AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja mislim da MR B nije pravi kupac da on zapravo predstavlja nekoga ko zapravo želi da kupi klub...bilo kako bilo treba nam neko s parama po mogucnosti da je ekscentrican...da se razumjemo niko nikad nece vise voliti Milano od Berlusconia, niti ce roditi sportski direktor koji je na svakog tekmi pratio svoj klub bilo kuci ili u gostima, ali vrijeme je da se dese promjene, ja iksreno ne bih nikada otpustio Galliania!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iz supljeg u prazno tako vec danima,mjesecima, godinama
sve dok ne vidim crno na bijelo nista im ne vjerujem
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dajte malo detaljnije o ovome. Zadnje vrijeme sam se distancirao od ovih špekulacija jer mi je tako lakše.muxa je napisao/la:Nije to nikakva tajna da Mr. Bee nije pravi kupac.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
http://m.milannews.it/primo-piano/belli ... rsa-174782" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Club più titolato al mondo!
Pipo me baš razočarao, ne mogu da vjerujem da ih Munto ovoliko dribla. Lik je napravio nešto što niko do sada nije, bruka i sebe i klub i opet je na spisku. Naravno da stručnjaku nije palo na pamet da pruži šansu Mastalliu ili Modiću. Sezona je ionako propala, možda se neki klinac može i dokazati pa da dobijemo novog Šilja ili Faraona. Svaka mu čast kao igračkoj legendi ali kao trener čovjek je pola budale.
Forza Milan!
Maestro21 je napisao/la:Pipo me baš razočarao, ne mogu da vjerujem da ih Munto ovoliko dribla. Lik je napravio nešto što niko do sada nije, bruka i sebe i klub i opet je na spisku. Naravno da stručnjaku nije palo na pamet da pruži šansu Mastalliu ili Modiću. Sezona je ionako propala, možda se neki klinac može i dokazati pa da dobijemo novog Šilja ili Faraona. Svaka mu čast kao igračkoj legendi ali kao trener čovjek je pola budale.
Pokušao sam ja to malo ublažiti, ali davno je on dotakao dno.muxa je napisao/la:Maestro21 je napisao/la:Pipo me baš razočarao, ne mogu da vjerujem da ih Munto ovoliko dribla. Lik je napravio nešto što niko do sada nije, bruka i sebe i klub i opet je na spisku. Naravno da stručnjaku nije palo na pamet da pruži šansu Mastalliu ili Modiću. Sezona je ionako propala, možda se neki klinac može i dokazati pa da dobijemo novog Šilja ili Faraona. Svaka mu čast kao igračkoj legendi ali kao trener čovjek je pola budale.1/1
Forza Milan!
E bas ce se usreciti ako postanu novi siljo ili faraon
to je ne daj boze nikome.
Ma ja bi u jednu ruku razumio Pippov potez jer zeli da ide "na sigurno", da pokusa izvuci nesto od ove sezone i da je makar dostojanstveno zavrsi poslije ove katastrofe, a tu jedan iskusan igrac svakako da ima prednost nad nekim mladicem iz primavere (ako se vec doslo u situaciju da radi povrede fali igraca). Ali ovdje nije obican slucaj, ovdje imamo jednog bezobraznika koji je dao sebi za pravo (zaboravio je dvije cinjenice, da ga klub placa i da ocajno igra) da odbija pozive na utakmicu, jer zamisli, nije jadnik zadovoljan. I u tom slucaju ne mogu nikako opravdati Pippov potez, iz kojih god namjera bio, ovo je bas tesko nepostivanje i pljuvanje po klubu. Pa jos ajde sto to Muntari uradi, al' sto ti Pippo jos gori ispade?
Ja opet kazem, onim mladicima bi bio dozivljaj da ih se samo pozove na utakmicu, da osjete atmosferu, a da ne pricam sta bi bilo da dobiju makar minut da istrce na teren.
Ma goni ih u pi.zdu materinu, davno sam vise digao ruke od svega, pa neka rade sta hoce vala. Ja cekam juni, cekam da vidim kako ce se razvijati situacija u ta 3 mjeseca i cekam novu sezonu gdje ce se sve krenuti ispocetka, a do tad sto se mene tice, adio.
Ma ja bi u jednu ruku razumio Pippov potez jer zeli da ide "na sigurno", da pokusa izvuci nesto od ove sezone i da je makar dostojanstveno zavrsi poslije ove katastrofe, a tu jedan iskusan igrac svakako da ima prednost nad nekim mladicem iz primavere (ako se vec doslo u situaciju da radi povrede fali igraca). Ali ovdje nije obican slucaj, ovdje imamo jednog bezobraznika koji je dao sebi za pravo (zaboravio je dvije cinjenice, da ga klub placa i da ocajno igra) da odbija pozive na utakmicu, jer zamisli, nije jadnik zadovoljan. I u tom slucaju ne mogu nikako opravdati Pippov potez, iz kojih god namjera bio, ovo je bas tesko nepostivanje i pljuvanje po klubu. Pa jos ajde sto to Muntari uradi, al' sto ti Pippo jos gori ispade?
Ja opet kazem, onim mladicima bi bio dozivljaj da ih se samo pozove na utakmicu, da osjete atmosferu, a da ne pricam sta bi bilo da dobiju makar minut da istrce na teren.
Ma goni ih u pi.zdu materinu, davno sam vise digao ruke od svega, pa neka rade sta hoce vala. Ja cekam juni, cekam da vidim kako ce se razvijati situacija u ta 3 mjeseca i cekam novu sezonu gdje ce se sve krenuti ispocetka, a do tad sto se mene tice, adio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta ce rope izvuc? Koje sezone? Ako se sad ne da sansa mladicima iz Primavere ne znam kad ce.
Znamo i ja i vi da se ovdje vise nema nista izvuci, bar ja koji je vec par mjeseci unazad digao ruke od svega i koji nikad nije dvojio da ce ispasti fijasko od sezone
ali govorim iz pozicije Pippa koji ce zeljeti "popraviti" stvar i makar dostojanstveno zavrsiti ovih zadnjih mjesec dana, samo sto bira lose i pogresne poteze za to.
Mogu razumjeti da je izabrao iskusnog igraca naspram mladica (vjerovatno bi i sam to ucinio) jer se hvata za posljednju slamku spasa, ali poziv Muntarija ne opravdam ni pod razno, ovo mi je ispao cisti odraz nepostovanja prema klubu. Recimo, nisam imao nista protiv Mexesa koji je skoro citavu polusezonu proveo na tribinama zbog nekakvih razmirica iz proslosti, ali se nije bunio vec se prvom prilikom kada je zagustilo odazvao na poziv. I to postujem, iako je Pipo ispao hinja. Ali pozivom ovog ganskog go*neta mi je pao u ocima.
Mogu razumjeti da je izabrao iskusnog igraca naspram mladica (vjerovatno bi i sam to ucinio) jer se hvata za posljednju slamku spasa, ali poziv Muntarija ne opravdam ni pod razno, ovo mi je ispao cisti odraz nepostovanja prema klubu. Recimo, nisam imao nista protiv Mexesa koji je skoro citavu polusezonu proveo na tribinama zbog nekakvih razmirica iz proslosti, ali se nije bunio vec se prvom prilikom kada je zagustilo odazvao na poziv. I to postujem, iako je Pipo ispao hinja. Ali pozivom ovog ganskog go*neta mi je pao u ocima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vrlo brzo će početi sastanak između Berlusconija i Mr.Bee-a,i očekuje se da će završiti tek oko ponoći.Ponuda će iznositi 500 miliona € za 51% Milana.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Vrijednost kluba procjenjuje se na 1,2 milijarde sto je blizu procjenjene vrijednosti Bayerna (1,3 milijarde) i tri puta vise od procjenjene vrijednosti Intera u vrijeme preuzimanja od strane Thohira 
I ja sam svoje auto cijenio 11.000KM pa na kraju prodao za 9.500KM, i to ugasio mobitel taj dan, da se covjek ne predomisli i nazove me zbog bilo cega.
Prodajite ga vise, koliko god ponudili. Gore ne moze od ovoga. Mislim, moze ali nece valjda...
Prodajite ga vise, koliko god ponudili. Gore ne moze od ovoga. Mislim, moze ali nece valjda...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Mislio sam na to da bi mogli imati nekog klinca iz naše škole koji igra dobro i bili bi svi oduševljeni, možda u nekome čuči talenatrope11 je napisao/la:E bas ce se usreciti ako postanu novi siljo ili faraonto je ne daj boze nikome.
Forza Milan!
To je procjena izracunata na osnovu ponude mr. Bee-a, ne na osnovu cijene koju je postavio BerlusconiBatva je napisao/la:I ja sam svoje auto cijenio 11.000KM pa na kraju prodao za 9.500KM, i to ugasio mobitel taj dan, da se covjek ne predomisli i nazove me zbog bilo cega.![]()
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ajd da to dogovore vise,da nas obraduju. Ljudi gdje je onaj nas Mastour,jel ziv 
Dionice Milana=950M €
Dug koji treba vratiti =250M €
Ukupno 1.2B €
Dug koji treba vratiti =250M €
Ukupno 1.2B €
@francobaresi
Hajde sad znaj je li Bee povecao ponudu da bi se pristalo na prodaju, ili Berla misli da Milan vrijedi vise (a na osnovu svega znamo da ne vrijedi).muxa je napisao/la:To je procjena izracunata na osnovu ponude mr. Bee-a, ne na osnovu cijene koju je postavio BerlusconiBatva je napisao/la:I ja sam svoje auto cijenio 11.000KM pa na kraju prodao za 9.500KM, i to ugasio mobitel taj dan, da se covjek ne predomisli i nazove me zbog bilo cega.![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
sta ima momci, sta se ovo kuha 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.