ta cemo mi brukamo se po evropi
http://fak,tor.ba/liga-prvaka-samo-jedan-klub-iz-bih-moze-biti-nosilac-u-drugom-pretkolu/" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisi zarez
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Kakav amaterizam jbtSchwarz je napisao/la:![]()
Toliko o relevantnosti ovih novinaVirtu4l je napisao/la:Kakav amaterizam jbtSchwarz je napisao/la:![]()
Minjore je napisao/la:Znate cime se sluze oduvijek.. Eh sad im treba kontru opaliti, ali ne pricama, nego podrskom plavim lavovima. Svi pricaju o nekom inatu bosanskom, pogotovo inat klase radnicke. Pokazimo taj inat sad. Kad nas napadaju sa svih strana, pokazimo da imamo taj inat, tu drskost da branimo svoje.. Borac pasti mora !!!
Hmm. Obicno ljudi po prirodi kada nesto nije u njihovim pogledima moguce dostici govore, tj je do sudbine, Boga ili neceg treceg.JoseeMourinho je napisao/la:steta bgm, al et onda se nisu neke stvari poklopile, a ulozile su se pare i to se cekalo, sad jbg vracaju se dugovi a nosioci smo, sta ces nije sudjeno
Ko zna druže ko zna. Možda bi sad kasnili par boba. TOmo je realno igrao na mjestu ofanzivnog veznjaka kod Adžema uglavnom i ko zna kakvo mjesto bi mu ODa našao. Da je razmišljao da ga ostavi tu npr kao drugi napadač protiv Olimpica ti nebi igrao Kokot a on je odlučio tu tekmu. Možda bi bio na krilu ili nikako nebi igrao. Samo navodim primjer. Fali nam TOmina duel igra u sredini, sve ostalo imamo i to protvi ovih malo jačih ekipa, a nisam ja baš siguran da bi sa Tomom uzeli Širokog ili Zrinju jer sve ostale tekme gdje nam je trebao TOmo smo uzeli. U noj atmosferi sa Slobodom ni TOmo nebi nešto pomogao, a recimo sigurno u VItezu nebi igrali ili Amir ili Dženis, a oni su prelomili tekmu. MOžda bi pobijedili Radnika sa TOmom jer se on dobro snalazi po onom terenu. MOje mišljenje. Ja sam mislio da nam trebaju još dva igrača zbog ratacija u ovih zadnjih šest kola jer će sad biti i kartona i svega. Ovo do sada ne vjerujem da bi imali baš tri četiri boda više (to su dva tri boda prednosti).ZZtop10 je napisao/la:da smo se dogovorili sa Tomom i da je igrao, bili bi prvi sada sa 2-3 boda prednosti, moje misljenje...
I stvarno smo pehovi i velika je steta sto vjerovatno necemo osvojiti titulu sada jer sampion ima zagarantovanih 550 k € ukoliko ispadne i u 2.pretkolu LP.
Ma ko zna da li bi uopste bili u ovoj poziciji gdje se sad nalazimo.Sjeti se da su nas Tomicevi promasaji kostali nekih bitnih bodova kako u jesenjoj polusezoni tako i prosle godineNydalen je napisao/la:Da smo imali Tomica i Stanica, ruku u vatru prvi na tabeli sa 5 bodova prednosti. Tu sva prica zavrsava.
Kad bi prošli u treće pretkolo evropa lige to bi bio haos jer bi time dobili 630.000 eura plus tv prava plus tri utakmice na koševu.ZZtop10 je napisao/la:da smo se dogovorili sa Tomom i da je igrao, bili bi prvi sada sa 2-3 boda prednosti, moje misljenje...
I stvarno smo pehovi i velika je steta sto vjerovatno necemo osvojiti titulu sada jer sampion ima zagarantovanih 550 k € ukoliko ispadne i u 2.pretkolu LP.
pintol_TM87 je napisao/la:Ljudi budite realni i pogledajte istinu u oci ovaj tim nema kapacitet da bude prvak htjeli mi to ili ne..ali momke treba podrzati ne zbog nekog inata nego zbog onog sto oni pruzaju i njihove borbenosti zbog koje svi mi trebamo biti ponosni..svi koju mogu trebaju doci protiv borca i podrzati momke jer im treba podrska.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 34 gosta.