FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la thulkazal » 29 apr 2015, 10:51

Neandertalac je napisao/la: Hm, daleko je do finala, iako moram naglasiti kako imam osjecaj da ce trojac ciniti strasne probleme visokim Bayernovim stoperima. Ako se Pep osili pa izadje visoko, onda nema sanse da moze pokriti svu trojicu bekovima ili zadnjim veznim, a i tu slabo pomazu udvajanja na igracima koji ti duplim pasom izbace komplet zadnju liniju, pogotovu jos sa novom dimenzijom u igri, gdje se akcije ne zavrsavaju individualno po svaku cijenu, nego se insistira na asistencijama.
Naravno, ofanzivno i Beyrn djeluje zastrasujuce, pa se unaprijed radujem tim utakmicama.
Jedino da Barci neigraju Messi, Neymar i Suarez pa da utakmica bude izjednačena :mrgreen:

Bayern ide na Barcu bez prva tri napadača, nema Robbena i Lewata do kraja sezone a i Ribery nije obećavajući za dvomeč :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2015, 11:01

jednostavno, ovaj povredama desetkovani Bayern nema snage da se suprostavi jednom volfsburgu, a kamoli barci koja igra u yebenoj formi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 apr 2015, 11:25

Bayern@heart je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
sekerbay je napisao/la:sretno u finalu lp.
Naravno, ofanzivno i Beyrn djeluje zastrasujuce,
Samo što nama će faliti glava trojica u napadu Ribery, Robben i Lewa tako da bez njih neizgledamo zastrašujuće.

Teško ćemo mi sa vašim Trio fantasticom snaći. Sve ostaje na tome da nas Pep iznenadi

Niste tako govorili nakon Porta, ali eto hajde. Kao ljubitelja fudbala ta me vijest rastuzuje, jer volim sudare velikih, pa neka pobijedi bolji, dok me kao simpatizera Barce to naravno raduje.
Svakako da je to nemjeriv hendikep, ali se mi ne smijemo opustiti, jer veliki fond kvalitetnih igraca daje odredjene sanse Bayernu i Pepu, da pokusaju iznenaditi ovu kako i sami rekoste, zastrasujucu Barcelonu.
Steta, bio bi to itekako zanimljiv sudar, da su obje ekipe kompletne.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2015, 11:26

Poharat kobasicare :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 apr 2015, 11:45

u finalu barca i juve :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 apr 2015, 11:56

Sad pošto mi imamo oficijelne informacije od kluba da naši napadači neće igrati u ovom dvo meču sretno vam u finalu osvojite triple ove sezone.

Bez velikog šamaranja u 1/2 :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 apr 2015, 12:30

Opet nisam siguran u prolazak, bez obzira što Bajernu fali trojac u napadu. Naš vezni red mi mogao biti ključan problem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 apr 2015, 12:30

momci samo da vam unaprijed cestitam na prolasku u finale sretno.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 apr 2015, 12:32

Cestitam na prolazu, samo da odradite posteno bez nabijanja. Hvala. Sretno u finalu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 apr 2015, 12:34

Kakvo je ovo kmecanje i cestitanje? Ko da ce Bayern na teren bez trojice, sa samo osam igraca. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 apr 2015, 12:38

Neandertalac je napisao/la:Kakvo je ovo kmecanje i cestitanje? Ko da ce Bayern na teren bez trojice, sa samo osam igraca. :lol:

ajmo biti realni :eh: ,da ovakav osakacen bayern bez kljucnih igraca ima jako male sanse da prodje barcu ,mislim cuda su moguca nadam se da ce se bas desti u nasu korist ali tesko ,tesko brate.Barca ogroman favorit. :!:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 apr 2015, 12:40

Neandertalac je napisao/la:Kakvo je ovo kmecanje i cestitanje? Ko da ce Bayern na teren bez trojice, sa samo osam igraca. :lol:
zamislite da vama nema Messija,Neymara i Suareza,pa vi ne bi imali ni promil sanse da ih prodjete,ovako jos uvijek ima neke nade za Bayern samo zato sto imaju daleko najjacu klupu na svijetu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 apr 2015, 12:47

PEP je napisao/la:

ajmo biti realni :eh: ,da ovakav osakacen bayern bez kljucnih igraca ima jako male sanse da prodje barcu ,mislim cuda su moguca nadam se da ce se bas desti u nasu korist ali tesko ,tesko brate.Barca ogroman favorit. :!:
Ma sve to stoji, ali cestitati a jos ni prva tekma nije odigrana je malo pichasto, zar ne? :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 apr 2015, 12:49

Neandertalac je napisao/la:
PEP je napisao/la:

Ma sve to stoji, ali cestitati a jos ni prva tekma nije odigrana je malo pichasto, zar ne? :lol:

Tako je kako je :mrgreen: nazalost

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 apr 2015, 12:51

Razocarenje. Ko ne bi volio kompletan sastav pa da se pofajtamo, ovako nema sanse da mozemo ozbiljno zaprijetiti. Jedino u slucaju da vam se povrijedi Messi onda se situacija mijenja u nasu korist.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 apr 2015, 12:56

A nama nakon onih problema na relaciji trener-igrači sve ovo izgleda predobro da bi bilo istinito i tražimo neku kvaku, odnosno čekamo da pozubimo.
A od Bayern smo se nedavno opekli a tu je i Pep, jbg zato toliko opreznosti.
Don't hate what you don't understand.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2015, 13:48

Phičkasto ili ne činjenica je da ste pred ovaj dvomeč u startu u ogromnoj prednosti.Bayern je uništen sa povredama, što u jednu ruku i ubija samu draž ove utakmice.Bez najvećih zvijezda sa obje strane derbi neće biti onakav kako se očekuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 29 apr 2015, 13:51

Samo cekajte, mogao bi vas sve Enrique iznenadit nekim bunkerom na Kampu

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 apr 2015, 14:06

Izgleda da nikada nećemo dočekati meč Barcelone i Bayerna u punim sastavima, prošli put katalonci ovaj put bavarci desetkovani povredama. Nadao sam se velikom spektaklu a ovako neće to biti ni blizu, šteta zaista.

Zanima me kvota opet, je li raste ili ?

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 apr 2015, 14:12

Riberi najvjerovatnije igra, dok bi i Lewandovskom mogli kakvu masku sklepati. Uz rotacije koje Pep vrsi u toku jedne sezone, ni vi ne znate koja vam je prva postava.
Zato, manje kmecanja, vise vjere :lol:

U slucaju kakvog remija na Nou Campu, bila bi prica; Bayern je to, nema veze ko igra. Masinerija. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.