Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel od učenja? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ma od svega pomalo ali nazalost najmanje od ucenjamessilla je napisao/la:Jel od učenja?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Haha cuvenaGunner4 je napisao/la:Vi srecnici sto igrate GTA V posto se radnja odvija u Los Santosu da li ima Grove street?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Where are you from ?
FROM THE GROVE STREET MAAAN xD Niggaah

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
izasao je update v3 i crack v4 

Igra li neko od vas ovaj "8 ball pool", da li je moguce preko neke sifre dobiti vise coinsa ?
hakirati ?.

Age of Empires je prva original igrica koju sam imao na PC-u, i zbog nje sam propustio oba Ronaldova gola u finalu WC2002
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bio sam navucen i na GTA III, Star Wars (SNES), James Bond, Mario Kart (N64), FIFA 98, Counter Strike itd... ali ni blizu kao na ove iznad.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bio sam navucen i na GTA III, Star Wars (SNES), James Bond, Mario Kart (N64), FIFA 98, Counter Strike itd... ali ni blizu kao na ove iznad.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Nocas probat ovaj mortal kombat.da vidim valjal cemu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
WWE 2k15 dostupna i za PC na steamu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pozdrav ekipa,
može li mi neko na PP poslati link torrenta za igru Football Manager 2015, ali za Macbook, ne za PC. Ostarilo se, pa se ne zna koristiti internet k'o nekad.
može li mi neko na PP poslati link torrenta za igru Football Manager 2015, ali za Macbook, ne za PC. Ostarilo se, pa se ne zna koristiti internet k'o nekad.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

[youtube][/youtube]
- DukeOfWellington
- Kontakt:
AoE i AoE2 kampanjeRiNo je napisao/la:Age of Empires je prva original igrica koju sam imao na PC-u, i zbog nje sam propustio oba Ronaldova gola u finalu WC2002![]()

Nakon sto sam prekucao onaj prvi Age uzduz i poprijeko na red je nastupila famozna sifra Bigdaddy 

Sigurno se i ovdje spominjala ona igra Minecraft. Može mi neko objasnit koji je bit igre sta je najbitnije da se radi ? Pregledao sam desetine klipova na yt, grafika bezveze, al brate sto se tiče zabave pravo je dobra, pogotovo online.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I onda posalju svog monka ( ja ga zvao uvijek papa
) da ti zacara big daddya 

@Zagor i ja ne kontam oko cega toliki hype kad je u pitanju Minecraft
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Vlarayan110
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Sigurno se i ovdje spominjala ona igra Minecraft. Može mi neko objasnit koji je bit igre sta je najbitnije da se radi ? Pregledao sam desetine klipova na yt, grafika bezveze, al brate sto se tiče zabave pravo je dobra, pogotovo online.
Uh Minecraft ti je opširan veeeeeoma opširan.
Cilj je šta god ti sebi postaviš.
Imaš dva načina na koja možeš igrat.
Creative
Svi mogući resursi su ti na raspolaganju, možeš letjeti i blokove uništavaš odma. Neprijatelji te ne napadaju....
To ti je dobro za početak da malo shvatiš mehaniku igre, kako šta koliko, zbog čega i slično.
Survival
Resurse moraš sam kopat i tražit, sve alate koji su ti potrebni moraš sam pravit na crafting table i svaki item ima durability koji se troši sa korištenjem. Imaš helte i imaš glad, tj moraš često da jedeš da ne bi umro od gladi. Neprijatelji te napadaju i mogu te popriično namučit prvu noć ako se ne snađeš.
Imaš kompletan wiki na kojem piše sve u detalj, al ako ćeš iskreno više se isplati igrat na serveru nego local, sam sa sobom...
Ako te zanima štagod bujrum u pp da ovdje ne dužim
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
hvala. neg nisam ga još ni skinuo. ABd kad ga skinem pitat ću šta me zanima. Znam da ne nosi puno , .. praktično mogu igru podnijeti i baš stari kompjuteri, il je drugačije ?
Update i crack v4 za gta su izasli
- SteveHeighway
- Kontakt:
Ovako momci da vas pitam u vezi ovih starijih igara,skidao sam Top spin 3 i PES 2012 i kad skinem trazi mi password neki da pokrenem instalaciju,i imam link gdje da nadjem taj password i kad udjem na taj link,on ne postoji tj obrisan je,ima li neka stranica za te passworde ?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Može link za download igre. Istalirao sam ali demo je. Pa ostalo mi je sahatak da još igram.. Onako vrlo zanimljiva igra, samo sam se sjebo kad sam na ona strašila naišao.Vlarayan110 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Sigurno se i ovdje spominjala ona igra Minecraft. Može mi neko objasnit koji je bit igre sta je najbitnije da se radi ? Pregledao sam desetine klipova na yt, grafika bezveze, al brate sto se tiče zabave pravo je dobra, pogotovo online.
Uh Minecraft ti je opširan veeeeeoma opširan.
Cilj je šta god ti sebi postaviš.
Imaš dva načina na koja možeš igrat.
Creative
Svi mogući resursi su ti na raspolaganju, možeš letjeti i blokove uništavaš odma. Neprijatelji te ne napadaju....
To ti je dobro za početak da malo shvatiš mehaniku igre, kako šta koliko, zbog čega i slično.
Survival
Resurse moraš sam kopat i tražit, sve alate koji su ti potrebni moraš sam pravit na crafting table i svaki item ima durability koji se troši sa korištenjem. Imaš helte i imaš glad, tj moraš često da jedeš da ne bi umro od gladi. Neprijatelji te napadaju i mogu te popriično namučit prvu noć ako se ne snađeš.
Imaš kompletan wiki na kojem piše sve u detalj, al ako ćeš iskreno više se isplati igrat na serveru nego local, sam sa sobom...
Ako te zanima štagod bujrum u pp da ovdje ne dužim

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 16 gostiju.