FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kostić u timu kola JSL
Ja bas odavno hocu da pitam prati li neko JSL i kakvi su ovi nasi tamo.Zastone je napisao/la:Kostić u timu kola JSL
Ne bih se ja njega tako lako odrekao, imao je taj problem sto se ovdje nije mogao nametnuti, a nadati se da je u NP digao formu i da se u narednoj sezoni nametne.
Pogotovo bih ja vise racunao na Mitrevskog, ukoliko ne izleti neko bolji i povoljniji, mlad je, napredovat ce.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo iz pregleda JSL sam vidio da je standardan i ima 1 gol. A za Mitrevskog, tesko od njega da bude neki fudbaler. Pa i na onim youtube klipovima se to vidi...hilmo je napisao/la:Ja bas odavno hocu da pitam prati li neko JSL i kakvi su ovi nasi tamo.Zastone je napisao/la:Kostić u timu kola JSL
Ne bih se ja njega tako lako odrekao, imao je taj problem sto se ovdje nije mogao nametnuti, a nadati se da je u NP digao formu i da se u narednoj sezoni nametne.
Pogotovo bih ja vise racunao na Mitrevskog, ukoliko ne izleti neko bolji i povoljniji, mlad je, napredovat ce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beli,imas PM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko dugo ova dvoica jos imaju ugovor. Pratil iko igru BOSNE V imal tamo I jedan igrac koji bi mogo dobit poziv bar na pripreme da se pokusa nametnut bar medzu prvi 24 igraca.
Znam da akademija radi na specifican nacin ( traze se najbolji po citavoj BiH) Dali neko zna koliko u akademi kadeti, juniori ima Iz nase skole AFH.
Dali imamo skaute Samo I izricito za GOLMANE. Ocito da nam je skola fudbala slaba do jaja u zadnji 15 godina, al Da nismo izbacili ni jednog golmana da valja od kraja rata to je za NAS ponizavajuci faktor.
Gledam golmana VELEZA bombic, Frajer brani bolje nego DELAC. Cinimi se da Sam procito da DELAC ima ugovor sa Celzijem do Ljeta 2016 godine, sto znaci da je tesko da ga mi mozemo podpisat sad na Ljeto. Jedino Ako ga Celzi pusti dzaba. Moze se cak desit da ga posude nekom drugom tad bi ga popusili momacki.AKO Delac bude posuden negdi drugo, ja bi preuzo BOBICA. Datim plakala, sevku,kovacevica zanjega I to bi bilo to
Znam da akademija radi na specifican nacin ( traze se najbolji po citavoj BiH) Dali neko zna koliko u akademi kadeti, juniori ima Iz nase skole AFH.
Dali imamo skaute Samo I izricito za GOLMANE. Ocito da nam je skola fudbala slaba do jaja u zadnji 15 godina, al Da nismo izbacili ni jednog golmana da valja od kraja rata to je za NAS ponizavajuci faktor.
Gledam golmana VELEZA bombic, Frajer brani bolje nego DELAC. Cinimi se da Sam procito da DELAC ima ugovor sa Celzijem do Ljeta 2016 godine, sto znaci da je tesko da ga mi mozemo podpisat sad na Ljeto. Jedino Ako ga Celzi pusti dzaba. Moze se cak desit da ga posude nekom drugom tad bi ga popusili momacki.AKO Delac bude posuden negdi drugo, ja bi preuzo BOBICA. Datim plakala, sevku,kovacevica zanjega I to bi bilo to
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Amidza kupuje sve sto stigne
Vincent Tan kupuje četvrti nogometni klub u posljednjih pet godina
Sada je Tan zainteresovan za kupovinu belgijskog kluba Mouscrona.
Vincent Tan kupuje četvrti nogometni klub u posljednjih pet godina
Sada je Tan zainteresovan za kupovinu belgijskog kluba Mouscrona.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Adzo bolan neces moci tamo meda pored Anderlechta i ostalih,de nam ulozi malo u igracki kadar da budemo konkurentni u europi 
Protiv Slavije bez Alispahica, Barica, Radovca i Cimirota.
---------------------------- Benko -----------------------------
--------- Velkoski ------------------------- Duljevic ---------
---------------------------- Stojcev --------------------------
---------------- Rustemovic --- Berberovic ----------------
--- Puzigaca --- Mihojevic --- Tatomirovic --- Kallasi ---
----------------------------- Delac ----------------------------
Vjerujem da bi ovaj sastav trebao istrcati protiv Slavije, ako Duljevic ne bude bio spreman umjesto njega moze igrati Bekic.
Vjerujem da bi ovaj sastav trebao istrcati protiv Slavije, ako Duljevic ne bude bio spreman umjesto njega moze igrati Bekic.
Ti si opet šampion !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlicansimon je napisao/la:Protiv Slavije bez Alispahica, Barica, Radovca i Cimirota.
S tim da Mihojevic ne moze igrati pa mozda Dzemu tu gurnuti kao zadnji put i pomjeriti nekoga blizu Edina
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 apr 2015, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravih pohvaliti Berberovića vrlo je korektan bio ove zadnje 2-3 utakmice, neka nastavi ovako. 
+1Zastone je napisao/la:Zaboravih pohvaliti Berberovića vrlo je korektan bio ove zadnje 2-3 utakmice, neka nastavi ovako.
Ali ipak jedva cekam da ode iz kluba.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kostic i Mitrevski imaju ugovore do ljeta 2017 godine.Pitar6785 je napisao/la:Koliko dugo ova dvojica jos imaju ugovor. Prati li iko igru BOSNE V ima li tamo i jedan igrac koji bi mogo dobit poziv bar na pripreme da se pokusa nametnut bar medju prvi 24 igraca.
A sto se tice visocana, Plakalo, Muharemovic, Culov, (Civa), zatim Hrelja u Doboj Kaknju. Sve su to nasi igraci na posudbama.
Nisam neki optimista da bi se oni mogli nametnuti u FKS. Mozda Plakalo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RuleHz je napisao/la:Kad igramo sa svinjskim?
devetog ili desetog
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Niko ne spominje Sevku u nekim kom. za prvih 14-15.
Re: Odg: FK Sarajevo
Kolektivno smo razočarani njegovim igrama na proljeće.obiteljskicovjek je napisao/la:Niko ne spominje Sevku u nekim kom. za prvih 14-15.
Jbt gledam sad sastav Donjeg Srema i vidim Riki igra na poziciji defanzivnog veznog, tamo Kostic bek u Pazaru, pa zato i nisu igrali(valjali) kod nas jer smo ih stavljali na pogresne pozicije

Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sad mi nesto pade na pamet. Ne bi nam lose dosao ovaj mali Rade Krunic. U Donjem Sremu jako dobar bio. Bio u nekim kombinacijama za Seriu A 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
heheh risto razbija picke svojim igracima razbi labrnju nakom sarcu krvi na sve strane hehe
Samo Sarajevo
vratiti ga odmah vamo i dati mu zadatak da stojcevu uleti klizeci cim ovaj pocne da sere s loptom, takav nam igrac trebakanarinac je napisao/la:heheh risto razbija picke svojim igracima razbi labrnju nakom sarcu krvi na sve strane hehe
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, perodeformero, PingoFTW, TETRAPAK i 45 gostiju.