I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ti burazeru ne znaš pisati, a kamoli da znaš ko je korumpiran.MCMXLVI je napisao/la:I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
DRUG NEBI TI PUNCA
@bagrcavi nemas to pravo. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Možda I jeste bio više puta na Koševu nego ti na gostovanjima, nemoj ga odma vrijeđati 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Eh, pa nema ni on pravo moj klub nazivati korumpiranim jer pobjeđuje futavi Olimpic, pa mu to ne predstavlja problem.
DRUG NEBI TI PUNCA
Suti bolan i ovo je dobro za mene, bar nisam zaboravio svoje korijene. Pored svijetski sportova i klubova, ja pratim ovu cirkus ligu. I sta mi se jos i ti imas pravdati. Zabrinut si mi za Zelju kao i Osim na avataru, jer kriza vas je uhvatila pa sada svakog javno osudjujete.bagrcavi je napisao/la:
Ti burazeru ne znaš pisati, a kamoli da znaš ko je korumpiran.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nismo igrali slabije u posljednjih 30 godina.Schwarz je napisao/la:Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
MCMXLVI je napisao/la:I sta to znaci da ne znam sta se desava ili koje korumpiran? Siguran sam da sam vise puta bio na kosevu, nego ti na gostijucim utakmicama Zelje. Obisao svijetske i europske stadione koje ti nikad u zivotu neces vidjeti osim te tvoje propale grbavice. Nemoj mi bogati govoriti da ne znam sta je nasa liga, drzi se ti tvoje ss lige.arelinho je napisao/la:Ma lik prati nasu ligu preko tv-a i to je to.On nasao da komentarise nesto.akisarajevo92 je napisao/la:@MCMXLVI
Smjesan si.
Ti si sigurno bio u Gradaccu.

Prosle sezone jesam, a jucer nisam iz svima mnogo poznatih razloga.MCMXLVI je napisao/la:Ti si sigurno bio u Gradaccu.![]()
Ne zelim s tobom vise da pricam o tim stvarima jer vidi se da nisi kompetentan da o tome pricas.
A dobro jeste da smo 11 utakmica bez poraza,ali smo kiksali na nekim mecevima gdje smo trebali dobiti i takodje uzimali bod/ove gdje smo ocekivali poraz.Virtu4l je napisao/la:Nismo igrali slabije u posljednjih 30 godina.Schwarz je napisao/la:Velika kriza nas je zahvatila, a 11 utakmica smo bez poraza
- invincible1921
- Kontakt:
Ti si slika i prilika ljudi koji po fb komentarisu clanke ili vijesti na grupama vezanim za nasu ligu...Koji sve znaju, ko je sta kupio, ko je kome prodo, al zato ne znaju nabrojat 10 igraca van svog kluba.MCMXLVI je napisao/la:Ti si sigurno bio u Gradaccu.![]()
=\_1921_/=
Haj' neka nasa rasprava prestane ovde. Nista, morat cu ti uskoro poslati koju sliku sa vijecne abd 
invincible, nisam ti ja ta slika na koju mislis. Vjeruj mi da znam mnogo vise nego sto ti mislis.
invincible, nisam ti ja ta slika na koju mislis. Vjeruj mi da znam mnogo vise nego sto ti mislis.
Red Mostaraca, red Sarajlija, pa red Sarajlija i Tuzlaka.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Tu i tamo neko uleti sa pričom protiv ljiljana i zastave VRS-a, vedator sa klipovima i na to se svede ova tema.uNbx je napisao/la:Red Mostaraca, red Sarajlija, pa red Sarajlija i Tuzlaka.![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zavrsnica sezone ce da bude nesto u stilu Bayern-Schalke ili Juve-Lazio
do zadnje minute..
Dabogda nam ovako svake sezone zavrsnica bila. "BH velika cetvorka" Sarajevo, Zrinjski, Siroki i Zeljotuzlak1987 je napisao/la:Zavrsnica sezone ce da bude nesto u stilu Bayern-Schalke ili Juve-Laziodo zadnje minute..
khm, dok se stabilizujemo malo - mrsit cemo vam racune !!MCMXLVI je napisao/la:Dabogda nam ovako svake sezone zavrsnica bila. "BH velika cetvorka" Sarajevo, Zrinjski, Siroki i Zeljotuzlak1987 je napisao/la:Zavrsnica sezone ce da bude nesto u stilu Bayern-Schalke ili Juve-Laziodo zadnje minute..
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Kako se svi sjete sudjenja kada su osteceni? Sto ne kazu da je protivnik ostecen kad se to desi?
Sad se i Zeljo zali na sudjenje. Ko o cemu **** o postenju

Sad se i Zeljo zali na sudjenje. Ko o cemu **** o postenju
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ma daj, molim te, ne valjaj gluposti, bas na Željinoj temi ima ponajvise realnijih forumašavivaILchelik je napisao/la:Kako se svi sjete sudjenja kada su osteceni? Sto ne kazu da je protivnik ostecen kad se to desi?
Sad se i Zeljo zali na sudjenje. Ko o cemu **** o postenju![]()
![]()
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.