Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Vidim opasno se poteze prica Dortmund-Dzeko. Ajmo realno. Koliko Dzeko ima godina? U kakvoj je formi? Koja je njegova realna cijena? Ne zaboravite da Svabe znaju s novcima i ne zeli ih trositi tek onako. Za te novce kojima spekulisu bh mediji, Dortmund moze kupiti super klasnog napadaca koji je prije svega mladj, brzi.... Na kraju bi im ostalo i za kvalitetnog stopera. Od ovog transfera ce nesto i biti ako Dzeko pristane na enormno nizu platu(u sto Amra cisto sumnja
). City ce ovdje zestoko popusiti, platili su ga bruku para a prodat ce ga za minimalno duplo manje novce ako ne i manje jer ruku na srce nije ni 30% igraca koji je dosao iz Wolsburga. Svoj novac ce moci vratiti ako bude pravio drustvo Vucinicu u Al Jaziiri. Kako mu guzica kidiše na genge ta opcija me ne bi uopste iznenadila 
volio bi vidjet dzeku u dresu BvB'a mislim da bi se uklopio vrlo lako u tu ekipu
jer oni nemaju bas nekog golgettera
torino je odradio dobar posao i prodao imobile'a za dobre pare a on do sad nije pokazao
ono zasto je doveden
jer oni nemaju bas nekog golgettera
torino je odradio dobar posao i prodao imobile'a za dobre pare a on do sad nije pokazao
ono zasto je doveden
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Ma nemoj. Edin Džeko se otplatio onog trenutka kad je zabio gol QPR-u.krmpotich je napisao/la:City ce ovdje zestoko popusiti, platili su ga bruku para a prodat ce ga za minimalno duplo manje novce ako ne i manje jer ruku na srce nije ni 30% igraca koji je dosao iz Wolsburga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Edin mora probati Italiju! Kakva bundesliga, covjek je prekucao, zasto bi se ponovo vratio? Da ganja sta? Bio prvak+bio prvi strjelac... seria a je neisprobana liga, to je za njega.
G BUSSA BUSS
Sportbild kae da je Obbi iz Club Bruggea glavna meta novog trenera Borussije, a ne Džeko, a bogami ni Lukaku.
Što je i normalno obzirom na njihova sedmična, mjesečna ili godišnja primanja.Sheyi je napisao/la:Sportbild kae da je Obbi iz Club Bruggea glavna meta novog trenera Borussije, a ne Džeko, a bogami ni Lukaku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mislim da je Wolfsburg bolja i realnija opcija za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hmm je li ono se pisalo da bi moglo doći do razmjene Gundogan - Džeko?
Evo iz Borussije potvrdili da neće produžiti ugovor sa Gundoganom, moglo bi biti tu nešto, mada i Manchester ga želi.
Evo iz Borussije potvrdili da neće produžiti ugovor sa Gundoganom, moglo bi biti tu nešto, mada i Manchester ga želi.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sinoc gledam onog uslju Teveza reseta onu nejač po Italiji, prvi strijelac lige, dok je nas Dzeko ostao u smrdljivoj ekipi da sjedi na klupi.
Siguran sam 100% da odlazi na kraju sezone, mali procenat sanse ima da ostane samo ako dodje neki novi trener i obeca mu prvih 11, sto je skoro pa nevjerovatno iako je on drugi najbolji napadač svoje ekipe bez ikakve dvojbe.
Siguran sam 100% da odlazi na kraju sezone, mali procenat sanse ima da ostane samo ako dodje neki novi trener i obeca mu prvih 11, sto je skoro pa nevjerovatno iako je on drugi najbolji napadač svoje ekipe bez ikakve dvojbe.
Cuj tevez usljo?:o pa lik je bara-bara u odnosu na aguera, mozda cak i bolji jer je manje sklon povredama. Jedino mu je karakter slabija strana, a sto se edina tice italija mu je majka samo ako ode u juventus, ovo ostalo je sasha trenutno, i s njim i bez njeg
Tevez je zelio da igra. Bio svjestan svoje kvalitete i otisao u klub sa dosta manjom platom ali gle čuda.... ušljo igra polufinale LP:thumbup:Pasha_car_aga je napisao/la:Sinoc gledam onog uslju Teveza
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku

Mozda dovoljno za platu. Sad jos da sakupe pare za odkup ugovoraGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
fujGracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku :hmmmmm: :hmmmmm:
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
I ja mislim da ce tako bit, ni ja nisam za Tursku ja bih da uzme Njemacku ili ItalijuPivopija je napisao/la:Nema od toga nista, nece on u Tursku, ako ne dobije kakvu ponudu iz boljih klubova liga petice onda ce radije ostati u Citiyu.GracanicaAA je napisao/la:Fenerbahce spremio 15 miliona eura za Edina Džeku![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- alan_kardec
- Kontakt:
Švabija je za njega obećana zemlja.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Evo Wolfsburg uveo malo plave bosanske boje na dresove, kako bi natentali Edina da dodje
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Nece njega niko on je poput onog Bendera sto je obecavo pa ga sutali gdje stignu.On ce na posudbu nije to onaj Dzeko da se otimaju ili da daju velike pare.10 miliona mislim da je plafon i platica i nek se udara nogom u guzicu.Pa pogledajte samo u Francuskoj onu dvojicu spiceva daju golove i guzovima pa je pitanje gdje ce i kolko ce se prodat.
- NoName
- Kontakt:
Klupa, standardno
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: 313, BiH26, Edincapitano, Hydr4a, Mostarska, tuzlanskinacin i 60 gostiju.