moguće je, šalji pareNerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEL TO PALERMO 2-1 PA LJUDI DA LI MOGUCE
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
moguće je, šalji pareNerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEL TO PALERMO 2-1 PA LJUDI DA LI MOGUCE
Jesi to opet digo keš?Nerminovic je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEL TO PALERMO 2-1 PA LJUDI DA LI MOGUCE
Isko,Cicarito i Hames u zadnje vrijeme nose Real na ledjima svaku utakmicu..Aura55 je napisao/la:bravo ronalda
Steaua,Briz pa cak Milan i Chelseaazgmiky je napisao/la:evo i danas prelaza ko kiše a još ih je nekoliko u igri![]()
ide toSteveHeighway je napisao/la:Briz okrenite toLeicester-Chelsea oba daju i 3+
Nadam se drug treba mi uz ovo dvoje da Verona da gol,tek sad to vidim da imam na listicu... i da juve zadrzi prednost.zgmiky je napisao/la:ide toSteveHeighway je napisao/la:Briz okrenite toLeicester-Chelsea oba daju i 3+
bihac96 dodaj još i legiu i young boys
a pazi kako ceda guzi zvezdu,ispada kao da su turbo jaki a ovi puštaju![]()
sutra uzima zvezda i gotova priča
Pa kolko ljudi ofirno pustaju ja ne vjerujemzgmiky je napisao/la:ide toSteveHeighway je napisao/la:Briz okrenite toLeicester-Chelsea oba daju i 3+
bihac96 dodaj još i legiu i young boys
a pazi kako ceda guzi zvezdu,ispada kao da su turbo jaki a ovi puštaju![]()
sutra uzima zvezda i gotova priča
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.