THEC je napisao/la:@hilmo nisam mislio samo na tebe iako si mozda na ovom forumu sa najvecom dozom opreza govorio o svakoj tekmi, i bio si cesto upravu ali sad i mnogi drugi navijaci poslije svega su svjesni da nece to biti nimalo lagano do kraja i da cemo se morati dobro preznojiti da bi se titula uzela zato i kazem ako se desi onaj scenario koji napisah pred Slobodu eh tek tad ce prava euforija nastati (teoretski moze i ranije ako se desi jos neki kiks sirokog,zrinjskog,zelje a mi do derbija uzmemo sve)
Mnogo puta smo do sad visoko letili pa na kraju neslavno završili.
Čitam ovu Blaićevu izjavu na klix-u, u pravu je čovjek, imamo tu neku psihološku prednost jer smo sad pobjedili nama veoma nezgodnog protivnika i direknog konkurenta. Nadam se da ćemo tu prednost uspjeti iskoristiti.
Teških šest utakmica imamo do kraja, a konkurenti pušu za vratom, ako mislimo nešto napraviti, a mislimo, ne smije se desiti ni minimalnog opuštanja. U svaoj utakmici moramo biti kao juče.
Negdje sam pročitao da, ukoliko se desi da hercegovački rivali budu u finalu da će biti trampe, liga za kup, ja ne vjerujem u to ipak je veliki ulog u pitanju. Zato je dobro da oba hercegovačka kluba ostanu u utrci za titulu do zadnjeg kola. Biće interesantnije.
Da li će ovaj Dinin interviju biti na youtube?