Ali ko god prati fudbal malo sire i ko zaviri u "propalu" seriju A vidi tamo klub koji se moze suprostaviti najboljima,a to je Juventus. I ja sam zadovoljan nasim utakmicama protiv Chelsea,Atletika,Bajerna pa i tog Reala. Chelsea smo razbili,Bajern nas je nadigrao ali nije nas unistio kao Barcu npr,sto je dobar rezultat
Nisam pretjerano optimistican kada je prolazak Reala u pitanju ali jesam kada je demosntracija snage u pitanju,i iako ce to pasti u zaborav jer se razultat pamti kratkorocno bi mogli imati koristi od eventualnih dobrih partija sa njima. Puno ozbiljnije bi nas gledala eventualna veca pojacanja i dolazak u seriju A u Juvetus ne bi bio nista manji korak od npr Arsenala u engleskoj. Placenici nastranu,takvi ce za lovu i u Rusiju.
Mislim da necu gledati meceve sa Realom standardno na ivici sloma zivaca i srcanog udara jer finale je san,a prolazak grupe i dobre partije u osmini finala su bile imaperativ i cilj. Cilj ostvaren, i treba rastereceno ali motivisano igrati sa Realom. Naci pravu motivaciju za te meceve je najbitnije,bitnije od taktike jer na taj nacin imas vise razloga za svoj maximum od rezultata.
Dobra ideja,koliko nas je iz Tuzle ili okolice da sta organizujemo?caseres je napisao/la:mogli smo se okupiti negdje u gradu da skupa gledamo polufinale?
varu ja tink?