To je prednost gledanja streama bez komentatora
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Iličić reče pokrajnjem sudcu J*** ti mater upi*čku

- IlCapitano
- Kontakt:
Pobjeda jedino bitna, koliko smo bolje bez Pirla izgledali ne treba ni spominjati. Idemo za vikend i ovo matematički riješiti. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
koje sra.nje je povreda Pogbe,pa i Asamoe...protiv Reala manje-vise moras igrati sa 4 nazad, sto namece 4 veznjaka, sto znaci da Pirlo treba da igra a covjek je u katastrofalnom stanju...jedino mozda ga motivise scena i velicina utakmice pa poludi, ocigledno da trenutno samo to pali kod njega
a u subotu drugi tim poslati na teren
a u subotu drugi tim poslati na teren
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Burberry46
- Kontakt:
Golijada
Pobjeda najbitnija, koja je Tevez klasa, kakav majstor, drago mi je sto je Llorente zabio, Marchisio kakva lopta za Teveza kod treceg gola
Kao sto neko rece Pirlo je stvarno spor, ja mislim da bi opasno bilo da igra protiv Reala, ali eto
Evra se stvarno popravio, Chiellini nek malo obrati paznju kod faula, bezveze napravi penal, sreca pa je fulio onaj
Forza Juve!
Kao sto neko rece Pirlo je stvarno spor, ja mislim da bi opasno bilo da igra protiv Reala, ali eto
Evra se stvarno popravio, Chiellini nek malo obrati paznju kod faula, bezveze napravi penal, sreca pa je fulio onaj
Forza Juve!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pobjeda najbitnija, iako ni igra nije bila loša u pojedinim periodima, ali igrali smo koliko nam je potrebno i to je i važno u Seriji A, u subotu ovu završiti pobjedom ili remijem
.
Ne možeš biti pametan za Pirlo, ja mislim da nije stvar motivacije, nego njega noge više ne slušaju kao prije, previše je spor i komplikuje, ali to je on prije radio maestralno i pravio višak, dok sad u takvim situacijama daje protivnicima lopte. Ja se nadam da će u LP odigrati kao u najboljim danima, i da će nas nositi do finala, ali da je Pogba spreman od bi morao biti na klupi, ovako valjda nas neće zeznuti.
Ne možeš biti pametan za Pirlo, ja mislim da nije stvar motivacije, nego njega noge više ne slušaju kao prije, previše je spor i komplikuje, ali to je on prije radio maestralno i pravio višak, dok sad u takvim situacijama daje protivnicima lopte. Ja se nadam da će u LP odigrati kao u najboljim danima, i da će nas nositi do finala, ali da je Pogba spreman od bi morao biti na klupi, ovako valjda nas neće zeznuti.
Jesu oba opravdana Chiellini i Pirlo kao amateri, ali mogao je i nama svirati penal nad Llorentom, Banti nas je probudio da nije njega bilo mrtvilo bi biloPogba je napisao/la:Nisam gledao, jesu li bas bila 2 penala za njih?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
oba bila...prvi nonsalancija Pirla, drugi Kijelinija..ono cega se bojimo i protiv Reala, promjena pravca igraca i ovi nasi "sporaci" poture nogu, covjek se nakaci i lagano penal..toga me najvise strah, jer se onim manekenima svira i kad nije penal
a vrlo bitan i gol Ljorentea, kad bi nekim cudom pogodio i protiv Sampdorije pa da i njeg dobijemo za Real...ko zna mozda zatreba, uvijek je dobro igrao protiv njih, posebno ako Moratu savlada pritisak Bernabeua
a vrlo bitan i gol Ljorentea, kad bi nekim cudom pogodio i protiv Sampdorije pa da i njeg dobijemo za Real...ko zna mozda zatreba, uvijek je dobro igrao protiv njih, posebno ako Moratu savlada pritisak Bernabeua
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Trezeguet17
- Kontakt:
oba penala su bila, dobra utakmica puno vatre i lijepi golova, ako ti nije mrsko pogledaj reprizu nećeš se pokajatiPogba je napisao/la:Nisam gledao, jesu li bas bila 2 penala za njih?
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Još bod.
Čestitam Kini
Čestitam Kini
Ma nije bas onaj oborio Llorentea, bilo je obostrano. I Llorente je njega za dres cupao..padao je onako cijeli mec.Padovan je napisao/la:Jesu oba opravdana Chiellini i Pirlo kao amateri, ali mogao je i nama svirati penal nad Llorentom, Banti nas je probudio da nije njega bilo mrtvilo bi biloPogba je napisao/la:Nisam gledao, jesu li bas bila 2 penala za njih?
A cista oba penala za njih, mada je nama svirao slobodnjak iz kojeg je Llorente dao gol vise da se revansira nasim igracima jer su radili pritisak da je prvi penal bio izvan, a nije
Ne vjerujem da je iko od nas na tv-u mogao vidjeti da je Neto koljenom zakacio Pereyru, ali mozda i jest. Ne bi onako pao nakon 2 koraka. Ako je dirnuo Neto Pereyru onda sve cisto fakat.
I kad uzmemo u obzir nase lijeve bekove od Calcipolija do danas, Evra definitivno najbolji.
Tevez maschine!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Baš razvaljuje ovaj Tevez, kada sam god gledao Juve, dobri njegovi nastupi. A i večeras postigao stvarno 2 dobra, lijepa, efektna pogodka. A i generalno se nadavao golova ove sezone....
Kod onog prvog gola, nije bio ono slobodni za vas, sudija je bezveze dosudio faul...Penali za Fiorentinu su bili..
Eto ovjera titule vam sve bliža....
Kod onog prvog gola, nije bio ono slobodni za vas, sudija je bezveze dosudio faul...Penali za Fiorentinu su bili..
Eto ovjera titule vam sve bliža....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
caseres
Nije njega Llorente držao, nego Gonzalo njega cijelo vrijeme pa ga pustio i onda malo odgurnuo kad se ovaj zagradio, da se držao kriterija čist penal, a ako je ono svirao kao faul onda je mogao i crveni dati Netu jer je bio zadnji igrač, ali bolje što nije zbog utakmice.
Nije njega Llorente držao, nego Gonzalo njega cijelo vrijeme pa ga pustio i onda malo odgurnuo kad se ovaj zagradio, da se držao kriterija čist penal, a ako je ono svirao kao faul onda je mogao i crveni dati Netu jer je bio zadnji igrač, ali bolje što nije zbog utakmice.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma u utorak ćemo gledati Juventus kakav nismo vidjeli u posljednjih 10 godina! 
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pogledat ću revanš sigurno.
Ma, greške kao greške, bilo ih je u zadnje vrijeme, samo je fazon što protiv Reala ne smiješ da ih praviš jer će nas skupo koštati. Ancelotti zna kako postaviti igru, naravno da će sa Jamesom ili Kroosom pritiskati Pirla, visoko izlaziti i tražiti naš loš pas, tu moramo biti baš pažljivi.
Više od svega brine neigranje Pogbe, Max još jednom potvrdio da može biti spreman samo za uzvrat, potajno sam se nadao da će već prvu igrati, ali i loša forma ostalih napadača, pogotovo Morate, baš je u lošem periodu forme, ali ovo može biti stimulans za njega da se pokaže, a Nando je protiv njih uvijek bio na nivou.
Ma, greške kao greške, bilo ih je u zadnje vrijeme, samo je fazon što protiv Reala ne smiješ da ih praviš jer će nas skupo koštati. Ancelotti zna kako postaviti igru, naravno da će sa Jamesom ili Kroosom pritiskati Pirla, visoko izlaziti i tražiti naš loš pas, tu moramo biti baš pažljivi.
Više od svega brine neigranje Pogbe, Max još jednom potvrdio da može biti spreman samo za uzvrat, potajno sam se nadao da će već prvu igrati, ali i loša forma ostalih napadača, pogotovo Morate, baš je u lošem periodu forme, ali ovo može biti stimulans za njega da se pokaže, a Nando je protiv njih uvijek bio na nivou.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma meni je lično drago kad se prave ovako banalne greške u nebitnim utakmicama, jer znam kad dođu bitne utakmice sve to drugačije izgleda i bolje. Kleli smo ovdje igrače i ekipu protiv Cesene i još nekog, a Borussiju naprosto preslušamo. Bilo je i protiv Parme slično, pa je izbačen Monaco...
Slažem se da je minus Pirlo jer ga Ancelotti zna u dušu, morat će tu nešto Allegri skontati, Real će igrati uglavnom kao i Fiorentina večeras, tj. visoki presing, pa nam ova tekma može otvoriti oči i biti putokaz za dvomeč sa Kraljevima.
Najvažnije da nije bilo povreda, a u subotu izvesti treći tim, ako treba...
Slažem se da je minus Pirlo jer ga Ancelotti zna u dušu, morat će tu nešto Allegri skontati, Real će igrati uglavnom kao i Fiorentina večeras, tj. visoki presing, pa nam ova tekma može otvoriti oči i biti putokaz za dvomeč sa Kraljevima.
Najvažnije da nije bilo povreda, a u subotu izvesti treći tim, ako treba...
Kun fejekun!
-
farukzidane
- Kontakt:
Pirlo..jednostavno ne smije igrati protiv reala...uzasnooooo je spor...lopte vise nisu onako kao nekad precizne..uz to...jako puno grijesi nazad..pratim cijelu ovu sezonu i kako se blizi kraj iste sve vise gresaka pravi... jedino sto je ostalo od onog Pirla...je slobodnjak...ostalo...hmmmm
Carlitos sve bliži zlatnoj lopti.
28 golova momčine.
Sa 3 remija u Lp je uzima.
28 golova momčine.
Sa 3 remija u Lp je uzima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Valjda bude snimak pa ces vidjeti da ga vuce Llora za dres, a ovaj ga pusta sekundu prije padanja..Vidio si da je bio u prilici da suta jbg. A tesko za ono crveni ako je zadnji igrac gore van 16 iskosa a dole dva stopera trce da pokriju 16-erac.Padovan je napisao/la:caseres
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Điđi kriv za gol 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.