Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@MCMXLVI
Smiješan si.
Smiješan si.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 27 apr 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Pa ko ce biti smjesniji nego od vas plavih strunfica niste nikad losiji bili, i hocete titulu pa sad ne bi primili 5-6 komada u Euroligi nego bih dobili 15...arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Samo djeca govore da mi imamo sanse za titulu.Pravi navijaci su i prije nego sto je pocela sezona rekli da nemamo sanse za titulu vec da je jedini cilj stablizacija kluba i izlazak u europu jedini ciljevi ove godine.Ali i ostali su toliko dobri da su nam odmakli samo na jedan bod.Mi i da smo sada prvi na tabeli i da imamo neku prednost opet je ne bi osvojili jer nemamo taj kapacitet ove sezone da je osvojimo tako da ti ta prica ne pije vode.Talenat je napisao/la:Pa ko ce biti smjesniji nego od vas plavih strunfica niste nikad losiji bili, i hocete titulu pa sad ne bi primili 5-6 komada u Euroligi nego bih dobili 15...arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Što u konačnici i nije mnogo više od cifre koju su neki primali ove sezoneTalenat je napisao/la:sad ne bi primili 5-6 komada u Euroligi nego bih dobili 15...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne bih bas rekao, ja sam rekao prije pocetka polusezone da necete biti bezazleni. To sam rekao zbog toga sto znam kakve mogucnosti imaju Kokot i Djelmic. I dalje to isto mislim. SB igra cijelu polusezonu na guranje, dok mi igramo toplo-hladno. Zrinjski se tu uvijek sunja kao i svake godine i imaju solidan napdacki potencijal sa Nikolicem, Crnovom, Todorovicem...
Bice zanimljivo do kraja, ali nadam se ipak bordo tituli iako smo mi svasta prosli ove sezone
Bice zanimljivo do kraja, ali nadam se ipak bordo tituli iako smo mi svasta prosli ove sezone
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vi imate najbolju ekipu u ligi i trenutno imate najvece sanse da osvojite ligu sto ce vjerovatno tako i biti.Nas jedini cilj je da izborimo europu,a to mozemo uraditi tako da budemo 3 sto bi nam donijelo sigurnu europu ili da budemo cetvrti,ali da kup uzmu Siroki Brijeg ili Zrinjski.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne bih bas rekao, ja sam rekao prije pocetka polusezone da necete biti bezazleni. To sam rekao zbog toga sto znam kakve mogucnosti imaju Kokot i Djelmic. I dalje to isto mislim. SB igra cijelu polusezonu na guranje, dok mi igramo toplo-hladno. Zrinjski se tu uvijek sunja kao i svake godine i imaju solidan napdacki potencijal sa Nikolicem, Crnovom, Todorovicem...
Trenutno 6 kola do kraja imamo +7 u odnosu na Olimpik.Nakon uzvratnih meceva cemo znati da li i cetvrto mjesto donosi europu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
taj penal je za posljedicu imao povredu NASEG igraca koji nije mogao trenirati niti nastupiti u narednoj utakmici..ali eto on je napravio faul iako je njemu noga poderanaHZ_ilidzaa je napisao/la:Zrinjski 7 penala u zadnjih 10 domacih utakmica... Crveni i penal protiv Slobode su diskutabilni.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ti burazeru ne znaš pisati, a kamoli da znaš ko je korumpiran.MCMXLVI je napisao/la:I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
DRUG NEBI TI PUNCA
@bagrcavi nemas to pravo. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Možda I jeste bio više puta na Koševu nego ti na gostovanjima, nemoj ga odma vrijeđati 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Eh, pa nema ni on pravo moj klub nazivati korumpiranim jer pobjeđuje futavi Olimpic, pa mu to ne predstavlja problem.
DRUG NEBI TI PUNCA
Suti bolan i ovo je dobro za mene, bar nisam zaboravio svoje korijene. Pored svijetski sportova i klubova, ja pratim ovu cirkus ligu. I sta mi se jos i ti imas pravdati. Zabrinut si mi za Zelju kao i Osim na avataru, jer kriza vas je uhvatila pa sada svakog javno osudjujete.bagrcavi je napisao/la:
Ti burazeru ne znaš pisati, a kamoli da znaš ko je korumpiran.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nismo igrali slabije u posljednjih 30 godina.Schwarz je napisao/la:Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MCMXLVI je napisao/la:I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Ti si sigurno bio u Gradaccu.

Prosle sezone jesam, a jucer nisam iz svima mnogo poznatih razloga.MCMXLVI je napisao/la:Ti si sigurno bio u Gradaccu.![]()
Ne zelim s tobom vise da pricam o tim stvarima jer vidi se da nisi kompetentan da o tome pricas.
A dobro jeste da smo 11 utakmica bez poraza,ali smo kiksali na nekim mecevima gdje smo trebali dobiti i takodje uzimali bod/ove gdje smo ocekivali poraz.Virtu4l je napisao/la:Nismo igrali slabije u posljednjih 30 godina.Schwarz je napisao/la:Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.