Minimalno 10 000 KMAmca007 je napisao/la:U Travniku od nase strane je bila zapaljena jedna baklja i bacene cetiri petarde i bez i jednog incindenta. I opet 1000 KM ccccc....pa sta ce onda poslije derbija biti...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeste, nadajmo se da pored proslogodisnjeg kupa ove godine ne osvojimo jos i titulu, jer onda to zlo fakat nikad necemo moci otjerati. Jos kad bi iduce godine osvojili duplu krunu... ne daj boze.ado-hz je napisao/la:Mi ako osvojimo titulu, zlo zvano Abdulah puskom necemo otjerati iz kluba.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Zato sam i pitao gdje je Segrt obavljao trenersku funkciju da se usporedi sa Hasancicem sto opet ne mira znaciti da je Has losiji,,,al jeb. ga svakaki
-
Sarajevo22
- Kontakt:
svakako nije proso u akademiju.
Steta za lukavicu bila bi drama atmosfera na tribini.
E cuj neprimjereno ponasanje...
-
Sarajevo22
- Kontakt:
svakako nije proso u akademiju.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I nije mi jasno, kakvo neprimjereno skandiranje navijača protiv Olimpika
Isto ne kontam pod šta podrazumijevaju propuste u organizaciji utakmica Sarajeva
[/quote]
Ljudi budimo realni na snimcima se lijepo vidi da dva momka sa sjevera, onaj lijevo u drugom redu i onaj na vrhu u sredini uopste nisu pocesljani kako treba. A fino se vidi da onaj drugi s desna nema maramicu nikako.
Ljudi budimo realni na snimcima se lijepo vidi da dva momka sa sjevera, onaj lijevo u drugom redu i onaj na vrhu u sredini uopste nisu pocesljani kako treba. A fino se vidi da onaj drugi s desna nema maramicu nikako.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pogledati kakva ljudina je Matej Delač
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Svaka čast.DrustveniParazit je napisao/la:Pogledati kakva ljudina je Matej Delač![]()
4.10.2009.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne treba zatvarati oci pred problemima pred kojim smo se nasli nedolicnim ponasanjem na tribini. Klub placa zestoke kazne zbog naseg nemara. Zadnju utakmicu protiv sirokog 11 navijaca nije nosilo cesalj na utakmicu, njih 9 je jelo sendvice prljavim rukama, cak sedmorica nisu imali abdest, a slovom i brojem pet (5) njih, je bacalo ostatke kikirikija na za to, nepredvidjeno mjesto. I onda se lafo svi cudimo otkud sad yebene kazne.
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 29 apr 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yebo vas ba vise Ibrakovic... Ne igra on u pm...
Na qurac ste se popeli vise oko njega...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na qurac ste se popeli vise oko njega...
Odoh ja u (i)stocno Sarajevo gledat tekmu pa makar usao na tribinu sa sokolovima ili kako se vec ona djecurlija zovu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma yebajite se svi odoh ja 
koalem je napisao/la:Svaka čast.DrustveniParazit je napisao/la:Pogledati kakva ljudina je Matej Delač![]()
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Pa logično da je ljudina, to mu se vala i po "Čehri" vidi!DrustveniParazit je napisao/la:Pogledati kakva ljudina je Matej Delač![]()
[youtube][/youtube]
- bordoakapitar
Eto ga i zvanicno bez gostujucih navijaca iduce kolo! Sada ce biti jos teze, ali ako odigraju u onom ritmu kao protiv listice, ne sumnjam u pobjedu ni sekunde... NAPRIJED DIVOVI!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Barić povrijeđen, nema ga ostatak sezone?! Znači vraća se Ahmo?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno,samo na zapad drug laganojoker90 je napisao/la:Odoh ja u (i)stocno Sarajevo gledat tekmu pa makar usao na tribinu sa sokolovima ili kako se vec ona djecurlija zovu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986, laznokrilo, TETRAPAK i 43 gosta.