FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
AMSALE
poslije eutanazije sokolova,bit ce 15 250 raje protiv Zrinjskog,plus Slavko i Mijo Ultrasi
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Na Koševu više ljudi nego na ostalih sedam stadiona zajedno
http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-kosev ... dno/160439" onclick="window.open(this.href);return false;
UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA!!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/na-kosev ... dno/160439" onclick="window.open(this.href);return false;
UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA!!
Padoh sa stolicePenaltik je napisao/la:AMSALE![]()
poslije eutanazije sokolova,bit ce 15 250 raje protiv Zrinjskog,plus Slavko i Mijo Ultrasi
BordoArmy88 je napisao/la:Na Koševu više ljudi nego na ostalih sedam stadiona zajedno
UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA!!![]()
Ma bilo nas je vise od 8000, al za poreznu upravu bilo nas je 8000.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kako nekako starije , zrelije i naravno mnogo pametnije izgleda na ovoj desnoj sliciNerminovic je napisao/la:Kupio ga amidza![]()
THEC je napisao/la:znas kad ce biti euforije, kad i ako u predzadnjem kolu aBd dobijemo Viteza i budemo imali barem bod vise od drugog, eh tek onda ce da zavlada prava euforija pred utakmicu sa Slobodom, a do tad ce mnogi navijaci i dalje biti skepticni jer smo se previse opekli ove sezone pa sa vise opreza gledamo prema narednim utakmicamamiden je napisao/la:Nemam neki opširniji komentar, jednostavno odigrali su najbolju utakmicu u ovoj polusezoni. Duljevic po meni najbolji jucer, a Stojcev opet ispod nivoa i vec odavno zreo za klupe. Atmosfera odlicna i stvarno je bila uživancija jucer na Hasetu. Vidio sam da je bilo momaka iz Živinica i Lukavca na sjeveru, a koliko sam cuo bilo je i na istoku raje iz drugih gradova. Jako bitna pobjeda za samopouzdanje i mislim da nas ceka još teža utakmica od predhodne, jer je teren u istocnom stvarno katastrofa. To ne smije da im bude alibi, jer nisu zaslužili da se izvlace na nešto. Vidim da nema euforije, cak dosta manje nego posle tekme sa Olimpikom. Mnoge boli pogled prema tabeli, ali šta se tu može.
Bravo, manekeni !
Nekako se ovdje osjećam prozvanim
Šalim se, naravno.
Dobru stvar smo napravili pobjedom, ali kao što reče @thec opekli smo se mnogo puta tako da moramo biti oprezni. Nekako pred ovo gostovanje u I. Sarajevu mi se najviše u glavi vrti 100. derbi i onda gostovanje u Lukavici.
Nuhanović odlućio derbi, odmakli tri boda na tabeli, opća euforija, a onda taj isti Nuhanović tamo promaši nemoguće, dalje znamo šta je bilo.
Imali smo nekoliko dobrih utakmica ove sezone, ona jučerašnja je najbolja definitivno. Međutim imali smo mnogo oscilacija tokom cijele sezone, sad se nadam da smo konačno izašli iz krize i da tih ocilacija do kraja neće biti.

Priče s istoka
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evo na tv hajat gost Dino Selimovic ,pa malo prekratite vrijeme 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ne sluti @hilmo ziv bio!
@Head, welcome back
@Head, welcome back
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Dino gospodin svega mi, pratite Hayat.
Pratim od dijela kad je Jarnija spomenuo, zasad nista novo. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
@hilmo nisam mislio samo na tebe iako si mozda na ovom forumu sa najvecom dozom opreza govorio o svakoj tekmi, i bio si cesto upravu ali sad i mnogi drugi navijaci poslije svega su svjesni da nece to biti nimalo lagano do kraja i da cemo se morati dobro preznojiti da bi se titula uzela zato i kazem ako se desi onaj scenario koji napisah pred Slobodu eh tek tad ce prava euforija nastati (teoretski moze i ranije ako se desi jos neki kiks sirokog,zrinjskog,zelje a mi do derbija uzmemo sve)
Pyro is not a crime !
Dino je rek'o da cemo mlatnut kone na Kosevu.
Kaze da se sali, al znamo svi da se ne sali

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sad će zabrana gostovanja u RS poslije ovog belaja u Zvorniku
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne vidim kakve to veze ima snama ????extra je napisao/la:sad će zabrana gostovanja u RS poslije ovog belaja u Zvorniku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
valjda sto je Lukavica u RSesprit24 je napisao/la:Ne vidim kakve to veze ima snama ????extra je napisao/la:sad će zabrana gostovanja u RS poslije ovog belaja u Zvorniku
I dalje ne vidim kakve veze ovo ima da fudbalom???extra je napisao/la:valjda sto je Lukavica u RSesprit24 je napisao/la:Ne vidim kakve to veze ima snama ????extra je napisao/la:sad će zabrana gostovanja u RS poslije ovog belaja u Zvorniku
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mnogo puta smo do sad visoko letili pa na kraju neslavno završili.THEC je napisao/la:@hilmo nisam mislio samo na tebe iako si mozda na ovom forumu sa najvecom dozom opreza govorio o svakoj tekmi, i bio si cesto upravu ali sad i mnogi drugi navijaci poslije svega su svjesni da nece to biti nimalo lagano do kraja i da cemo se morati dobro preznojiti da bi se titula uzela zato i kazem ako se desi onaj scenario koji napisah pred Slobodu eh tek tad ce prava euforija nastati (teoretski moze i ranije ako se desi jos neki kiks sirokog,zrinjskog,zelje a mi do derbija uzmemo sve)
Čitam ovu Blaićevu izjavu na klix-u, u pravu je čovjek, imamo tu neku psihološku prednost jer smo sad pobjedili nama veoma nezgodnog protivnika i direknog konkurenta. Nadam se da ćemo tu prednost uspjeti iskoristiti.
Teških šest utakmica imamo do kraja, a konkurenti pušu za vratom, ako mislimo nešto napraviti, a mislimo, ne smije se desiti ni minimalnog opuštanja. U svaoj utakmici moramo biti kao juče.
Negdje sam pročitao da, ukoliko se desi da hercegovački rivali budu u finalu da će biti trampe, liga za kup, ja ne vjerujem u to ipak je veliki ulog u pitanju. Zato je dobro da oba hercegovačka kluba ostanu u utrci za titulu do zadnjeg kola. Biće interesantnije.
Da li će ovaj Dinin interviju biti na youtube?
Sa ovim novim ciframa koje donosi igranje u evropi, cisto sumnjam da ce biti tih 'kup za titulu' sranja.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
MA biće 100%. Na kojoj je televiziji?hilmo je napisao/la:Mnogo puta smo do sad visoko letili pa na kraju neslavno završili.THEC je napisao/la:@hilmo nisam mislio samo na tebe iako si mozda na ovom forumu sa najvecom dozom opreza govorio o svakoj tekmi, i bio si cesto upravu ali sad i mnogi drugi navijaci poslije svega su svjesni da nece to biti nimalo lagano do kraja i da cemo se morati dobro preznojiti da bi se titula uzela zato i kazem ako se desi onaj scenario koji napisah pred Slobodu eh tek tad ce prava euforija nastati (teoretski moze i ranije ako se desi jos neki kiks sirokog,zrinjskog,zelje a mi do derbija uzmemo sve)
Čitam ovu Blaićevu izjavu na klix-u, u pravu je čovjek, imamo tu neku psihološku prednost jer smo sad pobjedili nama veoma nezgodnog protivnika i direknog konkurenta. Nadam se da ćemo tu prednost uspjeti iskoristiti.
Teških šest utakmica imamo do kraja, a konkurenti pušu za vratom, ako mislimo nešto napraviti, a mislimo, ne smije se desiti ni minimalnog opuštanja. U svaoj utakmici moramo biti kao juče.
Negdje sam pročitao da, ukoliko se desi da hercegovački rivali budu u finalu da će biti trampe, liga za kup, ja ne vjerujem u to ipak je veliki ulog u pitanju. Zato je dobro da oba hercegovačka kluba ostanu u utrci za titulu do zadnjeg kola. Biće interesantnije.
Da li će ovaj Dinin interviju biti na youtube?
Sjećaš se kad se u januaru pisalo da će Sarajevo i široki dobiti sve do kraja, i da će se prvo mjesto odlučiti na utakmici Sarajevo - ŠB?
4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.