FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ne znam jesu li zasluzili titulu.
jednostavno, previse izgubljenih tekmi od direktnih konkurenata.
ali, ako bi u kupu sreli ´vukove´ i dobili ih, onda cu slaviti i ´salataru´.

jednostavno, previse izgubljenih tekmi od direktnih konkurenata.
ali, ako bi u kupu sreli ´vukove´ i dobili ih, onda cu slaviti i ´salataru´.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kada će Bayern dobiti petu zvijezdu? Čitam na netu se piše 25 ...  Ima li ko šta zvanično o tome 
Ovo je objašnjenje od Bundeslige kako se daju i po ovome bi trebala biti 40 titula ...

Ovo je objašnjenje od Bundeslige kako se daju i po ovome bi trebala biti 40 titula ...
in Germany the practice is to award one star for three titles, two stars for five titles, three stars for 10 titles, and four stars for 20 titles.
Ja sam negdje u nekom članku pročitao da uopće nećemo dobijati tu petu zvjezdicu jer u pravilniku Bundeslige negdje stoji da klupski grb može imati maksimalno četiri zvjezdice. Sad koliko je ovo tačno, ne znam.

Ma sto ce nam. Kao da nas neko moze stici ikad.orionFCB je napisao/la:Ja sam negdje u nekom članku pročitao da uopće nećemo dobijati tu petu zvjezdicu jer u pravilniku Bundeslige negdje stoji da klupski grb može imati maksimalno četiri zvjezdice. Sad koliko je ovo tačno, ne znam.
Prednost sigurno jeste, da se pojedini igrači rotiraju i sačuvaju od eventualnih povreda koje bi ih mogle zadesiti.Bayern@heart je napisao/la:@ramiral Jeli ovo nama i vama prednost pred 1/2 LP što smo mi osvojili prvenstvo vi ste pred osvajanjem dok real i barsa vode mrtvu trku za prvaka Španije
Da Bog da prošli u finale i sastali se sa Juveom. Moj stari i ja bi se pobili u kući
 (šalim se).
  (šalim se).Bilo bi vatreno svakako.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Nerminovic
- Kontakt:
Pepcina zeli pojacati vezni red, Kimmich nije dovoljno, Gundogan top-kanditat.Einschätzung zu @FCBayern-Interesse an @Guendogan8: Guardiola will im Mittelfeld was machen, Kimmich ist zu wenig, Gündogan ein Top-Kandidat
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
						BackSpace United
Dosta vise.borusijinih igraca. Hocemo zamjenu za robbena i riberija. Nek odrijese kesu za hazarda i slicne. Kakav gundogan..nije on kalibar za bayern.

Valja mi pogledati na netu o tome pravilniku... Može biti i to, mada ja mislim da bi trebalo da se kriteriji za zvjezdicu podignuorionFCB je napisao/la:Ja sam negdje u nekom članku pročitao da uopće nećemo dobijati tu petu zvjezdicu jer u pravilniku Bundeslige negdje stoji da klupski grb može imati maksimalno četiri zvjezdice. Sad koliko je ovo tačno, ne znam.

[youtube][/youtube]
U ovim zadnjim utakmicama svi ga stavljaju osim Gocea. Zasta dadosmo onolike pare. 
Kako se igra preporodila igranjem Alcantare, jos da imamo spremna krila gdje bi nam kraj bio. Hladno bi uzeli LP.

Kako se igra preporodila igranjem Alcantare, jos da imamo spremna krila gdje bi nam kraj bio. Hladno bi uzeli LP.
mi imamo jednog da kažem neprocjenjivog igrača što se tiče talenta koji da se više trudi i samostalno radi na sebi bi mogao postati da ne pretjeram drugi Messi samo dešnjak i on bi mogao da nas sa svojom igrom odvede direktnu u finale LP, međutim on stagnira,stvarno djeluje bezvoljno,izbjegava duele a ima baš sve predispozicije da postane naš najbolji igrač koji će praviti razliku ,23 godine treba da uzme loptu prođe trojicu i zakuca loptu u gol ali ja sam skonto teško je pomaknut guzove vrijedne 40 miliona...

- bavaracmujo
- Kontakt:
Ljudi nije bas ni geceu lahko jer pep mjesa pozicije a njega baca sa jedne na drugu stranu, sad jos tiago se vratio u formu i mislim da gece opet ide uz liniju ali stoji i to da mu je haman mrsko pomac guzove i malo se trgnuti al i to ce morati kad se vrate krila i kad bude pocinjo na klupi ovako mu je sigurica prva postava i bez nekog truda, on se mora malo trznuti a sigurno je da ima taj kvalitet za velike domete. Drago mi je sto se nismo razocarali u Tiaga samo nek nam ostane zdrav i ima da tutnjimo sa njim i roberiyem.

pozzzzzzzz momci pa sta ima sta se radi.Nije me bilo neko vrijeme jer sam dobrovoljno radio u banovicima  .
 .
Momci cestitke svim istinskim pravim navijacima bayerna na 25 tituli sampiona Bl
    tituli sampiona Bl  

.
 .  Momacki smo Bl odradili uprkos mnogim problemima sa povredama igrackoga kadra od skoro od samog pocetka sezone  sa kojim smo  se nepresatano susretali.
 Momacki smo Bl odradili uprkos mnogim problemima sa povredama igrackoga kadra od skoro od samog pocetka sezone  sa kojim smo  se nepresatano susretali.  

Od danas krece operacija i njeg glavni dio kodnog naziva " Berlin Triple" ,prva faza ove operaije je uradjena  osvojena je Bl cime su postavljeni dobri temelji za dalje napredovanje  ,veceras se susrecemo  sa prvim ozbiljnijim i  jako bitnim  drugim  djelom ove operacije ,gdje ce dobar dio nasih snaga biti usmjeren  u borbu za finale  DFB kupa,protiv elitnih neprijateljski  odreda BVB
 ,prva faza ove operaije je uradjena  osvojena je Bl cime su postavljeni dobri temelji za dalje napredovanje  ,veceras se susrecemo  sa prvim ozbiljnijim i  jako bitnim  drugim  djelom ove operacije ,gdje ce dobar dio nasih snaga biti usmjeren  u borbu za finale  DFB kupa,protiv elitnih neprijateljski  odreda BVB  cime bi se stvorio  dalji prostor za napredovanje , pripremio teren uslovi  za  zavrsnu finalnu fazu drugog djela  ove operacije  i osvajanje tog drugog trofeja.
   cime bi se stvorio  dalji prostor za napredovanje , pripremio teren uslovi  za  zavrsnu finalnu fazu drugog djela  ove operacije  i osvajanje tog drugog trofeja.
Nakon druge faze ove operacije ,slijedi i najglavniji dio,treca faza ove operacije a to je usmjeravanje svih snaga iz svih pravaca i lahke i teske pjesadije,artiljerije ... ka finalnom napadu za berlin gdje treba da se nasa zastava zaviori 
   .To ce biti sve  ali nikako lahko,a na putu ce nam se naci najelitniji neprijateljski   borbeni odredi  Barcelone ,na celu sa generalom Luis Enriqueom ,generalom  koji je prosao elitne,generalske  (trenerske) skole ,isitna generalom koji nema  neko preveliko iskustvo na bojnom polju ali general (trener ) koji moze  pomrstiti racune  sa onakvim elitnim jedinicima sa kojima raspolaze .Bice to u svakom slucaju  velika bitka
 .To ce biti sve  ali nikako lahko,a na putu ce nam se naci najelitniji neprijateljski   borbeni odredi  Barcelone ,na celu sa generalom Luis Enriqueom ,generalom  koji je prosao elitne,generalske  (trenerske) skole ,isitna generalom koji nema  neko preveliko iskustvo na bojnom polju ali general (trener ) koji moze  pomrstiti racune  sa onakvim elitnim jedinicima sa kojima raspolaze .Bice to u svakom slucaju  velika bitka   .
 .
Ne sad ozbiljnije ,ono sto su momci pruzili na areni rotiv porta 

,onoako trcanje ,oranje terena sa presingom nisam jos vido od don jupa ,tornado koji je pomeo porto za 35 minuta
 ,onoako trcanje ,oranje terena sa presingom nisam jos vido od don jupa ,tornado koji je pomeo porto za 35 minuta   vidjeli smo da mozemo kada hocemo  uprkos izostanku kljucnih igraca ,istina ti igraci ce nam biti potrebni u mecu sa barcom htjeli mi to priznatii ili ne ,barca  je level vise o porta i trebat ce nam sve moguce  raspolozive snage.Sudar dva ista sistema ,sa minimalnim inovacijama u barcinom igri ,ali u principu  sistemi su isti ,dakle sudar  izvorne i priucene skole.Ovako gledajuci po ovome parametru barca bi trebala biti favorit minimalno ali to treba i pokazati na terenu, svi  znamo da  je nase glavno oruzje pep gvardioal ,i ovo je trenutak  istine ili ce otici do kraja i osvojiti i ukovati se medju zvjezde  besmrtne  trenere  ili ce  klepnuti usima sto bi rekli  po drugi put.
 vidjeli smo da mozemo kada hocemo  uprkos izostanku kljucnih igraca ,istina ti igraci ce nam biti potrebni u mecu sa barcom htjeli mi to priznatii ili ne ,barca  je level vise o porta i trebat ce nam sve moguce  raspolozive snage.Sudar dva ista sistema ,sa minimalnim inovacijama u barcinom igri ,ali u principu  sistemi su isti ,dakle sudar  izvorne i priucene skole.Ovako gledajuci po ovome parametru barca bi trebala biti favorit minimalno ali to treba i pokazati na terenu, svi  znamo da  je nase glavno oruzje pep gvardioal ,i ovo je trenutak  istine ili ce otici do kraja i osvojiti i ukovati se medju zvjezde  besmrtne  trenere  ili ce  klepnuti usima sto bi rekli  po drugi put.
Sanse su po meni realno 50:50,ocekujem svega u tom dvomecu .Ako postignemo gol u gositma ubjednjen sam da smo na korak do finala.Ponavljam mec sa barsom ce biti sve ali nimalo lahak ,bice tu svega nadam se da ce konacan ishod tog dvomeca otici u nasu korist i da cemo aBd. u junu u Berlinu dici po 6 put taj velicanstveni najveci
trofej u nogometnom klubskom sportu na svjetu.
BVB mora pasti ,ocekujem zestoku tekmu . Zivjeli
 Zivjeli 

.
 .Momci cestitke svim istinskim pravim navijacima bayerna na 25
 tituli sampiona Bl
    tituli sampiona Bl  

.
 .  Momacki smo Bl odradili uprkos mnogim problemima sa povredama igrackoga kadra od skoro od samog pocetka sezone  sa kojim smo  se nepresatano susretali.
 Momacki smo Bl odradili uprkos mnogim problemima sa povredama igrackoga kadra od skoro od samog pocetka sezone  sa kojim smo  se nepresatano susretali.  

Od danas krece operacija i njeg glavni dio kodnog naziva " Berlin Triple"
 ,prva faza ove operaije je uradjena  osvojena je Bl cime su postavljeni dobri temelji za dalje napredovanje  ,veceras se susrecemo  sa prvim ozbiljnijim i  jako bitnim  drugim  djelom ove operacije ,gdje ce dobar dio nasih snaga biti usmjeren  u borbu za finale  DFB kupa,protiv elitnih neprijateljski  odreda BVB
 ,prva faza ove operaije je uradjena  osvojena je Bl cime su postavljeni dobri temelji za dalje napredovanje  ,veceras se susrecemo  sa prvim ozbiljnijim i  jako bitnim  drugim  djelom ove operacije ,gdje ce dobar dio nasih snaga biti usmjeren  u borbu za finale  DFB kupa,protiv elitnih neprijateljski  odreda BVB  cime bi se stvorio  dalji prostor za napredovanje , pripremio teren uslovi  za  zavrsnu finalnu fazu drugog djela  ove operacije  i osvajanje tog drugog trofeja.
   cime bi se stvorio  dalji prostor za napredovanje , pripremio teren uslovi  za  zavrsnu finalnu fazu drugog djela  ove operacije  i osvajanje tog drugog trofeja.Nakon druge faze ove operacije ,slijedi i najglavniji dio,treca faza ove operacije a to je usmjeravanje svih snaga iz svih pravaca i lahke i teske pjesadije,artiljerije ... ka finalnom napadu za berlin gdje treba da se nasa zastava zaviori

.To ce biti sve  ali nikako lahko,a na putu ce nam se naci najelitniji neprijateljski   borbeni odredi  Barcelone ,na celu sa generalom Luis Enriqueom ,generalom  koji je prosao elitne,generalske  (trenerske) skole ,isitna generalom koji nema  neko preveliko iskustvo na bojnom polju ali general (trener ) koji moze  pomrstiti racune  sa onakvim elitnim jedinicima sa kojima raspolaze .Bice to u svakom slucaju  velika bitka
 .To ce biti sve  ali nikako lahko,a na putu ce nam se naci najelitniji neprijateljski   borbeni odredi  Barcelone ,na celu sa generalom Luis Enriqueom ,generalom  koji je prosao elitne,generalske  (trenerske) skole ,isitna generalom koji nema  neko preveliko iskustvo na bojnom polju ali general (trener ) koji moze  pomrstiti racune  sa onakvim elitnim jedinicima sa kojima raspolaze .Bice to u svakom slucaju  velika bitka   .
 .Ne sad ozbiljnije ,ono sto su momci pruzili na areni rotiv porta

,onoako trcanje ,oranje terena sa presingom nisam jos vido od don jupa ,tornado koji je pomeo porto za 35 minuta
 ,onoako trcanje ,oranje terena sa presingom nisam jos vido od don jupa ,tornado koji je pomeo porto za 35 minuta   vidjeli smo da mozemo kada hocemo  uprkos izostanku kljucnih igraca ,istina ti igraci ce nam biti potrebni u mecu sa barcom htjeli mi to priznatii ili ne ,barca  je level vise o porta i trebat ce nam sve moguce  raspolozive snage.Sudar dva ista sistema ,sa minimalnim inovacijama u barcinom igri ,ali u principu  sistemi su isti ,dakle sudar  izvorne i priucene skole.Ovako gledajuci po ovome parametru barca bi trebala biti favorit minimalno ali to treba i pokazati na terenu, svi  znamo da  je nase glavno oruzje pep gvardioal ,i ovo je trenutak  istine ili ce otici do kraja i osvojiti i ukovati se medju zvjezde  besmrtne  trenere  ili ce  klepnuti usima sto bi rekli  po drugi put.
 vidjeli smo da mozemo kada hocemo  uprkos izostanku kljucnih igraca ,istina ti igraci ce nam biti potrebni u mecu sa barcom htjeli mi to priznatii ili ne ,barca  je level vise o porta i trebat ce nam sve moguce  raspolozive snage.Sudar dva ista sistema ,sa minimalnim inovacijama u barcinom igri ,ali u principu  sistemi su isti ,dakle sudar  izvorne i priucene skole.Ovako gledajuci po ovome parametru barca bi trebala biti favorit minimalno ali to treba i pokazati na terenu, svi  znamo da  je nase glavno oruzje pep gvardioal ,i ovo je trenutak  istine ili ce otici do kraja i osvojiti i ukovati se medju zvjezde  besmrtne  trenere  ili ce  klepnuti usima sto bi rekli  po drugi put.Sanse su po meni realno 50:50,ocekujem svega u tom dvomecu .Ako postignemo gol u gositma ubjednjen sam da smo na korak do finala.Ponavljam mec sa barsom ce biti sve ali nimalo lahak ,bice tu svega nadam se da ce konacan ishod tog dvomeca otici u nasu korist i da cemo aBd. u junu u Berlinu dici po 6 put taj velicanstveni najveci
trofej u nogometnom klubskom sportu na svjetu.
BVB mora pasti ,ocekujem zestoku tekmu .
 Zivjeli
 Zivjeli 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ  MOCNOG BAYERNA .
Tiago će nadam se biti naš glavni igrač sredine terena u to nema sumnje i naše rješenje za dugo godina ako nebude većih povreda,a zaboravio sam za Gecea reći pa on je svaku tekmu zamijenjen a može još dvojicu nosit na sebi ali na njemu nema kapi znoja u Dortmundu je bio puno bolji...

- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]  

Jedan ovakav vcrs od majstora i dobar Čovjek se vraća protiv svoje najveće mušterije Arjene zabiberi ga i večeras.
  Čovjek se vraća protiv svoje najveće mušterije Arjene zabiberi ga i večeras.

Jedan ovakav vcrs od majstora i dobar
 Čovjek se vraća protiv svoje najveće mušterije Arjene zabiberi ga i večeras.
  Čovjek se vraća protiv svoje najveće mušterije Arjene zabiberi ga i večeras.Re: FC Bayern München
Jel bolje izac s trojicom nazad il' s četvoricom  

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
na peponji je da odluci i procjeni ,ipak je on veliki trenerBesic je napisao/la:Jel bolje izac s trojicom nazad il' s četvoricom

- Centre forward
- Kontakt:
Pep majstore, jel' te to neko naĆero da skineš onaj zlata vrijedan potpis?  

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
						11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la:Pep majstore, jel' te to neko naĆero da skineš onaj zlata vrijedan potpis?
 sta cu silom prilika sam morao ,Azize halali
 sta cu silom prilika sam morao ,Azize halali  
						- schweinsteiger
- Kontakt:
4Besic je napisao/la:Jel bolje izac s trojicom nazad il' s četvoricom
Nazalost,mislim da je bolje da Dante igra,samo da Benatia ne zaradi neku novu povredu.
Uopste necu da razmisljam o tome da stavi Javija od prve minute,a nije odigrao takmicarske utakmice od augusta.
Nemam neki poseban strah sto se tice utakmice,jer je to ista ekipa koja je nabila Porta,samo sto smo slabiji za Holgera,ali tu je Basti.
Neka odigraju najodvratniju utakmicu svih vremena,samo nek' se prodje i nek' ne bude povreda.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
						- anelbavarac
- Kontakt:
Arjen se vraca tacno kad treba da metne' domuzarima, po ko zna koji put.
Prolaz bez povreda je cilj veceras.
Onda u Leverkusen poslat' juniore.

Prolaz bez povreda je cilj veceras.
Onda u Leverkusen poslat' juniore.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.