Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj gore dotični je pravi primjer kada je neko zalutao negdje. Sada je krenuo i sa nekakvim nebuloznim etikatiranjem. Očigledno je da je izkompleksiran osobom koju skoro svaki put spominje kada piše o Olimpicu. Kao da mu je dužan nešto.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
@bagrcavi, @pile87
Prije par sezona mi je bilo glupo slušati i čitati Osim sredio ovo, Amar kupio ono.
Prvi post nakon što je vaše utakmice u Gradačcu, gdje vas je sudija izmasakrirao, je bilo psovanje Ibrakoviću sve od reda kao da je on kriv zato. Onda u većini postova se između redova može pronaći da je uprava Sarajeva "sredila" sve sudije do kraja, da kuha da ne dobijete licencu. Mislim
Tako da je onaj moj post gore bio više ironičan i poziv ljudima da razmišljaju svojom glavom.
@schwarz
Danke.
Prije par sezona mi je bilo glupo slušati i čitati Osim sredio ovo, Amar kupio ono.
Prvi post nakon što je vaše utakmice u Gradačcu, gdje vas je sudija izmasakrirao, je bilo psovanje Ibrakoviću sve od reda kao da je on kriv zato. Onda u većini postova se između redova može pronaći da je uprava Sarajeva "sredila" sve sudije do kraja, da kuha da ne dobijete licencu. Mislim
Tako da je onaj moj post gore bio više ironičan i poziv ljudima da razmišljaju svojom glavom.
@schwarz
Danke.
Kakva si osoba pokazuje da te je savez suspendovao 3 mjeseca, a trebao je više.Mancini je napisao/la:Ovaj gore dotični je pravi primjer kada je neko zalutao negdje. Sada je krenuo i sa nekakvim nebuloznim etikatiranjem. Očigledno je da je izkompleksiran osobom koju skoro svaki put spominje kada piše o Olimpicu. Kao da mu je dužan nešto.
SRETAN BROJ - 1725
Vidim ovo kolo se igra u 7:00h,valja ustati tako rano 
Godine prolaze jubav ostaje...
Nisi ti u krivu, ali dovoljno si dugo na forumu da vidiš ko je ozbiljan forumaš, a ko nije. Iskristališe se to vremenom i nema potrebe sad sve prozivati radi par pojedinaca i ozbiljno shvatiti tako nešto.hilmo je napisao/la:@bagrcavi, @pile87
Prvi post nakon što je vaše utakmice u Gradačcu, gdje vas je sudija izmasakrirao, je bilo psovanje Ibrakoviću sve od reda kao da je on kriv zato. Onda u većini postova se između redova može pronaći da je uprava Sarajeva "sredila" sve sudije do kraja, da kuha da ne dobijete licencu. Mislim![]()
![]()
Takvih nebuloza imaš na svim temama, pa i na vašoj temi neko uleti sa pričom kupili smo tekmu, sjedili smo sa sudijama, Široki premirao Mladost i slično. Da ne govorim o onom period prije kad je Amar "kupovao".
Znam da si bio ironičan, onako ti kažem, ne samo tebi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ko nam je ovo pošteđen kazni za baklje ? 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svugdje u svijetu najveći i najtrofejniji klubovi su privilegovani. Ko vam je kriv sto ste niko i nista.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha..jel' zato kmecite i dajete saopstenja o tome da ste osteceni?
ne kontriraj sam sebi...klub ti jadan i bijedan
A ko je do dolasaka Tana davao saopstenja "mi najbolji u drzavi a svi protiv nas" ? Ko je pisao o Amar i svakom kupljenom trofeju, sudijama, utakmicama ?MortemHz je napisao/la:Aha..jel' zato kmecite i dajete saopstenja o tome da ste osteceni?![]()
![]()
ne kontriraj sam sebi...klub ti jadan i bijedan
Nas jadni klub nema vodu da plati a bod iza vaseg svemirskog koji pored svega sto ima opet jedva, na silu, gola borba umjesto najavljenog setanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko kaže da nemamo za vode, koji vam je qrac? Haj ovi pitari futavi, al' što vi koji "navijate za Želju" potencirate tu priču?
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Porodica gorazdanska ti je to cime si mene nazvao 
Elegant,da su bile najave jesu ali to ti je supljak da mi imamo sad nesto posebno osim financijske stabilnosti..a to pisanje je isto kao sto vi pisete da zavrsavamo bodove svugdje i onda kad odigramo 1-1 , ojj divova meda ne mogu...pusti te suplje majke ti
Elegant,da su bile najave jesu ali to ti je supljak da mi imamo sad nesto posebno osim financijske stabilnosti..a to pisanje je isto kao sto vi pisete da zavrsavamo bodove svugdje i onda kad odigramo 1-1 , ojj divova meda ne mogu...pusti te suplje majke ti
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 29 apr 2015, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Nije to nikakvo kmecanje nego cisto skretanje pažnje. Ovo je nama prvo saopstenje.
E cuj jadan i bijedan haha.
E cuj jadan i bijedan haha.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E cuj niko i nista
samo odgovor na tvoje provokacije,nista vise
Ima li su razlog da nas kazne. Ali svi znamo da nije bilo tog nesretnog slucaja, one se ne bi ni palile kao sto nisu ni u prethodnim mecevima.Tako da su ovi iz komisije, gledajuci prethodne meceve na kojima nije bilo baklji odlucili da nas ne kazne.Al' bitno je da ti iskoristis i ovu situaciju da popljujes najveci klub u nasoj drzavi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Šta je problem sa tim što je neko iz Goražda? Jesi li ti fakat glup ili si toliko ubjeđen da ćeš nekoga uvrijediti ako mu kažeš da mu je porodica iz Goražda, Sandžaka, Bihaća, Hercegovine? I da jesam iz Goražda, šta je problem levatino? To kao manje vrijedni oni kojima nije sve do 28. koljena rođeno u Sarajevu? Ne kontam?MortemHz je napisao/la:Porodica gorazdanska ti je to cime si mene nazvao
I kad si već tu de nađi mi taj moj post, koji stalno potenciraš, to nešto Grbavica centar grada ili kako već ide. Postavi ga molim te.
DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bihac i Hercegovina naravno da ne
ali ne moze to papak poput tebe znati.. zato i pitas to a post ne trazio vala..isto ko sto onaj napisa prije 2,3 dana,''zeljo ima 2 titule u yugi'' pa vi nikad ne prestajete sa lazima...ali kao sto neko rece mozda i povjerujete nakon mnogo puta
Koliko je toga izvaljeno da je to za nepovjerovati...od sirokog da je najtrofejniji,do centra grada da je grbavica pa evo sad i da imate 2 titule u yugi
Koliko je toga izvaljeno da je to za nepovjerovati...od sirokog da je najtrofejniji,do centra grada da je grbavica pa evo sad i da imate 2 titule u yugi
U PL imaš klubova koji postoje tek 20 godina a trofejniji od vas. Suti mali bolje ti je.
Dino jadan ko srbi 10 puta ponovi laz 11 put ce postati istina. Većinu vas je izlevatio
Dino jadan ko srbi 10 puta ponovi laz 11 put ce postati istina. Većinu vas je izlevatio
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos jedna laz,samo ne znam kako ne dosadi...fudbal se igra prije nego sto si ti poceo pratiti,to moras razumjeti...tako da mi imamo 4 titule i 5 kupova s tim da smo najtrofejniji u drzavi koja je bila san snova 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.