za Finsku.
Eno Juka je na aparatima. Tako Nermin kaze.Sheyi je napisao/la:Juka je to već sredio, bez brige. Neće Hambo zaigrati za Finsku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Imperator98
- Kontakt:
Kakav John Rambo,tu je Vahid Hambo hehe
Po frizuri bi se reklo da se fura na Ramba.Imperator98 je napisao/la:Kakav John Rambo,tu je Vahid Hambo hehe
Ja bila je slika neka kako leži u bolnici, ali nije ništa opasno.Cartman je napisao/la:Eno Juka je na aparatima. Tako Nermin kaze.Sheyi je napisao/la:Juka je to već sredio, bez brige. Neće Hambo zaigrati za Finsku.
Mladi nogometas finskog Inter Turkua Vahid Hambo ima iza sebe sedmicu iz snova. Prvo je prosle nedjelje u pobjedi nad Ilvesom postigao dva gola da bi u srijedu u gostima kod RoPS-a postigao jos tri. Sedmicu je zavrsio sa nova dva pogotka, ovog puta u cetvrtfinalu kupa Finske na gostovanju kod HIFK-a.
Odlicna forma mladog igraca beha korijena nije promakla ni selektoru Bazdarevicu koji je prije nekoliko dana obavio prve razgovore sa porodicom talentovanog 21-godisnjaka.
Podsjecanja radi, roditelji Vahida Hambe u Finsku su stigli 1994. godine radi lijecenja njegovog oca koji je bio ranjen kao pripadnik Armije BiH. Vahid je rodjen 3.2.1995. a prve fudbalske korake pravi kao petogodisnjak u F.C. Atlantis gdje je igrao do 2010. godine kada prelazi u redove HJK Helsinkija. U dresu HJK-a igra do 2012. sa prosjekom od preko 20 golova po sezoni. Njegove igre nisu mogle ostati nezapazene te 2012. prelazi u Sampdoriju i njihov Primavera tim. Zbog teske povrede njegova karijera u italijanskom gigantu nije isla zeljenim tokom tako da se ove zime odlucio za povratak u Finsku i Inter Turku.
Hambo je do sada nastupao za sve omladinske selekcije Finske. Ostaje da se vidi da li ce razgovori sa selektorom Bazdarevicem dovesti do promjene situacije i da li ce ovaj mladi igrac postati novi “ljiljan”.
Ne zasluzujemo te Mesa

Odlicna forma mladog igraca beha korijena nije promakla ni selektoru Bazdarevicu koji je prije nekoliko dana obavio prve razgovore sa porodicom talentovanog 21-godisnjaka.
Podsjecanja radi, roditelji Vahida Hambe u Finsku su stigli 1994. godine radi lijecenja njegovog oca koji je bio ranjen kao pripadnik Armije BiH. Vahid je rodjen 3.2.1995. a prve fudbalske korake pravi kao petogodisnjak u F.C. Atlantis gdje je igrao do 2010. godine kada prelazi u redove HJK Helsinkija. U dresu HJK-a igra do 2012. sa prosjekom od preko 20 golova po sezoni. Njegove igre nisu mogle ostati nezapazene te 2012. prelazi u Sampdoriju i njihov Primavera tim. Zbog teske povrede njegova karijera u italijanskom gigantu nije isla zeljenim tokom tako da se ove zime odlucio za povratak u Finsku i Inter Turku.
Hambo je do sada nastupao za sve omladinske selekcije Finske. Ostaje da se vidi da li ce razgovori sa selektorom Bazdarevicem dovesti do promjene situacije i da li ce ovaj mladi igrac postati novi “ljiljan”.
Ne zasluzujemo te Mesa
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vahid Rambo, John Hambo
bravo Meša, samo ih držat' na okupu, nikad ne znaš od koga može postat' dobar igrač

bravo Meša, samo ih držat' na okupu, nikad ne znaš od koga može postat' dobar igrač

Mehmed Baždarević

Tu je i Stojan Vranjes. Zaboravljen
, pogodio je ponovo danas u pobjedi od 2-0 na domacem terenu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nek ostane zaboravljen, kad je BiH A-repka u pitanju...
-
Nerminovic
- Kontakt:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
E hebem mu zivot kad sam ja na putu svi nasi proigraju. Sto se ovo pocelo pred kraj sezone dogadjati sa nasim potencionalnim reprezentativcima. Ovaj Hambo se spominjao i prije ali izgleda da je na vrijeme poceo igrati da se ne zaboravi od nas forumasa. Mesa ga kontaktirao expressno na sugestiju naseg Jusufa naravno. Juka svaka cast a oni sto te radi pisanija koje nisu na nivou Krleze kudili neka se sada zamisle. Juka je oko ovog foruma u Evropi a nerijetko i nas glas. Mario Vrancic je ovim golom pokazao o kakvom se majstoru radi. Bravo Mario i dobro nam dosao jer mislim da se radi njega ne trebamo vise brinuti. A sada onaj koji me izbio iz cipela ove sezone. Milicevic igra najbolju sezonu od svih igraca sa BiH podrijetlom u Evropi. Mesa molim te zovi ovog momka. Jest da nije najmladji igrac ali mi mozemo 2-3 godine gledati ovog majstora u sastavu. Pozz
Hambo je ubica, finci ga hvale nevjerovatno
nebi bilo lose da odes i 12 juna na putdubrovnik je napisao/la:E hebem mu zivot kad sam ja na putu svi nasi proigraju. Sto se ovo pocelo pred kraj sezone dogadjati sa nasim potencionalnim reprezentativcima. Ovaj Hambo se spominjao i prije ali izgleda da je na vrijeme poceo igrati da se ne zaboravi od nas forumasa. Mesa ga kontaktirao expressno na sugestiju naseg Jusufa naravno. Juka svaka cast a oni sto te radi pisanija koje nisu na nivou Krleze kudili neka se sada zamisle. Juka je oko ovog foruma u Evropi a nerijetko i nas glas. Mario Vrancic je ovim golom pokazao o kakvom se majstoru radi. Bravo Mario i dobro nam dosao jer mislim da se radi njega ne trebamo vise brinuti. A sada onaj koji me izbio iz cipela ove sezone. Milicevic igra najbolju sezonu od svih igraca sa BiH podrijetlom u Evropi. Mesa molim te zovi ovog momka. Jest da nije najmladji igrac ali mi mozemo 2-3 godine gledati ovog majstora u sastavu. Pozz
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ima li ijedan igrač da ga Meša nije kontaktirao.
Kada se sjetim onog kloca jooooooj pa ni one što je zvao nije gledao
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
SGD53 je napisao/la:Ima li ijedan igrač da ga Meša nije kontaktirao.
nije naso VHS kasettu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
mene samo zivo interesuje sta rade i koga onda Papac i onaj smrad Tulic gledaju, raju po dijaspori?
Tek su imenovani prije 10-ak dana. Njihov posao je da pronalaze i prate talente a onda da izvjestaj podnesu selektorima, a na selektorima je da stupe u kontakt sa igracima.harixs je napisao/la:mene samo zivo interesuje sta rade i koga onda Papac i onaj smrad Tulic gledaju, raju po dijaspori?

Onaj osjecaj kada pises o Reprezentaciji Bosne i Hercegovine na Svedskom najvecem i najpopularnijem fan sajtu. Kada posle godinu dana (!) napises svoj prvi tekst kojeg si "sklopio" ispod sat vremena. I onda desetak minuta posle objavljivanja admini ga postave na pocetnoj stranici kao prvi clanak.
Inace tekst je posvecen trojici talenata iz Skandinavije. O njihovom pocetku, avanturi po inostranstvu, trenutnoj situaciji u klubu i o mogucnosti igranja za BiH. Radi se o Hambi, Dumicu i Tankovicu. Znam znam, o ovom trecem sam i ja sto sta piso, ali dobro...
Ako je iko zainteresovan da procita, ili pokusa da procita, preko google translate evo link za clanak:
http://www.svenskafans.com/europa/skand ... 30561.aspx