Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čolpa debilu igrači su isplaćeni to što ti nisi nije naš problem 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nek' se Colpa Bazenima bavi, pametnije mu je...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Opet IbrakovićVirtu4l je napisao/la:Kao i prošle godine, ono što je Ibraković naručio da napišu, Sloboda, Slavija i Čelik su kolateralna šteta
Najutjecajniji lik u državi!!
Skakic je odlicno pdradio svoj posao na Kosevu.. Pustao je igru, mnogo je to lijepo izgledalo, pogotovo kada su dvoje ekipe napadacki nastrojene i nisu opstruirale igru..
Misli da je ta utakmica jedna os najboljih u ovo sezoni..
Kada bi svi pustali igru i ne svirali svaki kontakt, mnogo bi bolje bilo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Misli da je ta utakmica jedna os najboljih u ovo sezoni..
Kada bi svi pustali igru i ne svirali svaki kontakt, mnogo bi bolje bilo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ljudi gledajte na hajatu ,eno Braco gumena glava iz Vrbanjuse gost
Kaze na pocetku "ja kao pedagog..."
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Eto nas trenirajteSabinho je napisao/la:Zrinjevci cekamo vas da ukrstimo koplja.![]()
I have a dream
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Bit će to odlična utakmica kao i protiv Širokog, samo što će Zrinja imat potporu svojih navijača.Sabinho je napisao/la:Zrinjevci cekamo vas da ukrstimo koplja.![]()
On bi sa Bayernom ispao u cvajtu.rodjenisa je napisao/la:Ljudi gledajte na hajatu ,eno Braco gumena glava iz Vrbanjuse gost
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Boli ga rac, opet je najjaci

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma lud je Braco,umro sam od smjeha gledajuci ga i slusajuci.Kaze bila Vrbanjusa u muhadzerluku u VisokomElegant je napisao/la:On bi sa Bayernom ispao u cvajtu.rodjenisa je napisao/la:Ljudi gledajte na hajatu ,eno Braco gumena glava iz Vrbanjuse gost
i kaze za Pozdu manijaka da je bolji od Spahe kapitena
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- invincible1921
- Kontakt:
=\_1921_/=
Steta pa ce plavi sa grbavice od toga imati koristi ove godine
- invincible1921
- Kontakt:
ma sto bi imali, mi se brukamo po evropi sto se vidi iz prilozenogOrton je napisao/la:Steta pa ce plavi sa grbavice od toga imati koristi ove godine
=\_1921_/=
pa eto ove godine nece imati priliku da se brukaju
Ja garantujem za Zelju i Borac da prodaju utakmiceMCMXLVI je napisao/la:Jok eto mi ne gledamo samo sebe, i rado bih prodali nekome da ostanu.AlemC85 je napisao/la:Bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko se medjusobno pomazu klubovi iz RS![]()
![]()
Sve dok i jedan klub u našem fudbalu ne bude gledao samo sebe i svoj interes bit ćemo stalno topovsko meso Evropskim klubovima.
Slavija to radi od pocetka ove liga. Ostale ekipe tipa MVO, Vitez, Radnik ponekad i Borac (kada zatreba braci). Olimpic i Zeljo su posebna prica proslih sezona. Oni ne gledaju jesi li brat, nego daj sta das
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nadam se samo da ce moj klub, FK Željezničar napokon tužiti ovo sranj.e od novina . Tolike gluposti te novine pišu da bi neko trebao da reaguje, da ih tuži i da im se trajno zabrani rad. Odgovorno tvrdim da ce Željo dobiti licencu 100%, jer je sistem uređen u klubu. Sve ove dezinformacije vezano za licencu su pokušaji destabilizacije kluba. Nadam se da cemo nakon što tužimo ove novine tužiti i propalog "advokata" Fuada Colpu koji prema zakonu uopšte ne bi smio da obnaša tu funkciju jer je pravosnažno osuđivan bio..Head je napisao/la:
Sta li je sad Slinan napisao.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Isto kao ni Ivica Osim pa se uvijek metilja oko fudbala i uspostavlja komitete za normalizaciju.
No bilo kako bilo veci su glupanderi ljudi koji citaju te novine i postavljaju po netu da se to siri jos vise
No bilo kako bilo veci su glupanderi ljudi koji citaju te novine i postavljaju po netu da se to siri jos vise
Orton je napisao/la:Isto kao ni Ivica Osim pa se uvijek metilja oko fudbala i uspostavlja komitete za normalizaciju.
Da nije bilo Ivice ne bi bilo ni reprezentacije ni ove lige, pametnom dosta ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ni Bosne i Hercegovine
- invincible1921
- Kontakt:
Ljiljani su nasa svetinja i jedina zastava, al sta vam je svima pomislio sam u jednom trenutku da Orton sam sebe citira 
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.