ako me oborite, Karlija ću tužit' za odštetu

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Dobit' ćeš ali ne valja se kladit'Chinaglia je napisao/la:sve pare sam uložio na Juve, obogatite me, il' me raskućite
Nemo za iducu kladonicu ! AminChinaglia je napisao/la:sve pare sam uložio na Juve, obogatite me, il' me raskućite
haramVelaHavle je napisao/la:Dobit' ćeš ali ne valja se kladit'
Insha'AllahMig_Mig je napisao/la:Nemo za iducu kladonicu ! Amin
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Evra, Marchisio, Pirlo, Sturaro, Pereyra, Tevez, Llorente.
Ne znam jel se covjek pravi lud ili je toliko letargican da mu je svejedno hocel nas kostati gola ili ne. Katastrofalan je u odbrani.IlCapitano je napisao/la:Pirlo
Točno to, njegov slobodnjak je bio 3/4 ovog gola, a prošlu utakmicu ga je 5 cm dijelilo od drugog gola, i to iz slobodnjaka koji za prosječnog igrača nije uopće izgleda situacija, da ne pričam koliko se protivnici plaše raditi prekršaje u zoni 20 metaraIlFantasista je napisao/la:Ma inače ne volim ove utakmice bez odbrana i na otvoreno, ali eto barem uživamo u lijepoj utakmici...
Evra i Tevez, svaka čast!
A slažem se za Pirla da je višak, ali opet vidite šta znači njegov centaršut, njegov prekid je pola gola...
Ne razumijem ovo razmišljanje. Ovo mu je prvi centaršut da je pogodio u zadnjih 50 pokušaja, bilo iz kornera, bilo ovako iz slobodnog. A nogomet se danas ne može igrati zbog jednog momenta. Ne možeš žrtvovati jednog igrača iz ekipe radi nekog majstora za slobodnjake i sl. On je došao do trenutka u karijeri kada daleko više šteti ekipi nego pomaže.IlFantasista je napisao/la:Ma inače ne volim ove utakmice bez odbrana i na otvoreno, ali eto barem uživamo u lijepoj utakmici...
Evra i Tevez, svaka čast!
A slažem se za Pirla da je višak, ali opet vidite šta znači njegov centaršut, njegov prekid je pola gola...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.