Ramove sam provjerio, i ubacivao druge... HDD ne mogu provjeriti jer nije isti ulaz kao na mom laptopu.
Baterija na laptopu tom sto mrzne je odlicna, i nebitno dal bio ukljucen u struju ili na bateriji mrzne isto.
Ovo sam uspio slikati
Moderator/ica: insider
nisi nista zaj3baoSteveHeighway je napisao/la:Momci mozel pomoc ... upozorava me kako nemam prostora na local discu D te da imam slobodno samo 7,16 MB od 195 GB no kad udjem u local disc D niceg nema sto je i logicno s obzirom da sam neki dan sistem obarao....
evo formatirao sam ga sad je ok valjda nisam nista zajebo
Vjeruj i meni neki dan donese jarana laptop pao sistem, stavljo sedmicu i XP isti problem upali se max. Minutu reaguje i onda nista stane, vidjet cu i ja ako sta uspijem da i ti probasR32 je napisao/la:@ Bilal, @OnlyUnited, @JoseMourinho... u vezi mog problema, sto slika ledi, evo sad sam promijenio pastu i opet zaledi. Ova sto je bila pasta nije bila suha, onako... a i izgledalo mi je da je ima previse, ocistio alkoholom stavio novu, veoma tanak sloj na oba jezgra. Sklopim sve upalim, nakon minute opet zaledi.
Ramove sam provjerio, i ubacivao druge... HDD ne mogu provjeriti jer nije isti ulaz kao na mom laptopu.
Baterija na laptopu tom sto mrzne je odlicna, i nebitno dal bio ukljucen u struju ili na bateriji mrzne isto.
Ovo sam uspio slikati
Schwarz je napisao/la:Jel mi moze neko reci sta je otislo na kompjuteru, ako mi cesto zaledi slika?
a vidis jucer kada si pisao da ti je proradio i ne ledi vise, Boga mi sam htio odgovoriti da ce ti se opet uskoro javiti ti problemiR32 je napisao/la:Schwarz je napisao/la:Jel mi moze neko reci sta je otislo na kompjuteru, ako mi cesto zaledi slika?
Pitaj mene![]()
Evo kod mene izgleda maticna otisla, ledio te se nece upaliti pa upali nekad radi dugo.. naj na kraju evo nece da se upali uospte samo migne i nista. Kud je maticnu tesko naci za ovaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.