Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

samoposteno
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la samoposteno » 22 apr 2015, 13:44

bhsport je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Dajte mi samo 1 dobar potez koji je Visca napravio u dresu reprezentacije, dajte ga na youtube ili bilo kako. Pa da pricamo... Na svjetskom prvenstvu za ono sto je odigrao, bio je nas ubjedljivo najgori igrac.
Pogledaj od 5:30
[youtube][/youtube]
imo je i avdija isistenciju protiv kipra i dao gol na svjetskom pa je opet taraba nemozes rec da je dobar

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Edin Višća

Post Postao/la bhsport » 22 apr 2015, 16:40

samoposteno je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Celikovac je napisao/la:Dajte mi samo 1 dobar potez koji je Visca napravio u dresu reprezentacije, dajte ga na youtube ili bilo kako. Pa da pricamo... Na svjetskom prvenstvu za ono sto je odigrao, bio je nas ubjedljivo najgori igrac.
Pogledaj od 5:30
[youtube][/youtube]
imo je i avdija isistenciju protiv kipra i dao gol na svjetskom pa je opet taraba nemozes rec da je dobar
Ko je spominjo Avdiju, lik je tražio jedan dobar potez pa smo mu postavili. Zašto spinujes sa Avdijom?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 apr 2015, 16:53

Dobar je Visca igrac, ali daleko od toga da je on idealno rjesenje za krilnu poziciju, ali nazalost boljeg nemamo. Kad ovako sagledam dosadasnje partije, imao je pristojan ucinak, i ne moze se reci da je flop.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 apr 2015, 18:06

Protiv Belgije u Zenici, okrenuo Komapanija i ovaj dobio zuti. Umjesto da su igrali Lulic i Visca na lijevoj strani citavu tekmu, morao je Tincek igrati...
Pitaj Zabaletu kako mu je bilo kad ga je Visca u St.Louisu par puta izvozao.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 22 apr 2015, 18:21

Ja sam stvarno impresioniran ovim Youtube kompilacijama Visce. E sad, da mi nije mrsko, nasao bih vam utakmice u kojima se nije sastavio s loptom, kao i one u kojima je prodao svaku loptu koja je dosla do njega. Jednostavno, nema u njemu materijala za repku.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 apr 2015, 21:31

Celikovac je napisao/la:Ja sam stvarno impresioniran ovim Youtube kompilacijama Visce. E sad, da mi nije mrsko, nasao bih vam utakmice u kojima se nije sastavio s loptom, kao i one u kojima je prodao svaku loptu koja je dosla do njega. Jednostavno, nema u njemu materijala za repku.
Ti jednostavno nemas pojma.
Itekako ima za nasu repku, cuj nema. Pa hrpa forumasa i ja smo ti gore naveli dobre poteze sto je napravio za A-repku.
Visca igra u ligi koja je 6-7 u Europi, njegov tim trenutno cetvrti u toj ligi. On jedan od glavnih igrace tog tima.
Decko je bio jedan od najboljih igraca nase U21, sam se prodao u Tursku.
Zabio golove Feneru, Galati i Besiktasu. Sta treba vise da uradi??
Onaj drugi govori da je Izet klasa za Edina. Hajde da je rekao da je bolji al cuj klasa.
Izet nije uspio ni u Turskoj ni u Njemackoj. Pametnom dovoljno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 22:10

Da bi raspravljali o dva igraca moraju se misljenja temeljiti na igrama. Prema tome, elemenata za diskusiju nema, jedan igra a drugi je zadnji put odigrao cijelu utakmicu prije koliko vremena? Prije jedno 15-ak mjeseci. Rasprava na osnovu minutica u reprezentaciji nije relevantna, Izet je dobio vise prilika za igru i u 90% vremena provedenog na terenu nije pokazao nista vise od Visce.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 apr 2015, 22:20

Sabinho je napisao/la:Da bi raspravljali o dva igraca moraju se misljenja temeljiti na igrama. Prema tome, elemenata za diskusiju nema, jedan igra a drugi je zadnji put odigrao cijelu utakmicu prije koliko vremena? Prije jedno 15-ak mjeseci. Rasprava na osnovu minutica u reprezentaciji nije relevantna, Izet je dobio vise prilika za igru i u 90% vremena provedenog na terenu nije pokazao nista vise od Visce.
Ima elemenata za diskusiju, samo sto dosta raje gleda kad neko zabije gol i to je to.
Izet jeste zabio golcinu protiv Slovacke, i hvala mu na tome. Al da je npr trener slovacke uradio svoj posao kako treba i analizirao nase igrace tesko da bi. Eto na youtube, vidio bi da Hajrovic ima veoma opasnu ljevicu, ako zaljepis igraca na njemu on nece imati sansu da sutira.
Edin i Izet su solidni igraci. Visca trenutno ima prednost. Ako Izet nadje novi klub i udje u formu onda je to druga prica.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 23 apr 2015, 10:20

Visca ili Hajrovic, to je fakat pitanje za struku. Ovisi o taktici, individualnim zadacima koje igrac dobije od trenera i koliko koji igrac moze da ih ispuni.
Hajrovic vjerovatno jeste bolji igrac, ali kada igra. U ovom trenutku, Visca ima prednost naprosto jer je standardan. Hajrovic i ako jeste bolji , nije toliko da bi kao teska rezerva imao prednost. Visca je, uz to, i bolji u defanzivi.
Opet, ako trener procijeni da moze iskoristiti Hajrovicev motiv, inat, zelju da dokaze da kvalitet, moze ga gurnuti u prvih 11 i kockati !? Ipak je protiv Austrije dao gol, a to se na koncu trazi, bez obzira sto je cjelokupna predstava mozda bila blijeda.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 apr 2015, 12:31

Ja ocekujem puno od Edina Visce. Transfer u neki veci klub bi trebao doci brzo kao reakcija na njegove igre. Mladic je bas dobar igrac. Niti jedan od nasih veznjaka ukljucujuci Misimovica, Medunjanina, Ibricica i Stilica nisu na ovakav nacin gradili karijeru u Turskoj niti bili toliko vazni za svoje timove. Edin je institucija u svom klubu i nekako mi u naviku prelazi ono specificno vristanje Turskih komentatora. Viscaaaaa. Bravo Edine, mislim da je vrijeme za korak naprijed.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 23 apr 2015, 13:26

Hajrovic-Visca, pa kad igramo sa dva napadaca definitivno prednost ima Visca, ima ga od zastavice do zastavice..
Kad je Dzeko sam u vrhu definitivno Hajro ima prednost !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Pametuglavu
Kontakt:

Post Postao/la Pametuglavu » 23 apr 2015, 21:10

Bekinšpor je svemirski brod za Hajduk tako da..
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

ahmic
Kontakt:

Re: Re : Edin Višća

Post Postao/la ahmic » 24 apr 2015, 11:02

Husika je napisao/la:Hajrovic-Visca, pa kad igramo sa dva napadaca definitivno prednost ima Visca, ima ga od zastavice do zastavice..
Kad je Dzeko sam u vrhu definitivno Hajro ima prednost !!!
Fino ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 26 apr 2015, 05:53

Haha, ne mogu da vjurujem! Visca i Lulic ako su zdravi, najbolja i jedina su krila koja imamo, kakav crni Hajrovic, ne moze igrac igati JEDINO za reprezentaciju pa taman da je Ronaldo.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 apr 2015, 15:08

Jedan od najpodcjenjenijih igraca nase reprezentacije. Igra odlicnu sezonu u Turskoj. Momak iz godine u godinu napreduje i sada kao slag na tortu dolaze i ponude Bundesligasa na adresu njegovog kluba. Evo ovih dana su svi portali prenijeli interes nekoliko znacajnih klubova za Edina a tema je i dalje mrtva. Sve cestitke za Edina Viscu. Mozda ce nam trener Werdera reci tko nam treba igrati krilo u prvom sastavu repke. Ako kojim slucajem Edin i Izet budu igrali u istom klubu sve ce nam se samo reci. U svakom slucaju odlicno.

NapolitanoSSC
Kontakt:

Post Postao/la NapolitanoSSC » 29 apr 2015, 23:55

Prosle godine Lyon i Arsenal ove Werder mozda ga i Valencija ?

Visca pocetkom nove sezone "Istanbul je moj zivot"

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 30 apr 2015, 01:03

dubrovnik je napisao/la:Jedan od najpodcjenjenijih igraca nase reprezentacije. Igra odlicnu sezonu u Turskoj. Momak iz godine u godinu napreduje i sada kao slag na tortu dolaze i ponude Bundesligasa na adresu njegovog kluba. Evo ovih dana su svi portali prenijeli interes nekoliko znacajnih klubova za Edina a tema je i dalje mrtva. Sve cestitke za Edina Viscu. Mozda ce nam trener Werdera reci tko nam treba igrati krilo u prvom sastavu repke. Ako kojim slucajem Edin i Izet budu igrali u istom klubu sve ce nam se samo reci. U svakom slucaju odlicno.
Valahi - Bilahi, ni oduzeti sta ni dodati, svaka cast!
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 12 maj 2015, 17:08

bravo Višća kralju
zabi čovjek 7. gol.
Semper Fidelis

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 17:40

Aferim Edine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 maj 2015, 18:32

Čestitke momčino!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 7 gostiju.