jos bi mi samo to trebalo u zivotu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
jos bi mi samo to trebalo u zivotu
Bitno da je sistem uredjen, a to sto se duguje je najmanji problemŽeljooooo je napisao/la:Nadam se samo da ce moj klub, FK Željezničar napokon tužiti ovo sranj.e od novina . Tolike gluposti te novine pišu da bi neko trebao da reaguje, da ih tuži i da im se trajno zabrani rad. Odgovorno tvrdim da ce Željo dobiti licencu 100%, jer je sistem uređen u klubu. Sve ove dezinformacije vezano za licencu su pokušaji destabilizacije kluba. Nadam se da cemo nakon što tužimo ove novine tužiti i propalog "advokata" Fuada Colpu koji prema zakonu uopšte ne bi smio da obnaša tu funkciju jer je pravosnažno osuđivan bio..Head je napisao/la:
Sta li je sad Slinan napisao.
Opet su svi protiv ZeljA
Prvo se pokusava sa sudijama, a sad je dosla na red i prica kako necemo dobiti licencu.Sta li mozemo ocekivati u nastavku prvenstva? hmmm
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:

Evo da se ne udavis
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Hvala

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ima li ko pri ruci ovaj slinanov avaz da nam skenira, uslika da vidimo sta je pis'o?
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Ma ovaj slinanov tariguz je totalno nebitan.Željooooo je napisao/la:Nadam se samo da ce moj klub, FK Željezničar napokon tužiti ovo sranj.e od novina . Tolike gluposti te novine pišu da bi neko trebao da reaguje, da ih tuži i da im se trajno zabrani rad. Odgovorno tvrdim da ce Željo dobiti licencu 100%, jer je sistem uređen u klubu. Sve ove dezinformacije vezano za licencu su pokušaji destabilizacije kluba. Nadam se da cemo nakon što tužimo ove novine tužiti i propalog "advokata" Fuada Colpu koji prema zakonu uopšte ne bi smio da obnaša tu funkciju jer je pravosnažno osuđivan bio..Head je napisao/la:
Sta li je sad Slinan napisao.
1946
MUP RS u saradnji sa Mupom KS poslao dopis Slaviji da ne smije prihvatiti Horde u nedelju. Kako samo jedva čekaju neku situaciju pa da jednostavno udare zabrane, da ne bi niko od njih morao preuzimati odgovornost za obezbjeđivanje. Fuj, a trebao je to biti fudbalski praznik. 
Ne moze covjek biti pametan,sve ovo je fujjjj.S jedne strane sto kazes jedva docekaju da ne rade svoj posao,s druge strane nakon ove mucne vijesti iz Zvornika covjek se pita kakvog smisla ima ovo sve .Pappy je napisao/la:MUP RS u saradnji sa Mupom KS poslao dopis Slaviji da ne smije prihvatiti Horde u nedelju. Kako samo jedva čekaju neku situaciju pa da jednostavno udare zabrane, da ne bi niko od njih morao preuzimati odgovornost za obezbjeđivanje. Fuj, a trebao je to biti fudbalski praznik.
Opet sa cisto sportskog aspekta ovom odlukom je unistena mogucnost mnogima koji su zeljeli gledati jednu vrlo bitnu utakmicu.Na neki nacin ostecena i Slavija i Sarajevo.Slavija nece prodati cca 2000 karti (i to drugi put u jednoj sezoni,protiv Zelje igrali u Foci)a Sarajevo ce biti hendikepirano bez podrske sa tribina.Uglavnom yebo lud zbunjenog
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Zbog jednog debila sad ispasta nas 2000 koji hocemo da radimo jednu najnormalniju stvar kao gledanje utakmice. Koji cirkus od drzave..rodjenisa je napisao/la:Ne moze covjek biti pametan,sve ovo je fujjjj.S jedne strane sto kazes jedva docekaju da ne rade svoj posao,s druge strane nakon ove mucne vijesti iz Zvornika covjek se pita kakvog smisla ima ovo sve .Pappy je napisao/la:MUP RS u saradnji sa Mupom KS poslao dopis Slaviji da ne smije prihvatiti Horde u nedelju. Kako samo jedva čekaju neku situaciju pa da jednostavno udare zabrane, da ne bi niko od njih morao preuzimati odgovornost za obezbjeđivanje. Fuj, a trebao je to biti fudbalski praznik.
Opet sa cisto sportskog aspekta ovom odlukom je unistena mogucnost mnogima koji su zeljeli gledati jednu vrlo bitnu utakmicu.Na neki nacin ostecena i Slavija i Sarajevo.Slavija nece prodati cca 2000 karti (i to drugi put u jednoj sezoni,protiv Zelje igrali u Foci)a Sarajevo ce biti hendikepirano bez podrske sa tribina.Uglavnom yebo lud zbunjenog
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da imamo sad udruzenje premijer-ligasa pa sad traziti odgodu kola.Ha ja ,cuj nemogu obezbjediti jednu utakmicu.Ovo je ipak visa sila u pitanju i ne treba zbog nje ni jedan klub da ispasta,ni jedna navijacka skupina idt.Ovdje opet naglasavam da podjednaku stetu trpe i Slavija i Sarajevo
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- ElCartel11
- Kontakt:
ako je ovo stvarno istina Hordaši moji ima da napravimo hebene proteste, imam osjecaj da murjasi samo nama u ovoj ligi ''nemogu'' obezbjediti gostovanja, evo samo protiv Zvijezde prije 2 mjeseca su isto bile takve frke da nemogu obezbjediti masovno gostovanje Hordaša a razloga nisu naveli. Ako ova nasa murija nije u stanju da obezbjedi jedan normalan mec, gdje bude za vecinu evropskih liga smjesna posjeta od 3,4 milje zasto onda igramo uopste, za koga?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
trebalo je onda i 23. odgodit iz istog razloga, i 21.
nego ko je nama kriv pa svakom izlazimo u susret, na sve pristajemo... trebali smo i mi na uefu ic, prijetit da necemo izac na teren itd itd
nego ko je nama kriv pa svakom izlazimo u susret, na sve pristajemo... trebali smo i mi na uefu ic, prijetit da necemo izac na teren itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lik ubije srbina jer mu je ovaj ubio oca u ratu i jos 700 drugih ljudi,razlog za zabranu gostovanja 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel neko ima info kada izlazi album? 
Dzastina Bibera?tuzlak1987 je napisao/la:Jel neko ima info kada izlazi album?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzemala BerberauNbx je napisao/la:Dzastina Bibera?tuzlak1987 je napisao/la:Jel neko ima info kada izlazi album?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.