NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
pa covjek je tricas, ne kontam nikako sta pokusavas dokazat i kome?? ko ga je poredio sa hardenom i curryem??
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto klasican primjer je Kapono. Svi znamo koji odron od igraca, a u Miamiju je dok je tu bila fina ekipa oko njega bacao bolje od Korvera.
Kasnije niti blizu..
Kasnije niti blizu..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cuj izreza mu post, fol izvukao iz konteksta, i onda u drugom djelu samo ponovi istu glupost koju sam citirao.tuzlak1987 je napisao/la:Ti se bas pravis budala haman, izreze mi post i citira nesto nidje veze u potpuno drugom smisli.
Lahko je imati kada uzimas samo lake suteve i opalis par lopti. Tesko je imati kada moras graditi sebi kao Harden ili Curry. Bas bih volio eto da vidim jednu utakmicu gdje je Korver prva opcija, a ne cetvrta pa da mora da forsira ili puca iz tezih situacija i uzme koji los sut
Lahko???? 50-50-90 LAHKO? Da je osma opcija, i da pogadja jednu tricu po tekmi to ne može biti **** lahko.
Toliko je lahko da ni jedna četvrta opcija u historiji to nikada nije postigla (msm da je Kerr ali nije kvalifikovan), a vjerovatno i neće nikada jer ni Korver nije u protekloj sezoni.
50-40-90 je izabrano društvo, i skoro pa nemoguće za isvesti osim ako si Steve Nash ili Larry Bird, a kamoli 50 sa trice
Pogledaj utakmice Atlante iz ovog Playoffa i želja će ti se ostvariti.tuzlak1987 je napisao/la: Bas bih volio eto da vidim jednu utakmicu gdje je Korver prva opcija, a ne cetvrta pa da mora da forsira ili puca iz tezih situacija i uzme koji los sut
Uostalom šutevi iz bloka, kakve on obično puca, su laki njemu i Curryu. Za bilo kog drugog ne bih garantovao.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ti brate ili si pobrkao lika ilituzlak1987 je napisao/la:Ma ja kad sam vam govorio Korver nije za all star utakmice neki kazu zasluzio je jer ima 50-50-90.
Lako je imati to kada Milsap i Horford pune reket, a on uzima malo suteva i to uvijek dobre suteve ima..
Kasnije kada je od februara Atl pocela slabije igrati i on je. Bezveze rolle player lik
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ne ide jarane Korvera umjetnika osporavat, ono kretanje bez lopte i ona perfekcija od catch and shoot igre je cista poezija. 50% trica nije lako ubacit ni na basketu a kamo li u NBA ligi, treba se doktoru naklonit do poda.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo je razlika izmedju Birda sto je bio prva opcija, u odnosu na Korvera koji se naguzi i ceka.
Eto pogledaj sezonu Kapona u Miamiju, klasican primjer.
Ovo oko Korvera je samo izgledalo interesantno za raju, dok mu procenat nije opao.
Eto pogledaj sezonu Kapona u Miamiju, klasican primjer.
Ovo oko Korvera je samo izgledalo interesantno za raju, dok mu procenat nije opao.
Tuzlak ti si lud frajer, da si pogledao koju tekmu vidio bi koliko korver uradi stvari da bi uopste dosao do suta i pri tome je imao takav ucinak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zelja mi je se i ostvarila, zadnje dvije utakmice na po odbranu kada nije islo pa je morao nesto i da baci je imao 4-18 tricu..
hajd vi napišite ko su superstarovi, a ko starovi, da ih razvrstamo po tim kategorijama
pa dalje nastavite
a prije toga morate utvrditi koji su to parametri koji koji cine nekog igraca superstarom i koji su to parametri koji cine nekog igraca "samo" starom
bolje biti pijan, nego star.
a prije toga morate utvrditi koji su to parametri koji koji cine nekog igraca superstarom i koji su to parametri koji cine nekog igraca "samo" starom
bolje biti pijan, nego star.
Korver se satra ali doslovno satra trceci kroz reket da bi dosao do pozicije za sut, i kakve samo teske suteve uzima iz bloka, pogledaj jarane malo nece ti skoditi vjeruj mi
Da si za bilo koga drugog reko da se "naguzi i ceka" ali za Korvera koji ne stoji doslovno nikako na jednom mjestu vec samo leta sa jedne strane na drugu da bi primio loptu i dosao u poziciju za sto bolji sut.
Pa imao je PO odbranu i prve dvije utakmice pa je ubacio 19 u prosjeku na 45% za tricu.tuzlak1987 je napisao/la:Zelja mi je se i ostvarila, zadnje dvije utakmice na po odbranu kada nije islo pa je morao nesto i da baci je imao 4-18 tricu..
Čovjeka je stalo, činjenica, ali ti pričaš o njemu u smislu da je "tanjiraš" ,
a to je ništa drugo nego nonsens i ogromna glupost.
Pola Atlantinih akcija se bazira na njegovim kretnjama kroz blokove, koje se neprekidno ponavljaju.
90% svojih trica on bukvalno zaradi.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kobe je jedini superstar, sve ostalo je blasfemija.
[youtube][/youtube]
Bas, vidi se kako Korver cuci u cosku i ceka pas.
Bas, vidi se kako Korver cuci u cosku i ceka pas.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma ja ba, niđe veze.
Divota za gledat'.
Divota za gledat'.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne razumijete sta kazem, njegov procenat se sa 10+ uzetih suteva uvijek pogorsava. Njegov procenat sa 10- uzetih suteva je odlican.
Milsap, Horford i Teague ce gotovo uvijek uzeti vise suteva i on dodje kao 4. opcija. Sa druge strane imas npr Curryja koji sto vise puca to te vise unisti..znaci nece mu se desiti kao ovom da se nabaca, a da ostane bez ucinka. Poenta Korver kao prva opcija ne bi imao niti priblizne procente ovima koje je imao..
Milsap, Horford i Teague ce gotovo uvijek uzeti vise suteva i on dodje kao 4. opcija. Sa druge strane imas npr Curryja koji sto vise puca to te vise unisti..znaci nece mu se desiti kao ovom da se nabaca, a da ostane bez ucinka. Poenta Korver kao prva opcija ne bi imao niti priblizne procente ovima koje je imao..
Drug sve je to jasno sto ti pricas, ali ne kontam te kakve veze ima jedan Curry sa Korverom i cemu uopste poredis tu dvojicu, prvo nisu ista pozicija drugo jasno je ko je bolji, pa covjek je MVP sezone a ti poredis Korvera sa njim, mislim stvarno nelogicno, i da isto ne znam kako mozes reci da se Korver naguzi i ceka kad covjek vecinu suteva sam sebi izradi kretanjem kroz mnostvo blokova da bih dosao do sto lakseg suta 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sto ih ne bih pogodio, oba su all star igraci, dobri suteri i tricarosi
On nije zasluzio all star. Cetvrta opcija, drzao procenat zbog ekonomicnosti i to je to..
On nije zasluzio all star. Cetvrta opcija, drzao procenat zbog ekonomicnosti i to je to..
Dobro je bolan ohladi malo, 10 ljudi su glupi ti si u pravu i eto gotovo
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ja i ne kontam sad to potezanje teme, vecina je i na forumu bila za to da je vucevic prije njega to zasluzio?
ne vidim kome si se obraco tj. kontriro jer niko nije dizo korvera do nekih zvijezda i visina currya, hardena i sl.?
ne vidim kome si se obraco tj. kontriro jer niko nije dizo korvera do nekih zvijezda i visina currya, hardena i sl.?
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 6 gostiju.